Domače stvaritve (nakit, broške, obleke, voščilnice...)
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
UG84 napisal/-a:Da ne bom imela monologa tukaj, me zanima kaj nobena druga nič ne izdeluje?
Uf js sm čist antitalent za ustvarjanje česarkoli Res nisem za take stvari... Včasih sem zapetnice pletla iz volne...samo to je že ogroooooomno let nazaj
-
UG84 - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 2. 2009
Saj sm tudi jaz šele letos začela:) Vsak začetek je težak. Počasi se bom spravila še na voščilnice, verjetno pa še kak nakit iz kupljenih perl ipd. dino za fimo maso nisem ravno talent, no, res da sm samo enkrat probala.
Emanuela, hvala *
Emanuela, hvala *
-
Sunshine - Cosmo administrator
- Na forumu od: 6. 7. 2004
- Kraj: Ljubljana
@ UG84: a to kroglico oblepiš s servietom ali celo kroglico narediš iz servieta. Jaz servietno tehniko uporabljam za škatle ali sveče.
@emanuela: dej da vidmo kakšno tvojo umetnino.
Bom tudi jaz poslikala nekaj svojega.
@emanuela: dej da vidmo kakšno tvojo umetnino.
Bom tudi jaz poslikala nekaj svojega.
-
UG84 - Cosmo moderatorka
Sunshine, ja, krogljice so v osnovi surov les, nič lakiran. Potem pa iz prtička izrežem določene motive in delček za delčkom polepim vsako krogljico. Je kar zamudno, ene 2 uri za eno ogrlico nekak traja.
Novo:
Komaj čakam, da grem naslednji teden spet mal v hobby trgovino
Novo:
Komaj čakam, da grem naslednji teden spet mal v hobby trgovino
-
UG84 - Cosmo moderatorka
Ja, je res fajn, občutek, meni je najboljše takrat ko (1) nekaj končam, pa sem zadovoljna z izdelkom ali pa (2) se kaj novega naučim, pa razširim znanje.
hvala, buubika, kmalu bom prešla še na drugo vrsto nakita, pa da vidim kako mi bo šlo. Poročam Ravno danes sem prodala kompletek uhančkov in ogrlice - pa bo za živalce, jeej!
hvala, buubika, kmalu bom prešla še na drugo vrsto nakita, pa da vidim kako mi bo šlo. Poročam Ravno danes sem prodala kompletek uhančkov in ogrlice - pa bo za živalce, jeej!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov