Domače stvaritve (nakit, broške, obleke, voščilnice...)
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
dd666 - Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 7. 2005
- Kraj: koper-ljubljana
Hejla,samo eno opozorilo Kr neki let že ustvarjam a fimom...
Nikar pašta mašine potem še kdaj za rezance uporabljat!!!!!Nikoli NIKOLI se je ne da toliko očistit, da bi bili popolnoma brez fima v kakšni luknjici. Če imaš še kakšno vprašanje pa kar reci
Nikar pašta mašine potem še kdaj za rezance uporabljat!!!!!Nikoli NIKOLI se je ne da toliko očistit, da bi bili popolnoma brez fima v kakšni luknjici. Če imaš še kakšno vprašanje pa kar reci
''Ti si mi Arhimedova točka...
Mogoče res ne pašeš v moj svet, ampak jst te hocem v njem...''
Mogoče res ne pašeš v moj svet, ampak jst te hocem v njem...''
-
Sunshine - Cosmo administrator
- Na forumu od: 6. 7. 2004
- Kraj: Ljubljana
Jaz se ukvarjam z oblikovanjem različnega nakita iz perlic.
Ker prihajam iz lj, tudi material kupujem tukaj in sicer predvsem v trgovinah kot so Levček (BTC, hala A), Prometej (Kersnikova), Antz (Čopova).
Dostikrat pa se najde kaj drugačnega tudi po raznih hipermarketih.
Pojdi v knjižnico, pa tam pobrskaj za tovrstnimi knjigami, se jih kar nekaj najde na to temo. Ali pa v raznih revijah, ki jih lahko kupiš predvsem v trgovinah, ki so temu namenjene (Art & Hobby shop).
Statve se da kupiti in so le en izmed načinov, s katerim lahko ustvarjaš.
Ker prihajam iz lj, tudi material kupujem tukaj in sicer predvsem v trgovinah kot so Levček (BTC, hala A), Prometej (Kersnikova), Antz (Čopova).
Dostikrat pa se najde kaj drugačnega tudi po raznih hipermarketih.
Pojdi v knjižnico, pa tam pobrskaj za tovrstnimi knjigami, se jih kar nekaj najde na to temo. Ali pa v raznih revijah, ki jih lahko kupiš predvsem v trgovinah, ki so temu namenjene (Art & Hobby shop).
Statve se da kupiti in so le en izmed načinov, s katerim lahko ustvarjaš.
-
LeillaLee - Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 8. 2009
Jaz pa veliko izdelujem razne uhane, zapestnice, ogrlice in prstane iz različnih perl predvsem iz brušenega stekla... ker to je tem malim punčkam tko všeč:)
Sicer pa sedaj izdelujem tut dekoracije na lasnicah in dekoracije za na oblačila, na pasove iz žice in perlic.
Sama pa ne nosim takih stvari kaj preveč, mogoče kakšneha metulja v laseh:)
Sicer pa sedaj izdelujem tut dekoracije na lasnicah in dekoracije za na oblačila, na pasove iz žice in perlic.
Sama pa ne nosim takih stvari kaj preveč, mogoče kakšneha metulja v laseh:)
-
LeillaLee - Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 8. 2009
Tu so nekateri moji izdelki , več jih trenutno nimam doma.
Zelo vesela bom če poveste svoje komentarje, če pa je kateri všeč ji pa z veseljem kaj naredim.
http://www.mojalbum.com/leilla/moji-izdelki
Zelo vesela bom če poveste svoje komentarje, če pa je kateri všeč ji pa z veseljem kaj naredim.
http://www.mojalbum.com/leilla/moji-izdelki
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov