گلدیس کاشی
کاشی از جمله معروفترین محصولات سفالی به شمار میرود که محصول خاک رس و سفال است. بیشترین کاربرد آن در آشپزخانه، حمام و دستشویی خانه بوده و یکی از فرآوردههای سرامیک است که معمولا در دمای بالای ۱۰۰۰ درجه پخته میشود و دانههای
ظریف و متخلخلی پیدا میکند، و پس از پخته شدن به صورتهای لعابدار و بدون لعاب مورد استفاده قرار میگیرد که نوع لعابدار آن ممکن است با طرحهای مختلفی از جمله مات، براق، گلدار، شیشهگون و… به بازار عرضه شود.
فروشگاه اینترنتی محصولات مهسرام
کاشی از جمله معروفترین محصولات سفالی به شمار میرود که محصول خاک رس و سفال است. بیشترین کاربرد آن در آشپزخانه، حمام و دستشویی خانه بوده و یکی از فرآوردههای سرامیک است که معمولا در دمای بالای ۱۰۰۰ درجه پخته میشود و دانههای
ظریف و متخلخلی پیدا میکند، و پس از پخته شدن به صورتهای لعابدار و بدون لعاب مورد استفاده قرار میگیرد که نوع لعابدار آن ممکن است با طرحهای مختلفی از جمله مات، براق، گلدار، شیشهگون و… به بازار عرضه شود.
کدام ابعاد استاندارد کاشی و سرامیک پر طرفدارتر است ؟سایز 60*30 یا 90*30
کاشی از جمله معروفترین محصولات سفالی به شمار میرود که محصول خاک رس و سفال است. بیشترین کاربرد آن در آشپزخانه، حمام و دستشویی خانه بوده و یکی از فرآوردههای سرامیک است که معمولا در دمای بالای ۱۰۰۰ درجه پخته میشود و دانههای
ظریف و متخلخلی پیدا میکند، و پس از پخته شدن به صورتهای لعابدار و بدون لعاب مورد استفاده قرار میگیرد که نوع لعابدار آن ممکن است با طرحهای مختلفی از جمله مات، براق، گلدار، شیشهگون و… به بازار عرضه شود.
فروشگاه اینترنتی محصولات کاشی حافظ
کاشی از جمله معروفترین محصولات سفالی به شمار میرود که محصول خاک رس و سفال است. بیشترین کاربرد آن در آشپزخانه، حمام و دستشویی خانه بوده و یکی از فرآوردههای سرامیک است که معمولا در دمای بالای ۱۰۰۰ درجه پخته میشود و دانههای
ظریف و متخلخلی پیدا میکند، و پس از پخته شدن به صورتهای لعابدار و بدون لعاب مورد استفاده قرار میگیرد که نوع لعابدار آن ممکن است با طرحهای مختلفی از جمله مات، براق، گلدار، شیشهگون و… به بازار عرضه شود.
سرامیک جهت نمای خارجی
کاشی از جمله معروفترین محصولات سفالی به شمار میرود که محصول خاک رس و سفال است. بیشترین کاربرد آن در آشپزخانه، حمام و دستشویی خانه بوده و یکی از فرآوردههای سرامیک است که معمولا در دمای بالای ۱۰۰۰ درجه پخته میشود و دانههای
ظریف و متخلخلی پیدا میکند، و پس از پخته شدن به صورتهای لعابدار و بدون لعاب مورد استفاده قرار میگیرد که نوع لعابدار آن ممکن است با طرحهای مختلفی از جمله مات، براق، گلدار، شیشهگون و… به بازار عرضه شود.