Čevlji
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
red_rose - Cosmofrik
- Na forumu od: 12. 4. 2008
hehe no sj pol si jih pa js tut mogoce ze kupim...
mah sploh ne hodim vsak dan po trgovinah in ne spremljam kako robo majo in to, tako da sploh ne vem kako to gre. se pravi ce teh cevljev zmanjka ne narocijo novih al kako? zakaj ze? ce so ocitno ljudem vsec
ma res ne vem kako funkcionirajo trgovine z oblacili in cevlji js pac pridem u soping in si kupim kar mi je takrat vsec...takole je redko da si izberem nekaj se preden stopim v trgovino.
no bomo vidli ce jih bodo se imeli
mah sploh ne hodim vsak dan po trgovinah in ne spremljam kako robo majo in to, tako da sploh ne vem kako to gre. se pravi ce teh cevljev zmanjka ne narocijo novih al kako? zakaj ze? ce so ocitno ljudem vsec
ma res ne vem kako funkcionirajo trgovine z oblacili in cevlji js pac pridem u soping in si kupim kar mi je takrat vsec...takole je redko da si izberem nekaj se preden stopim v trgovino.
no bomo vidli ce jih bodo se imeli
-
allessya - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 4. 2006
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Na nogi ful lepše zgledajo. Js si nameravam pa ene gladiatorke v Londonu kupit, da ne bom mela take k vsaka tadruga
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
La_Stella - Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 3. 2009
... jaz pa take uggse, pa magari jih bom nosla poleti, saj itak stopalo diha v njih. V glavnem pa jih bom nosla v kakšnem bolj grdem vremenu na pomlad (pa seveda tudi v drugih letnih časih). Samo še denar moram prišparat, ker hočem imeti original.
Resnica ni plenica, vendar marsikomu smrdi.
-
a_pikica_a - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 4. 2006
allessya
lepe gladiatorke
Jaz upam na kakšne iz Barcelone, če mi uspe it :D
lepe gladiatorke
Jaz upam na kakšne iz Barcelone, če mi uspe it :D
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
-
KittyCat - Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 8. 2007
- Kraj: Ljubljana
^^ waa hude! barva mi je ful všeč
- Poison Girl
- Kofetarica
- Na forumu od: 26. 1. 2005
Men so gladiatorke ful overrated, poleg tega so mi pa abnormalno grde.
-
allessya - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 4. 2006
^Jah, vsakemu svoje, ane? Saj ni edina kombinacija. Sicer pa sem s takih krajev, kjer med večino kmetov ne bom izstopala (nobenih zamer, znam sprejet tudi kritike).
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov