Čevlji
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Poison Girl
- Kofetarica
- Na forumu od: 26. 1. 2005
v H&M. Ampak že neki časa nazaj, kakšno leto, dve.
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Točn tak šuh jst nabaulam zadnje dve leti, pa mi še kr ni uspel ... Ne dobim usega u kompletu - model, barve, uzorc.
Tehle pa nočm, kr so že zadnje Vans-ke črno-bele. Rabm nove supergeeee!
Tehle pa nočm, kr so že zadnje Vans-ke črno-bele. Rabm nove supergeeee!
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
KiLLyKa - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 11. 2007
Jst sm jih tud ful časa iskala. Sm mela ene adidasove ugledane z zvezdicam še zraven...pa sm pol rajš tele uzela k mi res povsod pašejo SO pa za znoret udobne. No sej so vsi DCji
If you don't like me there's nothing I can do - NEWS FLASH BITCH, I don't live to please you.
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Ah, preveč načičkane.
Jst bi točno take, kt so tele DC, samo u drugi barvni kombinaciji (pregledala celo Obsešen stran, pa nč pametnega najdla), Adidask pa Najkic se pa po štacunah sploh ne spomnem it pogledat.
Jst bi točno take, kt so tele DC, samo u drugi barvni kombinaciji (pregledala celo Obsešen stran, pa nč pametnega najdla), Adidask pa Najkic se pa po štacunah sploh ne spomnem it pogledat.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
KiLLyKa - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 11. 2007
Ja te so kr mal bl načičkane ja, sam so mi neki spešl
So ene še lepe podobn model kot tele, sam da so bele s par črnimi detajli, sam črno belih nebi tko da nevem.
U Cosmicu se mal ustav pa poglej, če majo kej po tvojem okusu
Majo pa tud v Obsešnu tud bl pisane pa načičkane zdej, kr sm gledala. Nevem zakaj je to dobr
So ene še lepe podobn model kot tele, sam da so bele s par črnimi detajli, sam črno belih nebi tko da nevem.
U Cosmicu se mal ustav pa poglej, če majo kej po tvojem okusu
Majo pa tud v Obsešnu tud bl pisane pa načičkane zdej, kr sm gledala. Nevem zakaj je to dobr
If you don't like me there's nothing I can do - NEWS FLASH BITCH, I don't live to please you.
-
Balenciaga - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 4. 2007
ja sej zara ma večinoma VSE "ponarejen" (ne vem za otroško linijo sicer hehe). od majc, torbic do pajkic in čevljev. js sm delala v zari včasih in verjemte da k vidte kako roba prhaja v trgovino vse zgleda kt da bi na enmu italjanskemu sejmu blo kuplen...pol se da pa na lepe lesene obešalnike pa zgleda vse bl fensi.
kaj čmo, pr ns se ne mormo dost zgovarjat, kar mamo pa mamo ane. bolš zara pa hm kot pa nič
kaj čmo, pr ns se ne mormo dost zgovarjat, kar mamo pa mamo ane. bolš zara pa hm kot pa nič
<a href="http://fashion-mongers.blogspot.com/">Fashion Mongers - fashion blog</a>
<a href="http://patricias-closet.blogspot.com/">Patricia's Closet</a>
<a href="http://patricias-closet.blogspot.com/">Patricia's Closet</a>
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov