Domače stvaritve (nakit, broške, obleke, voščilnice...)
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- krogla
- Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 2. 2010
UG84, lušne stvari izdeluješ
Moje izdelke pa si lahko ogledate na spodnjem linku v podpisu.
Moje izdelke pa si lahko ogledate na spodnjem linku v podpisu.
-
Sunshine - Cosmo administrator
- Na forumu od: 6. 7. 2004
- Kraj: Ljubljana
V lLjubljani jih lahko kupiš v večih trgovinah, ki so namenjene ustvarjanju (Prometej na Kersnikovi, Antz na Čopovi, Levček v hali A v BTC-ju, Leonardo v City parku v BTC-ju), drugače pa se material nahaja tudi v različnih hipermarketih (vsaj nekaj je, sigurno pa ni toliko izbire kakor v trgovinah, ki so temu namenjene).
-
Summer055 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 1. 2009
kako vam uspe tole servetno tehniko naredit tako lepo. Ker meni se prtiček nikoli ne izide čisto po krogljici in se potem na eni stzrani "nabere" (ni več lepo okroglo) in pol ko dam sušit, se mi krogljica prime na podlago.
Don't worry, be happy!!
-
UG84 - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 2. 2009
Am, ne tako delat, da daš cel kos. Prtiček moraš (oz, moti vna njem) na male koščke nareat (al pa nastričt) in jih potem na krogljici sestavin nazaj v motiv.
Primer: če gledaš nazaj imam objavljene slike ogrlic z motivom malih cvetk al pa vrtnice na primer - skoraj vsaka vrtnica je posamično gor nalimana in prav tako vsak cevetk na drugi ogrlici.
Če daš velik kos se pa, seveda, zaguba. Ko končaš z lepljenjem, pa potem obvezno še enkrat premažeš vse skupaj z lepilom. Jaz jih ne sušim nikoli na podlagi, temveč tako, da visijo z vrvice kot perilo.
Upam, da sem ti pomagala
Primer: če gledaš nazaj imam objavljene slike ogrlic z motivom malih cvetk al pa vrtnice na primer - skoraj vsaka vrtnica je posamično gor nalimana in prav tako vsak cevetk na drugi ogrlici.
Če daš velik kos se pa, seveda, zaguba. Ko končaš z lepljenjem, pa potem obvezno še enkrat premažeš vse skupaj z lepilom. Jaz jih ne sušim nikoli na podlagi, temveč tako, da visijo z vrvice kot perilo.
Upam, da sem ti pomagala
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov