نوین سرام یزد
کاشی از جمله معروفترین محصولات سفالی به شمار میرود که محصول خاک رس و سفال است. بیشترین کاربرد آن در آشپزخانه، حمام و دستشویی خانه بوده و یکی از فرآوردههای سرامیک است که معمولا در دمای بالای ۱۰۰۰ درجه پخته میشود و دانههای
ظریف و متخلخلی پیدا میکند، و پس از پخته شدن به صورتهای لعابدار و بدون لعاب مورد استفاده قرار میگیرد که نوع لعابدار آن ممکن است با طرحهای مختلفی از جمله مات، براق، گلدار، شیشهگون و… به بازار عرضه شود.
کارخانجات کاشی و سرامیک اصفهان
کاشی از جمله معروفترین محصولات سفالی به شمار میرود که محصول خاک رس و سفال است. بیشترین کاربرد آن در آشپزخانه، حمام و دستشویی خانه بوده و یکی از فرآوردههای سرامیک است که معمولا در دمای بالای ۱۰۰۰ درجه پخته میشود و دانههای
ظریف و متخلخلی پیدا میکند، و پس از پخته شدن به صورتهای لعابدار و بدون لعاب مورد استفاده قرار میگیرد که نوع لعابدار آن ممکن است با طرحهای مختلفی از جمله مات، براق، گلدار، شیشهگون و… به بازار عرضه شود.
نمونه کارشده دیوار حیاط و راه پله
کاشی از جمله معروفترین محصولات سفالی به شمار میرود که محصول خاک رس و سفال است. بیشترین کاربرد آن در آشپزخانه، حمام و دستشویی خانه بوده و یکی از فرآوردههای سرامیک است که معمولا در دمای بالای ۱۰۰۰ درجه پخته میشود و دانههای
ظریف و متخلخلی پیدا میکند، و پس از پخته شدن به صورتهای لعابدار و بدون لعاب مورد استفاده قرار میگیرد که نوع لعابدار آن ممکن است با طرحهای مختلفی از جمله مات، براق، گلدار، شیشهگون و… به بازار عرضه شود.
سرامیک مات بهتر است یا براق
کاشی از جمله معروفترین محصولات سفالی به شمار میرود که محصول خاک رس و سفال است. بیشترین کاربرد آن در آشپزخانه، حمام و دستشویی خانه بوده و یکی از فرآوردههای سرامیک است که معمولا در دمای بالای ۱۰۰۰ درجه پخته میشود و دانههای
ظریف و متخلخلی پیدا میکند، و پس از پخته شدن به صورتهای لعابدار و بدون لعاب مورد استفاده قرار میگیرد که نوع لعابدار آن ممکن است با طرحهای مختلفی از جمله مات، براق، گلدار، شیشهگون و… به بازار عرضه شود.
فروشگاه اینترنتی محصولات کاشی عقیق
کاشی از جمله معروفترین محصولات سفالی به شمار میرود که محصول خاک رس و سفال است. بیشترین کاربرد آن در آشپزخانه، حمام و دستشویی خانه بوده و یکی از فرآوردههای سرامیک است که معمولا در دمای بالای ۱۰۰۰ درجه پخته میشود و دانههای
ظریف و متخلخلی پیدا میکند، و پس از پخته شدن به صورتهای لعابدار و بدون لعاب مورد استفاده قرار میگیرد که نوع لعابدار آن ممکن است با طرحهای مختلفی از جمله مات، براق، گلدار، شیشهگون و… به بازار عرضه شود.