Čevlji
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
OrangeLady - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 5. 2008
kAtz vaaau ful hudii...ene take si morm letos kupit
-
rachka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 21. 11. 2005
- Kraj: hollywood
ful su hudi ja, jaz bi mela edino mogoče malenkost debelejšo peto..čist zaradi udobja. sicer mam jaz ene zlo podobne še od lani, samo da je podplat v celem.. iz plute
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
-
Maychy - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 6. 2004
- Kraj: Se selim...
Saj to je problem! Meni so taki čevlji ful ful hudi. Ko so še na polici. Ko pa kakšne dejansko probam pa so vsi blazno neudobni oziroma mi nogo zanaša postrani, ker so paščki prerahli. Ne vem... nisem še našla udobnih. Se mi pa zdi, da če bi bila peta nižja nebi pol tako dobro izgledali. Vidim, da bo treba še hodit iskat.
--- Evil Is Just A Point Of View ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
-
KittyCat - Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 8. 2007
- Kraj: Ljubljana
toffifee napisal/-a:KittyCat, kako dolgo pa lahko imaš take čevlje na nogi?? po moje bi men noge odpadle če bi mela tole pou ure gor!
čevlji so od kAtz
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
*zverinica* napisal/-a:Lejla86 napisal/-a:Jst superstarke kupujem v Celovcu...je zihr najcenejš...pa drugačne modele dobiš kot pri nas...
aha, pa učer so ble še cenejše, ker so imel 25% popust na vse Adidas originals čevle
a je bila akcija samo včeraj ali bo še trajala?
-
*zverinica* - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 7. 2007
rammsteingirl napisal/-a:*zverinica* napisal/-a:Lejla86 napisal/-a:Jst superstarke kupujem v Celovcu...je zihr najcenejš...pa drugačne modele dobiš kot pri nas...
aha, pa učer so ble še cenejše, ker so imel 25% popust na vse Adidas originals čevle
a je bila akcija samo včeraj ali bo še trajala?
za adidas originals je bla sam ta torek, naslednji torek je za žoge, naslednji torek za nogometno opremo, še naslednji torek pa na vse adidas originals cunje
-
kAtz - Komunikatorka
- Na forumu od: 5. 7. 2007
kupla sm jih u massu, ble so pa 50€. Pa jih nebi kupla, ampak so stabilni, pa udobni. Ker sm probala že ogromno takih gr, pa mi niso bli všeč pa niso bli niti za nosit. Te so pa res super!
....Thousands of years ago, cats were worshipped as gods.Cats have never forgotten this.....
-
KittyCat - Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 8. 2007
- Kraj: Ljubljana
kAtz napisal/-a:kupla sm jih u massu, ble so pa 50€. Pa jih nebi kupla, ampak so stabilni, pa udobni. Ker sm probala že ogromno takih gr, pa mi niso bli všeč pa niso bli niti za nosit. Te so pa res super!
v kerem masu? ker sm bla nedolgo nazaj pa nism nč tazga najdla
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov