Čevlji
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Študentka. - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 2. 2007
Punce kje bi dobila platform sandale podobne tem Klik
ful si želim take sandale za maturantski ples in potem naprej za nosit
kje bi jih imeli ali pa jih bodo imeli ( za zaro&emp vem da bi mogli met kaj takega)
ful si želim take sandale za maturantski ples in potem naprej za nosit
kje bi jih imeli ali pa jih bodo imeli ( za zaro&emp vem da bi mogli met kaj takega)
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
^^ Kaj pa da bi jih na strani naročila? Če je seveda še dovolj časa do maturanca... Sem vidla da dostavljajo v Slo.
EDIT: Pardon, ne dostavljajo v Slo. Žal
EDIT: Pardon, ne dostavljajo v Slo. Žal
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
Študentka. - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 2. 2007
Ups šele zdaj sm opazila da sem dvojni post nardila.
Ne, ne dostavljajo, bi naročila drugače.
Sej js bi kaj podobnega, nerab bit čist enako.
Tko pač platvorma lakaste čevlje/sandale.
KEr js nikjer ne vidm platform čeuleu.
Ne, ne dostavljajo, bi naročila drugače.
Sej js bi kaj podobnega, nerab bit čist enako.
Tko pač platvorma lakaste čevlje/sandale.
KEr js nikjer ne vidm platform čeuleu.
-
gaby_ - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 22. 8. 2006
a_pikica_a napisal/-a:Uf, se sam meni zdi, al je ta Nike ful dvignu cene? Še malo bojo kot Lacostice.
nike dejansko stane že toliko kot lacoste. oz. ok, nike ima včasih še kakšen model, ki stane 50€, lacoste pa tega nima. ima pa zato nike dosti modelov tudi po 150€. isto je z adidasom. so se kar podražili, ja.
-
a_pikica_a - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 4. 2006
gaby_ napisal/-a:a_pikica_a napisal/-a:Uf, se sam meni zdi, al je ta Nike ful dvignu cene? Še malo bojo kot Lacostice.
nike dejansko stane že toliko kot lacoste. oz. ok, nike ima včasih še kakšen model, ki stane 50€, lacoste pa tega nima. ima pa zato nike dosti modelov tudi po 150€. isto je z adidasom. so se kar podražili, ja.
Moji starši niso bili nikoli ne vem kolko pri denarju, pa sem vedno imela Lotto, Nike, Adidas, Puma... obutev. Zdej pa sam gledam
Nekaj modelov imajo, ja kao poceni, sam se spomnem časov, ko je bilo vse bolj dostopno večini.
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
-
Lady_fLame - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 1. 2007
- Kraj: Svet Za Neke Hrabrije
^^ Hvala!
Kupljene so v Deichmann-u, za 20€. Imas se slikco v njihovem prospektu, ce ga imas doma
Kupljene so v Deichmann-u, za 20€. Imas se slikco v njihovem prospektu, ce ga imas doma
-
borboletta - Debatorica
- Na forumu od: 19. 8. 2006
Hyades napisal/-a:Uaaa... meni so ta zadnji rumeni in ta lila ceveljcki zakon! Res so krasni, po moje to mora biti kar stabilno..
Bi pa rada poskusila tudi tiste cevlje 'brez pete'.
http://www.shoeblog.com/wp-content/uploads/2007/10/antonioberardi.jpg
Niso ravno neki lepi ampak zna bit precej zanimiv obcutek hodit v njih, sploh ker jih morejo narediti posebej zate.. In sploh ker niso poceni xD.
Ja tele sm pa jst prvič vidla pred parmi mesci na sliki, k jih je Victoria Beckham nosila pa sm bla tud .
Eko še slikca: http://www.x17online.com/gallery/view_g ... l-20080927
Vse bolj komplicirano postaja živeti enostavno.
-
Ryu - Kofetarica
- Na forumu od: 22. 10. 2007
Lady_fLame napisal/-a:^^ Hvala!
uuuu a so jih mar že dobil?? ker men je zadnč rekla kao sred marca da bojo šele... am kolk je pa kej peta visoka pr teh?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov