P: Poletna krila in oblekce
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 1 prispevek
• Stran 1 od 1
-
Peterca18 - Debatorica
- Na forumu od: 1. 1. 2006
- Kraj: Ljubljana
Jeans krilo Bershka, NOVO, številka S, ampak bolj ustreza M, ker je meni preveliko. 10€
Krilo iz temnega jeansa, številka M. 7€
Oblekca Orsay, številka XS, ampak ustreza tudi S. Dodala sem naramnice, ima pa tudi všit silikonski trak na zgornjem robu. Zapira se spredaj z zadrgo po celotni dolžini. Samo enkrat nošena. 10€
Kratka poletna oblekca z vzorcem "časopisa" v črno-beli barvi, brez naramnic (na zgornjem robu je na notranji strani silokonski trak), zraven je roza pas, ki ga je mogoče odstraniti. Oblekca je nova in nenošena. Številka 36. 10€
Krilo Amisu, številka 36. 8€
Oblekca Tally Weijl, NOVA, samo sprobana. Številka XS. 15€
Poštnina je moja, za več slik in mere pišite na ZS. Ob nakupu več stvari hkrati se lahko dogovorimo za popust

Krilo iz temnega jeansa, številka M. 7€

Oblekca Orsay, številka XS, ampak ustreza tudi S. Dodala sem naramnice, ima pa tudi všit silikonski trak na zgornjem robu. Zapira se spredaj z zadrgo po celotni dolžini. Samo enkrat nošena. 10€

Kratka poletna oblekca z vzorcem "časopisa" v črno-beli barvi, brez naramnic (na zgornjem robu je na notranji strani silokonski trak), zraven je roza pas, ki ga je mogoče odstraniti. Oblekca je nova in nenošena. Številka 36. 10€

Krilo Amisu, številka 36. 8€

Oblekca Tally Weijl, NOVA, samo sprobana. Številka XS. 15€

Poštnina je moja, za več slik in mere pišite na ZS. Ob nakupu več stvari hkrati se lahko dogovorimo za popust

Ko bom velika, bom Lara Croft.
Prvi neprebran prispevek • 1 prispevek
• Stran 1 od 1
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov