Čevlji
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Miss N. - Debatorica
- Na forumu od: 22. 10. 2006
Če ne moreš pomagati, nagajaj. Važno je sodelovati...
-
*zverinica* - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 7. 2007
orhideja1 napisal/-a:A ima Alpina kakšne lepe balerinke?
nimajo kakšne pretirane izbire balerink, jih ima pa zato Peko kar precej pa ful luštne
-
Miss N. - Debatorica
- Na forumu od: 22. 10. 2006
Vojcha napisal/-a:Miss N. napisal/-a:http://www.shrani.si/f/2M/2X/iDk00TX/slika-00100101.jpg
^^moji ta novi....
lepi! kje si kupla?
u Italiji...u kar eni xy trgovini...
usnjeni in poceni...oz znižani -50%
Če ne moreš pomagati, nagajaj. Važno je sodelovati...
- chiqqa
- Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 9. 2006
Hyades napisal/-a:Ma kateri so tej chiqquini novi rdeci ceveljcki? Prav matra me, ker jih ne najdem?
izzie napisal/-a:chiqqa, koliko pa si dala za te rdeče? Ful lepi.
ebay, utipki RED COURT pa ti jih bo vn vrgl, amapk jz sm jih kupila pr enmu privat prodajalcu, dau jih je za 35€ (kar velik,glede na to,da je ebay ponavad poceni,sma sm si jih res zlo želela). Tko da če pogledate, u redni prodaji v tej štacuni od SCHUH so tam okol 55€ če sm prou vidla, majo pa EX-DISPLAY stocke..kukr je men tista prodajalka razložila, mi slovenci, ki nismo iz UK ne pridemo v upoštev, pač kao to je roba ki je bila probana v trgovini in da ne bo problemov, težav z vračili ker so eni res lohka zahtevni pa jim kej ne sede, prodajajo pač samo nove artikle v SLO 8drugače so teli ex-display stock tut po 25€ že skp s poštnino,najprej bla fuuul jezna k sm na njih čakala nakonc vidm da sploh nemorm BIDat oz. se potegvat za njih)
that's the story.. se pa fuuul obnesejo mela učer jih za vn in uff hot!:D
-
lakeesha - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: domžale
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
and she didn't say where she was going
-
chaotic_freak - Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 2. 2009
^^^waa imela bi usee.. kok so mi hude
bo treba kmalu it kei u šoping..
punce a vi slučajno veste če se te gladiatorke nosi tudi z barvnimi žabicami al ne?
bo treba kmalu it kei u šoping..
punce a vi slučajno veste če se te gladiatorke nosi tudi z barvnimi žabicami al ne?
- Feist.
- Debatorica
- Na forumu od: 10. 1. 2009
Iščem črne ali srebrne čevlje s 'paščki'. Nekaj podobnega tem, tem, ali pa kaj takega. Po možnosti bi naj bli bolj cheap, kr jih bom rabila sam za eno priložnost, več pa jih verjetno ne bom nosila.
And then she'd say, it's Ok, I got lost on the way but I'm a supergirl, and supergirls don't cry.
And then she'd say, it's alright, I got home late last night, but I'm a supergirl, and supergirls just fly.
-
allessya - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 4. 2006
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov