Desigual
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Anjeske - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 1. 2011
claire napisal/-a:če bi ne bile tako drage bi jih imela cel kup doma za pusta. resno. take đunđe pridejo prav za maskiranje.
(ti desigual plašči so mi pa prav bljak. ko vidim katero v čem podobnem me vse mine.)
ha ha ha, đunđe...ker posrečen izraz
Zadnjič sem gledala na internetu letošnjo jesensko zimsko kolekcijo. Za moj okus je totalen kiks Vse nekak starinsko in rdečkasto..
- legally blonde
- Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
CaliLove* napisal/-a:sokolja napisal/-a:Dve znanki sta me opozorili, da je Desigual zgolj ponaredek neke druge španske firme in zato nekvaliteten glede na ceno - baje se barve hitro sperejo itd...Obe imata slabe izkušnje.
Ponaredek cesa? Mislim, da ni nobene druge firme, katera bi imela tako kicaste stvari, da bi jo desigual lahko posnemal. Je dokaj unikaten v svoji grdoti. Ce je izdelek nekvaliteten, pa to ne pomeni nujno, da je ponaredek necesa.
Custo ima obleke v podobnem stilu, ampak so cene še višje. Tko da ne, Desigual ni ponaredek - to je tko, k če bi rekl da je npr. Roxy ponaredk Rip Curla (ali obratno), ker mata obe firmi te surfarske vzorce z rošcami.
Imam kr ene par stvari od Desiguala, ampak so use precej bolj umirjene od običajnih njihovih oblek, ker nekak nism tip človeka za pretirano pisane obleke močnih barv in nemogočih vzorcev za nobeno od njih pa ne bi mogla rečt da je nekvalitetna, vse so, tut po par letih, še vedno enakih barv in nč razvlečene.
Live. Love. Surf.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 13:24, skupaj popravljeno 1 krat.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 13:24, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Tananda - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 5. 2010
Zadnjič sem si tole nabavila : http://world.desigual.com/#/woman/30/
Na meni zgleda fenomenalno, ker za razliko od te manekenke mam joške in ful lepo poudari. Sicer je pa večina stvari preveč kičastih/pisanih, se strinjam.
Od prejšnjih dveh linkov mi je pa zelena bolj všeč.
Na meni zgleda fenomenalno, ker za razliko od te manekenke mam joške in ful lepo poudari. Sicer je pa večina stvari preveč kičastih/pisanih, se strinjam.
Od prejšnjih dveh linkov mi je pa zelena bolj všeč.
Because I can.
- dot
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 4. 2010
Jaz sem pa ravno hotela reči, da so mi te slike všeč samo zaradi manekenke, ker je luštna in suha, tako da tudi te pisane cote čisto ok izpadejo na njej .. No, saj verjamem, da je na tebi tudi lepo
EDIT: aja, zdaj sem šele opazila, da je več manenenk na linku, sem samo tisto prvo sliko z blondinko videla prej Tista ženska z obleko, ki si jo ti kupila, je blazno grozna, tako da na tebi zihr veliko bolje izpade, ja
EDIT: aja, zdaj sem šele opazila, da je več manenenk na linku, sem samo tisto prvo sliko z blondinko videla prej Tista ženska z obleko, ki si jo ti kupila, je blazno grozna, tako da na tebi zihr veliko bolje izpade, ja
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Jz sem tud za zeleno! Ful je luštna.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov