Domače stvaritve (nakit, broške, obleke, voščilnice...)
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Yesa - Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 9. 2008
http://www.youtube.com/watch?v=fRWhfK9OzEc
[url][/url]
[url][/url]
- Gost
Yesa, najlepša hvala za tole.
Kako pa se imenuje ta 'strojček' za fimo maso? Kje ga kupiš? Ga je sploh nujno imeti, če želiš izdelovati vzorce ali lahko valjaš tudi z valjarjem?
Kako pa se imenuje ta 'strojček' za fimo maso? Kje ga kupiš? Ga je sploh nujno imeti, če želiš izdelovati vzorce ali lahko valjaš tudi z valjarjem?
-
Lorelai20 - Debatorica
- Na forumu od: 7. 11. 2005
A se sam men zdi al je tole strojček za testenince/rezance delat? Je pa zakon ideja ... Komi čakam da sprobam
- Gost
Ja, je. Kako se torej temu original reče? Kje to kupiti, koliko stane? Je mogoče to zadevo nadomestiti s čim, kar je že pri hiši? Ker tole ni
-
Lorelai20 - Debatorica
Kolkr js vem ni drag hec, kakšnih 20evrov maximalno, js že vidim, da ga bom babici zaplenla
Po moje da ga majo v vsakem mal večjem Mečkator centru. Zdej pa veš, kaj si lahko zaželiš za božič
Po moje da ga majo v vsakem mal večjem Mečkator centru. Zdej pa veš, kaj si lahko zaželiš za božič
-
Yesa - Sramežljivka
Jaz pravkar delam tole črno-belo kombinacijo. Dans sm si še kupla neko špagico z laksom , pa ene črne perlice. Da vidim kak mi bo ratalo. ker še nism pekla sama pa nič Aja pa še lak za premazat in to je zaenkrat to. Ko bom znala mal več, bom pa šla v Arta po perlice in po laks pa še une sponke al kaj pač je na koncu verižice. Zaenkrat pa bo špagica čist dovolj. Pa tud tole za valjaz se mi ne zdi da bi potrebovale. Js sm se zadnjič učila tako, da sm mela dva lesa al pa karkoli, sam da je iste debeline in mislim da sm js mela 5 mm. Pol pa daš na vsako stran in na sredino maso in valjaš preko...pa pride debelina. Lahk naprimer dva zvezka z trdimi platnicami....mal se je pa tud treba matrat, sej to delam zato da se mal sprostim, pa da me božiček pride cenej:)
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
zgoraj omenjeni link je pa res uporaben. jaz kot antitalent sem dojela, kako se dela takele lepe stvari
tak strojček pa imamo mi doma za rezance ja.
tak strojček pa imamo mi doma za rezance ja.
-
Yesa - Sramežljivka
jeeeeej ! Danes prvič pekla in vse zažgala Pa take lepe belo vijolične sm mela!!! Fak ne. Tot strojček za rezance si bom js tud kupla, kr mi z valjanjem sploh ne gre ( se mi kr vse prijema) . Upam da bom najdla kako poceni varjanto. Pa ad bom enkrat uspešno spekla .
-
Lorelai20 - Debatorica
Ko js valjam, mam spodaj peki papit, med valjarjem in fimotom pa uno prozorno folijo za živila in je čist ql. Je pa tole s strojčkom ziher lažje.
Kako ti je pa uspelo zažgat? Nisi slišala ure?
Kako ti je pa uspelo zažgat? Nisi slišala ure?
- Gost
Jaz bom babici ukradla tale strojček, juhu. Komaj čakam.
Meni se fimo nikoli ne zažge. Dam na 110 stopinj in pečem 30 minut. Ko dam ven so še malo mehki izdelki, potem pustim na zraku in tada, vse kot mora biti.
Mene zaenkrat muči delanje luknjic pri kroglicah. Rada bi perfektne luknjice, prefektne kroglice - mogoče nekoč
Meni se fimo nikoli ne zažge. Dam na 110 stopinj in pečem 30 minut. Ko dam ven so še malo mehki izdelki, potem pustim na zraku in tada, vse kot mora biti.
Mene zaenkrat muči delanje luknjic pri kroglicah. Rada bi perfektne luknjice, prefektne kroglice - mogoče nekoč
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov