Adidas

Novosti, trendi...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
babushka
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 54
Na forumu od: 16. 1. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a babushka » 11. Mar. 2012 13:12

V katerih trgovinah imajo malo večjo izbiro trenirk (tudi komplete hlač in jopic) in kratkih majčk, ker hodim (od teh športnih trgovin) dostikrat pogledat v Hervis, Prvo ligo in v druge, kot je P&C, pa ni neke fajn izbire, samo klasični modeli trenirk, pa še to same velike št. :? Sama sem namreč precej drobcena in mi paše samo XS, izjemoma tudi S, a so mi hlače S št. od Adidasa precej široke, jaz mam pa rada oprijete. Drugi problem je pa to, da imajo v P&C samo še tavelke št. Mogoče majo kje v Seiersbergu v Grazu kaj več izbire in št.?
tor
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Prispevkov: 1320
Na forumu od: 7. 2. 2007
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a tor » 11. Mar. 2012 17:08

Anjeske napisal/-a:Mnja, moja sestra je bila kakšen mesec nazaj v outletu v Celovcu, pa ni dobila popolnoma nič. Tk da ja, kot so že rekle predhodnice, moraš imeti srečo, da dobiš kaj pametnega. In od vsega se še najbolj splača kupovati superge.

Bi pač rekla, da tista, ki se bo kaj gor peljala, naj se pelje še iz kakšnega drugega razloga (izlet, šoping še kje drugje...), da ne bo razočarana.


tvoja sestra je pa izbirčna, ali je imela pa veliko smolo. Jaz sem bil pred enim mesecem v Celovcu, šel sem pa samo zaradi enega razloga, Adidas trgovina. Izbira ogromna, sploh majic, kratkih hlač, superg...

Vrni se na Moda

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov