Čevlji
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
micamaca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 8. 2004
- Kraj: Žabji dol
^^ ampak mene pa res zanima, kdaj in za kam dejansko noste tele sado-mazo variante... poleg tega da so mi skrajno grde mi tud na kraj pameti ne pade, da bi se polet v največji vročini ubijala še z enimi takimi koturni ...
The secret of success is consistency of purpose.
-
Lejla86 - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 5. 2007
Feist. napisal/-a:Koliko pa daš pribl.? Zdaj sem našla en ful lepi model za 60€ se mi zdi, samo je mozen nakup le preko interneta, št. pa nevem če bi prišlo skozi, kr je največja 38.5 jaz pa mam 39.
Superstarke mam za 35€ (znižane iz 65€), ene visoke adidaske pa za 39€ (znižane iz 90€). Oboje iz Celovca.
-
*zverinica* - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 7. 2007
Lejla86 napisal/-a:Jst superstarke kupujem v Celovcu...je zihr najcenejš...pa drugačne modele dobiš kot pri nas...
aha, pa učer so ble še cenejše, ker so imel 25% popust na vse Adidas originals čevle
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
micamaca napisal/-a:^^ ampak mene pa res zanima, kdaj in za kam dejansko noste tele sado-mazo variante... poleg tega da so mi skrajno grde mi tud na kraj pameti ne pade, da bi se polet v največji vročini ubijala še z enimi takimi koturni ...
o ja, men je tud tole use čudn..
in kr glava me začne bolet, ker vem da so speeet štcune polne takih čeuljeu in se enih normalnih ne bo dla dobit vsekakor kobilasto, krampasto in nič kaj sexi
-
Elle_woods - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 1. 2009
^ se strinjam. Upam,da gre tovrstna moda čimprej mimo, da pride kaj luštkanega nazaj na police.
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
Hyades napisal/-a:Dajte no babe..
Ni se treba tukaj ena drugo prepricevat kaj je lepo in kaj ni.
100 ljudi, 100 cudi!
Sploh pa ima vsak svoj okus in ce je nekomu nekaj vsec se ne bo dal prepricati, da je tisto grdo.
ja nam je pač grdo.Če se lahko opeva kako je oh in sploh prekrasno, nevem zakaj nebi smel napisat da nam je grdo?
-
Ryu - Kofetarica
- Na forumu od: 22. 10. 2007
no, ni se teba koj spet skregat...
še dobr da kšnim niso ušeč, ker drugač bi usi u enakih čevlih okol hodil... to bi blo šele adijo...
tud jest sm jih že kdaj nalimala sm, pa al jih noben ni sploh komentirou al pa jih niso vle ušeč.. pa kaj, zarad tega še nobenmu nism rekla da ma slab okus al pa da ne sme napisat da mu niso ušeč... važn da so men, sej jih bom jest nosila... tko da: če prlimate slikco pol prčakujte oboje - dobri IN slabo kritiko... tak je lajf, tud če se gre za čeule...
jest še kr živim in komi čakam da obujem moje brez-pete gladiatorke, čeprou jih je tle gor skor usaka skritizirala
še dobr da kšnim niso ušeč, ker drugač bi usi u enakih čevlih okol hodil... to bi blo šele adijo...
tud jest sm jih že kdaj nalimala sm, pa al jih noben ni sploh komentirou al pa jih niso vle ušeč.. pa kaj, zarad tega še nobenmu nism rekla da ma slab okus al pa da ne sme napisat da mu niso ušeč... važn da so men, sej jih bom jest nosila... tko da: če prlimate slikco pol prčakujte oboje - dobri IN slabo kritiko... tak je lajf, tud če se gre za čeule...
jest še kr živim in komi čakam da obujem moje brez-pete gladiatorke, čeprou jih je tle gor skor usaka skritizirala
-
KittyCat - Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 8. 2007
- Kraj: Ljubljana
kAtz napisal/-a:tole so pa moje nove gladiatorke na peto
keri hudi!!! kje pa kok????
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov