Domače stvaritve (nakit, broške, obleke, voščilnice...)
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 388 prispevkov
• Stran 3 od 26
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 26
Naslednja
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Letaaaa nazaj sm kopičla dost te mase po predalih. Vem, da sm zlo naudušeno šejpala srfe .
Nakita (u smislu ogrlc in zapestnc) pa nism marala delat, kr kroglc nikol nism znala narest tko, da bi ble u celoti gladke in lepo okrogle, šlamparije pa ne maram . Pa še mami ni marala pečt teh zvarkou, kr baje zna bit zadeva strupena.
Nakita (u smislu ogrlc in zapestnc) pa nism marala delat, kr kroglc nikol nism znala narest tko, da bi ble u celoti gladke in lepo okrogle, šlamparije pa ne maram . Pa še mami ni marala pečt teh zvarkou, kr baje zna bit zadeva strupena.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
obliterator - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 10. 2007
- Kraj: ljubljana
Aha to mene zanima. Mojo boljša polovica se navdušuje nad fimo maso in seveda to ona hoče pečt v najini pečici. Ampak glede na to da sem jst šefe v kuhinji ji zaenkrat tega ne pustim ker nisem ziher če lahko po tem tudi pečem hrano v tej pečici. A je to izvedljivo ali samo pretiravam. Kako se sploh fimo masa peče?
When the pin is removed, mr. grenade is no longer your friend.
-
Yesa - Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 9. 2008
Daš na papir ( peko papir ) in potem pečico segreješ na 110 ali na 140 stopinj. Na vsaki fimo masi je na koncu napisano, na kolk se peče,kr so različne. In potem pečeš 30 min. Če pečeš na pravih stopinjah ( 110 ) nma kaj bit in ja, pečica je še vedno uporabna. Jaz sem pač vse skupaj malo sežgala in smo meli malo prazničnega dima Ampak pečica je še kr uporabna:) Tako da ni straha.
-
obliterator - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 10. 2007
- Kraj: ljubljana
Hvala lepa za informacijo.
When the pin is removed, mr. grenade is no longer your friend.
- Gost
Jaz material naložim na pekač, dam v pečico ogreto na 110 stopinj, pečem 30 minut in smo še vsi živi. Pekač potem dobro umijem in čez x časa v njem delam pico Fimo je strupen, ga pač ne ješ, pečeš pa brez skrbi.
-
FairyAngel - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 10. 2004
- Kraj: Svet mojih sanj :)
theNinna napisal/-a:a v murski soboti majo kje fimo? Napr. Maksimus al pa btc? Ker centra tak ne poznam.
Se najde v kakšni knjigarni, ampak so cene precej zasoljene. Če je že sila, se raje odpeljem do Ljutomera v Office One Superstore, ali pa jo kupim v Mariboru.
Tu stojim ponosno s teboj, ti povem misli jasno na glas ... Saj veš, ljubim te do neba.
- Gost
Je katera kdaj delala s črnim fimom? Jaz sem porabila en paketek in mislim, da se črne več ne lotim, ker me je prav groza, kako pušča sledi - črne roke, nohti, če jo mešaš z drugimi barvami, pa se vsaka navzame črne
-
theNinna - Debatorica
- Na forumu od: 31. 3. 2008
- Kraj: Prlekija
FairyAngel napisal/-a:Se najde v kakšni knjigarni, ampak so cene precej zasoljene. Če je že sila, se raje odpeljem do Ljutomera v Office One Superstore, ali pa jo kupim v Mariboru.
E, super. Nesem znala ka jo v lotmerki tui majo No, če jo majo v lotmerki v tem Office One Superstore, pol bi mogli met na Ptuji v Qlandiji isto, fejn fejn. Hvala
-
Yesa - Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 9. 2008
[quote="MsN"]Je katera kdaj delala s črnim fimom? Jaz sem porabila en paketek in mislim, da se črne več ne lotim, ker me je prav groza, kako pušča sledi - črne roke, nohti, če jo mešaš z drugimi barvami, pa se vsaka navzame črne
Jaz delam z črno in mi je super. Je pa res da moreš prvo zmest črno barvo, potem si nujno umit roke in potem še druge barve. Pa črne daš res več kot pol majn kot ostalih.
Jaz delam z črno in mi je super. Je pa res da moreš prvo zmest črno barvo, potem si nujno umit roke in potem še druge barve. Pa črne daš res več kot pol majn kot ostalih.
-
FairyAngel - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 10. 2004
- Kraj: Svet mojih sanj :)
Jaz predlagam da poskusiš, potem pa boš že videla, kako je boljše. Po moje nekih ultimate navodil ni ... Šele ko z maso delaš, vidiš, kako gre. Poskusi narediti nekaj podobnega, maso lahko gneteš z rokami ali (kar je predvsem fajn pri mešanju različnih mas) s strojčkom za rezance (narediš tiste, ki ne grejo v trake, ampak samo sploščiš do najtanjšega in potem spet gneteš), nožem, kakšnim valjarjem ali kozarcem, palčkami (za ražnjiče ali ročna dela) itd.
Ta zapestnica je črno-bela, ampak ne vidimo dobro če je res masa bela ali je pobarvano ... Obliko in luknjice je lahko narediti (nožek, palčke in tvoji pridni prsti ), celo ploskev lahko malo prilagodiš zapestju oz. ukriviš, po moje je krog v sredini narejen s kakšnim modelčkom (zamašek, pokrovček), oblika v njem pa s palčko ... Malo improviziraj pa bo.
Ta zapestnica je črno-bela, ampak ne vidimo dobro če je res masa bela ali je pobarvano ... Obliko in luknjice je lahko narediti (nožek, palčke in tvoji pridni prsti ), celo ploskev lahko malo prilagodiš zapestju oz. ukriviš, po moje je krog v sredini narejen s kakšnim modelčkom (zamašek, pokrovček), oblika v njem pa s palčko ... Malo improviziraj pa bo.
Tu stojim ponosno s teboj, ti povem misli jasno na glas ... Saj veš, ljubim te do neba.
-
theNinna - Debatorica
- Na forumu od: 31. 3. 2008
- Kraj: Prlekija
^^ uu, najlepša ti hvala. Sam jaa, pomojem je tudi tista bela površina pobarvana (jas pa sem že tuhtala, kak za vraga bi naj to izvedla )
Glede tistega strojčka pa sem gleala na netu posnetke - dobra ideja in še dobro da ga mamo doma.
No, se spravim jutri zraven, pa če mi bo uspelo pripopam my mastepiece gor
Glede tistega strojčka pa sem gleala na netu posnetke - dobra ideja in še dobro da ga mamo doma.
No, se spravim jutri zraven, pa če mi bo uspelo pripopam my mastepiece gor
Prvi neprebran prispevek • 388 prispevkov
• Stran 3 od 26
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 26
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]