Čevlji
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
La_Stella - Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 3. 2009
Meni gladiatorke oz. špartanke niso všeč. Bi pa takoj kupila kaj takega (bolj casual), če bi vedela, kje se dobi pri nas (te so iz Otto kataloga, a preko katalogov ne kupujem takšnih stvari).
Pa tudi ene luštne čeveljce iščem. Nekaj takega, ker salonarjev ne morem nositi zaradi pete (na nogi), ker se mi vedno ali sezuvajo ali pa so mi premajhni in me ožulijo.
Pa tudi ene luštne čeveljce iščem. Nekaj takega, ker salonarjev ne morem nositi zaradi pete (na nogi), ker se mi vedno ali sezuvajo ali pa so mi premajhni in me ožulijo.
Resnica ni plenica, vendar marsikomu smrdi.
-
allessya - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 4. 2006
red_rose napisal/-a:a se da v teh fajn hodit? mislim, a dobr oprimejo nogo? nism se nikol probala...pa mi delujejo nekako sibki
razmisljam o enih takih za poletje
Čevelj se zelo dobro oprime noge, vsaj na nartu in se super hodi z njimi, od gležnjev navzgor mam pa za par milimetrov lufta, ampak mi je boljše tako, da se mi ne bodo paščki ravno v nogo zažirali. Sicer mam št. čevljev običajno 38, ampak te sem morala kupiti 37, ker sem v večjih skoraj 'plavala'
fun napisal/-a:Men so zlo zanimive te gladiatorke... Bi tud jaz mela kej podobnega, sam ne vem kaj bi nosila zdraven-zgoraj? A to se na kavbojke nosi al kako?
Jaz sem malo kombinirala zadnjič, pa najlepše pridejo na kratke hlače. Drugače pa tudi s kratkimi kiklami in oblekcami niso slabe al pa s 3/4 hlačami (oz. tistimi malenkost nad koleni) - v glavnem, kot pravi red_rose, na kratke stvari. Saj s kavbojkami lahko tudi, ampak pač čevelj ne pride do izraza.
-
trapa - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2005
- Kraj: Koper
red_rose napisal/-a:
ka mislte kok dolgo jih bodo se meli u trgovini naprodaj?! js mam namrec zlo omejene kolicine dnarja za soping na mesec, in glede na to da jih se ne bom rabla bi si jih nekje junija kupila...a jih bodo se meli?!
Ti si pa en optimist, ni kaj.
No, do junija jih bodo najbrž imeli počasi že povsod glede na to, da imam občutek, da so hudo moderne. Vsekakor pa če so ti zares toliko všeč predlagam nakup že sedaj.
Imaš, da me vikaš!
-
allessya - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 4. 2006
37 je zate vlka tačka? Zgledajo že kot plavutke, ampak niso.
Red_rose: Zaloge so ble že tako male, pa še dokaj hitro vse poberejo, tako da jaz, ko sem jih vidla, sem jih takoj pograbila in šla z njimi, četudi je bil šele marec
Zadnjič spremenil allessya, dne 02. Apr. 2009 11:37, skupaj popravljeno 2 krat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov