Domače stvaritve (nakit, broške, obleke, voščilnice...)
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
LeillaLee - Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 8. 2009
Kar nekaj časa me ni bilo na forumu in sem danes malo pogledala in vidim, da ste že prave mojstrice. Jaz sem izdelovanje nakita kar malo opustila, trenutno se posvečam novim idejam za božično-novoletne voščilnice, ampak nimam nobene oh in sploh dobre ideje. (sej vem, da boste rekle, da sem zelo zgodnja, samo je treba, ker potem ko kdo opazi kaj delaš hočjo met vsi in je fajn če je kej na zalogi:))
UG84... NEKI ME ZANIMA?!
Predzadnja slikica, ki si jo objavila z lesenimi kroglcami, kako se reče tej žici, al nevem kako bi se izrazla:)?
UG84... NEKI ME ZANIMA?!
Predzadnja slikica, ki si jo objavila z lesenimi kroglcami, kako se reče tej žici, al nevem kako bi se izrazla:)?
-
UG84 - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 2. 2009
Sunshine, pa si le dala gor slikice... LEPO!
LeillaLee, katera žica? Uporabila sem (pri predzadnji) navadno žico za nakit, tisti delčki, kjer se pa vidi med krogljicami je pa žica navita na osnovno žico, na katero sem nizala perle. A sem ti sploh odgovorila : ) ?
Jutri sledi še ena ogrlica, potem pa se kmalu vržem na nove modele:)
LeillaLee, katera žica? Uporabila sem (pri predzadnji) navadno žico za nakit, tisti delčki, kjer se pa vidi med krogljicami je pa žica navita na osnovno žico, na katero sem nizala perle. A sem ti sploh odgovorila : ) ?
Jutri sledi še ena ogrlica, potem pa se kmalu vržem na nove modele:)
-
Sunshine - Cosmo administrator
- Na forumu od: 6. 7. 2004
- Kraj: Ljubljana
Jaaa, bom še pofotkala pa dala gor.
UG84:
A si sama navijala to žico, ki je vmes (ker baje lahko tudi sam navijaš žico s posebnim orodjem-kot črka T izgleda)?
A lahko slikaš zaključek zapestnice, da bolje vidim kako zgleda?
UG84:
A si sama navijala to žico, ki je vmes (ker baje lahko tudi sam navijaš žico s posebnim orodjem-kot črka T izgleda)?
-
*SunFlower* - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 5. 2009
UG84, a te tvoje stvaritve se da kupiti samo na stojnicah od DZZŽ? Ker mi jih je ene par zelo všeč
Every rose has its thorn
-
kikyca - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2006
Full dobro! Sem od kolegice dobila za en božič ogrlico, ki jo je sama naredla. Osebno dosti bolj cenim tako darilo, ki ga nekdo sam ustvari.
Sunshine kolko časa pa ti povprečno vzame ena taka ogrlica, kot je na tvoji prvi in drugi slikici?
Sunshine kolko časa pa ti povprečno vzame ena taka ogrlica, kot je na tvoji prvi in drugi slikici?
Yada, yada, yada...
-
Sunshine - Cosmo administrator
- Na forumu od: 6. 7. 2004
- Kraj: Ljubljana
@kikyca: približno 2-3 ure. pri drugi mogoče tudi dlje, odvisno od momenta, namreč spodnji del je narejen iz enega kosa niti, pa se to zna kr prepletati, ko nizaš perlice.
@ LeillaLee: preko ZS-ja .
UG84 svoje prodaja tudi nas stojnici Društva za zaščito živali.
@ LeillaLee: preko ZS-ja .
UG84 svoje prodaja tudi nas stojnici Društva za zaščito živali.
-
UG84 - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 2. 2009
Sunshine napisal/-a:A si sama navijala to žico, ki je vmes (ker baje lahko tudi sam navijaš žico s posebnim orodjem-kot črka T izgleda)?
Ja, tisto vmes sem sama navijala, sem kar ene tanjše klešče iz orodja vzela
Glede na to, da sme prvič to delala, nisem hotela takoj vse orodje kupit, ker vse skup kar drago pride.
kikyca napisal/-a:^^Vau full všečno! Mata pa voljo delat to, jaz bi prej živce zgubla. Kaj pa pol prodajata nakit al ga sam za sebe delata?
Zase, za druge - jaz ponavadi kar nosim je kot v trgovini razstavni eksponat
*SunFlower* napisal/-a:UG84, a te tvoje stvaritve se da kupiti samo na stojnicah od DZZŽ? Ker mi jih je ene par zelo všeč
Ne, ne, tudi prek zs se da zmenit, nekaj jih bo pa tudi na spletki od Društva. Ostalo pa na stojnici. Pa, hvala za pohvalo
A sem vse pokrila?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov