Čevlji

Novosti, trendi...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Poison Girl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Poison Girl » 06. Apr. 2009 14:34

red_rose napisal/-a:uf torej to teli zarini modri ubistvu tut ponaredek?! haha :D :lol:

Pa reče se knock off ne ponaredek (je razlika). :D :lol:
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 12. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a red_rose » 06. Apr. 2009 14:39

se opravicujem, se ne spoznam na vse te izraze =)
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 06. Apr. 2009 14:58

Js mam pa en problem s salonarčki...upam, da mi bo lahko katera pomagala...

Kupila sem jih pred kakim mesecem in ker jih nisem nikoli prej nosila sem malo doma in okoli hiše vadila hodit v njih. Takrat sem mela obute tanke bombažne nogavičke ali sem jih mela pa kar na boso nogo in so mi bli kot uliti.
Za soboto sem jih pa prvič za vn obula. Sem oblekla kiklco in najlonke spodaj. Ravno toliko, da se nism ubila v čevljih! Skoz se mi je zadnji del podplata (peta) 'iztikal' vn iz čevlja in če ne bi čisto počasi hodila bi sigurno padla! Potem sva nekako skupaj s fantom pogruntala, da so verjetno najlonke krive, ker so bolj tak drseč material in da mi zarad tega vn noga 'leze'. Ma kdo kakšen nasvet glede tega? Se je kateri podobno dogajalo? Ker salonarji mi nekako ne izgledajo dobr na navadne nogavice, na golo nogo jih pa tudi ne bi rada nosila...
Uporabniški avatar
tanchii
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 16. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a tanchii » 06. Apr. 2009 15:10

^^ Mislim, da obstajajo neki vložki (ne vem kako se reče), če so ti čevlji preveliki... :gruebel: Bo katera druga kaj več povedala.

Poison Girl, kaka pa je razlika med knock off in ponaredkom? Sem že zadnič mislila vprašat, pa sem pozabila. :D
Poison Girl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Poison Girl » 06. Apr. 2009 15:21

Kokr vem, na ponaredku piše gor Dolce Banana :D na knock offu pa ne, je pač samo dizajn zelo podoben originalu.
Uporabniški avatar
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 13. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Kika » 06. Apr. 2009 16:57

haley napisal/-a:Js mam pa en problem s salonarčki...upam, da mi bo lahko katera pomagala...

Kupila sem jih pred kakim mesecem in ker jih nisem nikoli prej nosila sem malo doma in okoli hiše vadila hodit v njih. Takrat sem mela obute tanke bombažne nogavičke ali sem jih mela pa kar na boso nogo in so mi bli kot uliti.
Za soboto sem jih pa prvič za vn obula. Sem oblekla kiklco in najlonke spodaj. Ravno toliko, da se nism ubila v čevljih! Skoz se mi je zadnji del podplata (peta) 'iztikal' vn iz čevlja in če ne bi čisto počasi hodila bi sigurno padla! Potem sva nekako skupaj s fantom pogruntala, da so verjetno najlonke krive, ker so bolj tak drseč material in da mi zarad tega vn noga 'leze'. Ma kdo kakšen nasvet glede tega? Se je kateri podobno dogajalo? Ker salonarji mi nekako ne izgledajo dobr na navadne nogavice, na golo nogo jih pa tudi ne bi rada nosila...

obstajajo vložki za čevlje. če ti pa peta ven leze, pa pojdi v massa al pa kako drugo štacuno s čevlji, pa reci za opetnik. to si potem prilimaš not, da ti nekako zadrži peto na mestu. pa drugič probavaj salonarje oz. katerekoli čevlje na tiste štumfe, na katere jih boš nosila. ker je vleika razlika, če probavaš salonar v najlonki al pa u štumfu.
Uporabniški avatar
KiLLyKa
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a KiLLyKa » 06. Apr. 2009 18:29

kinana jst nism vidla še nobenga tko da men je kul :D No edin eno k je mela to kar je tle sivo belo, zebrast :D
If you don't like me there's nothing I can do - NEWS FLASH BITCH, I don't live to please you.
Feist.
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Feist. » 06. Apr. 2009 20:44

Punce kje kupujete adidaske navadne superstarke? Iščem kake bele z rdečimi črtami, al pa katere koli bele .. samo ne z črnimi črtami. Pa je kje kaj bolj ugodneje kot npr v kateri drugi trgovini ali je vsepovsod enako? :)

And then she'd say, it's Ok, I got lost on the way but I'm a supergirl, and supergirls don't cry.
And then she'd say, it's alright, I got home late last night, but I'm a supergirl, and supergirls just fly.
Uporabniški avatar
caly
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 12. 2007
Kraj: Koper

Neprebrana objavaNapisal/-a caly » 07. Apr. 2009 11:18

Js kupujem adidaske v TomasSport in PrvaLiga trgovinah oz. njihovih spletnih trgovinah...superge.si ter prva-liga.si :)
Uporabniški avatar
brunett
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a brunett » 07. Apr. 2009 12:55

Moji najnovejši čeveljčki. Sicer niso za vsak dan ampak so mi bli tok všeč da sem jih kr mogla vzet :) (pa se dragi niso bli)

Slika

Slika

Slika
Uporabniški avatar
hruška :)
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 5. 2008
Kraj: lj

Neprebrana objavaNapisal/-a hruška :) » 07. Apr. 2009 14:55

Feist. napisal/-a:Punce kje kupujete adidaske navadne superstarke? Iščem kake bele z rdečimi črtami, al pa katere koli bele .. samo ne z črnimi črtami. Pa je kje kaj bolj ugodneje kot npr v kateri drugi trgovini ali je vsepovsod enako? :)

dons sm vidla bele adidaske (superstar) z rdečimi črtami v cosmic shocku (?) na trubarjevi :)
Uporabniški avatar
Lejla86
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Lejla86 » 07. Apr. 2009 16:26

Jst superstarke kupujem v Celovcu...je zihr najcenejš...pa drugačne modele dobiš kot pri nas...
Feist.
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Feist. » 07. Apr. 2009 18:36

Koliko pa daš pribl.? :) Zdaj sem našla en ful lepi model za 60€ se mi zdi, samo je mozen nakup le preko interneta, št. pa nevem če bi prišlo skozi, kr je največja 38.5 jaz pa mam 39.

And then she'd say, it's Ok, I got lost on the way but I'm a supergirl, and supergirls don't cry.
And then she'd say, it's alright, I got home late last night, but I'm a supergirl, and supergirls just fly.
Uporabniški avatar
Malinca^^
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Malinca^^ » 07. Apr. 2009 20:16

V cosmic shocku so sm okrog 60-90€.čist odvisn od modela..
drgač pa kr se tiče številk js zmer mal manjšo uzamem ker se mi vedno še malo raztegnejo :)
Bite my lips, Close my eyes and Take me away to Paradise.
Uporabniški avatar
kAtz
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 5. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a kAtz » 08. Apr. 2009 10:14

....
Zadnjič spremenil kAtz, dne 25. Maj. 2010 20:14, skupaj popravljeno 2 krat.
....Thousands of years ago, cats were worshipped as gods.Cats have never forgotten this.....

Vrni se na Moda

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov