Zveza preko interneta
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
obiskovalec - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 6. 2010
- Kraj: Ljubljana
Kaj vse slovenke poberejo. Sem bil dva tedna nazaj na metelkovi z druzbo, pa se je ena kolegica cist napalila na enga temnopoltega cloveka, ki je prisel mimo. Ni bilo pol ure, ko sta se že dala dol za sosednjim grmovjem. Rekel bi, da brez kondoma.
V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno.
- Cant_sleep_tonight
- Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 3. 2009
kaj bi nam rad zaupal, da si rasist? si mogoce nesposoben in je susa?
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
obiskovalec napisal/-a:Sem bil dva tedna nazaj na metelkovi z druzbo, pa se je ena kolegica cist napalila na enga temnopoltega cloveka, ki je prisel mimo. Ni bilo pol ure, ko sta se že dala dol za sosednjim grmovjem.
Veni, vidi, vici
Dej moralizirat. Če bi šlo za kolega, ki bi eno hudo mulatko tkole prtisnu, bi mu pa high5 stisnu, ko bi nazaj uletu. (ajde, un del s kondomom res ni najbl pametn. ampak ta del tut zgolj ugibaš in ni glavni razlog tvojega ogorčenja.)
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
-
skepticone - Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 11. 2012
ne morem si pomagati, vem, da je tema že zelo stara, ampak ker je govora o zvei na daljavo s turškim fantom...
tudi sama sem v zvezi na daljavo s turkom iz Istanbula že eno leto, začelo se je na internetu, že tretji dan mi je povedal, da se je zaljubil bame in mi je na kameri pokazal slike, ki si jih je prenesel s facebooka na svoj telefon In mi je rekel, da jih je zmeraj med pavzo v službi pogledal in že dni pred tem, ko sva se začela pogovarjati mi je govoril, da me je pogrešal. Problem je bil, ker me je dodal s fake profilom ker je rekel, da ljudem na internetu ne zaupa, kasneje sem znala sešteti, da niso njegove slike, ko mi je rekel, da ne smem vsem preko interneta zaupati ...in take se je začelo, za rojstni dan me je presenetil in mi končno pokazal kako zgleda preko kamere in kasneje mi je dal svoje pravo ime, slike, profil, mi povedal o sebi...v glavnem ujela sva se, rada ga imam, on mene. zame se uči slovensko, jaz turško zanj, ne hodi na zabave, večino časa dela, njegovo delo je od 2h popoldne do 10 zvečer in ima samo en prost dan tako da glede zvestobe mu zaupam in poznam ga, punce že ni imel ene 3 leta, do zdaj je imel samo 2 punci, še tisto v srednji šoli, trajalo je 4 leta, potem je bil v vojski. tako da je resen, ni tisti običajni turški 'casanova'. namen ga imam obiskati, on bi prišel, ampak mu delo ne dopusta dovolj prostega časa in pa še nikoli ni potoval sam in želi da pridem jaz k njemu, da mi razkaže Turčijo, Jaz bi kupila karto, on rezerviral in plačal najeto stanovanje/hišo, ne vem, kaj mislite?
tudi sama sem v zvezi na daljavo s turkom iz Istanbula že eno leto, začelo se je na internetu, že tretji dan mi je povedal, da se je zaljubil bame in mi je na kameri pokazal slike, ki si jih je prenesel s facebooka na svoj telefon In mi je rekel, da jih je zmeraj med pavzo v službi pogledal in že dni pred tem, ko sva se začela pogovarjati mi je govoril, da me je pogrešal. Problem je bil, ker me je dodal s fake profilom ker je rekel, da ljudem na internetu ne zaupa, kasneje sem znala sešteti, da niso njegove slike, ko mi je rekel, da ne smem vsem preko interneta zaupati ...in take se je začelo, za rojstni dan me je presenetil in mi končno pokazal kako zgleda preko kamere in kasneje mi je dal svoje pravo ime, slike, profil, mi povedal o sebi...v glavnem ujela sva se, rada ga imam, on mene. zame se uči slovensko, jaz turško zanj, ne hodi na zabave, večino časa dela, njegovo delo je od 2h popoldne do 10 zvečer in ima samo en prost dan tako da glede zvestobe mu zaupam in poznam ga, punce že ni imel ene 3 leta, do zdaj je imel samo 2 punci, še tisto v srednji šoli, trajalo je 4 leta, potem je bil v vojski. tako da je resen, ni tisti običajni turški 'casanova'. namen ga imam obiskati, on bi prišel, ampak mu delo ne dopusta dovolj prostega časa in pa še nikoli ni potoval sam in želi da pridem jaz k njemu, da mi razkaže Turčijo, Jaz bi kupila karto, on rezerviral in plačal najeto stanovanje/hišo, ne vem, kaj mislite?
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
- Kraj: Ljubljana
bolš staro odpret kot novo delat
če sta oba za.. fajn upam da se bo uresničil in bosta skupaj. pač bojo ovire, sam če res hočeta ne bojo problem.
sam previdna pa le bod da kej ni tako kot mislš da bo.. ne sme bit nobenih dvomov.
če sta oba za.. fajn upam da se bo uresničil in bosta skupaj. pač bojo ovire, sam če res hočeta ne bojo problem.
sam previdna pa le bod da kej ni tako kot mislš da bo.. ne sme bit nobenih dvomov.
hej norci
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 8:49, skupaj popravljeno 1 krat.
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
Good point. Pa ni mi jasno kje fasete vse te turke. A ve se resno zacnete menit s kr enimi xy osevami, ki vas random dodajo na fejsu al skajpu? Mislim kako zelo zabito, ne morem rect drugega. Samo pazi da se o tebi ne bo po cajtngih pisalo o slovenki,ki je skrivnostno izginila njene ledvice pa so prodali.
- Weilyi.
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 9. 2012
Sama sem na netu tudi že spoznala fanta, sicer slovenca. Bil je vse kar sm si želela pri fantu, romantičn s smislom za humor, prijazen, pošten, ve kaj hoče itd..govoril mi je take stvari kot še noben in postal mi je ušeč. Ko sva se prvič videla je bila še vse lepo in prav. Hitro sva skočila v zvezo in tu se je pravzaprav začelo. Fant je bil popolnoma druga oseba, pa ne da bi mi kaj naredil, ampak preprosto je bil drugačen, ker ni znal bit tak kot je bil preko neta. Njegovo mnenje se je stalno spreminjalo, sploh nisi mogel vedeti kaj resnično misli, brez kakršnekoli hrbtenice itd.. uglavnem sem kar hitro zaključila to brezsmisleno zvezo.
Kar hočem povedati je, da preko neta je vsak lahko nekaj kar ni. Vsak se lahko pretvarja kdo je, kako mu je ime, kaj dela itd.. Ko sem bila mlajša, mogoče kakšnih 12,13 let, sem se vpisala pod določenim imenom in sliko(ki sm jo našla na netu) na simpatije in tipi so palili brez da bi sploh pomislili na to, da ta oseba ni resnična. S kolegicami nam je bilo to takrat smešno, ampak zdaj ko pomislim se mi to zdi neumno. Pogovarjali so se s 13 letnico, misleč, da se pogovarjajo z neko simpatično punco staro 23 let.
In tega je danes po netu še preveč, tko da ne zaupat takoj vsakemu, ki ti pove par lepih besed in svojo življensko zgodbo, ki je po vsej verjetnosti neresnična. Ne rečem, so izjeme, AMPAK preveč je tega, da bi lahko bili tako naivni.
Kar hočem povedati je, da preko neta je vsak lahko nekaj kar ni. Vsak se lahko pretvarja kdo je, kako mu je ime, kaj dela itd.. Ko sem bila mlajša, mogoče kakšnih 12,13 let, sem se vpisala pod določenim imenom in sliko(ki sm jo našla na netu) na simpatije in tipi so palili brez da bi sploh pomislili na to, da ta oseba ni resnična. S kolegicami nam je bilo to takrat smešno, ampak zdaj ko pomislim se mi to zdi neumno. Pogovarjali so se s 13 letnico, misleč, da se pogovarjajo z neko simpatično punco staro 23 let.
In tega je danes po netu še preveč, tko da ne zaupat takoj vsakemu, ki ti pove par lepih besed in svojo življensko zgodbo, ki je po vsej verjetnosti neresnična. Ne rečem, so izjeme, AMPAK preveč je tega, da bi lahko bili tako naivni.
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
Jaz sicer ne verjamem tem zgodbam o nekrofilskih herpesih in aids kuvertah, mislim, da so to urbani miti, ker iste zgodbe s pripadniki različnih narodnosti slišim iz različnih virov, ampak poanto je pa treba resno jemat.
Kako ženske sploh pridete na idejo, da bi šle same v nepoznano državo k nekomu, ki ga "poznate" prek interneta? Da o nadaljnjih neumnostih v zvezi s seksom ipd. sploh ne govorim,...
Kako ženske sploh pridete na idejo, da bi šle same v nepoznano državo k nekomu, ki ga "poznate" prek interneta? Da o nadaljnjih neumnostih v zvezi s seksom ipd. sploh ne govorim,...
- *Abby**
- Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 9. 2009
Mene zmoti tudi, da tip napiše, da on ne bi prišel sem, ker še nikoli ni sam potoval ... A punca pa v trenutnem stanju v Turčiji lahko kar sama potuje?!
Ne jaz, nikakor in nikoli ne bi šla tja.
In mislim, da je to, kar je napisala sirova totalno res: da to ni resničen odnos, to je pač internetna utopija.
Prekini stike, če si pametna.
Ne jaz, nikakor in nikoli ne bi šla tja.
In mislim, da je to, kar je napisala sirova totalno res: da to ni resničen odnos, to je pač internetna utopija.
Prekini stike, če si pametna.
-
s0nckic4 - Cosmofrik
- Na forumu od: 29. 7. 2009
- Kraj: Over the Rainbow
jaz se spomnim pred leti, še pred fb, sem si naredila profil na eni fb alike strani strani. ne spomnim se imena. sem mela fake ime, pa še par slikic sem naložna, takih normalnih (in pravih-kokla js).
in so me kr kmal začel kontaktirat neki turki pa egipčani. sem na začetku na par mailov odpisala, take splošne stvari, hobiji itd, ni blo nobenga izpovedovanja čustev. potem mi pa en enkrat pošlje fotko, na kateri je sfotošopiru mojo glavo na telo ene druge ženske, je mal bolj provokatvno pol zgledal. še frizuro mi je spremenil in napisu, da bi tak še lepša bla. se mi je zdel čist creepy, nism več odpisala nič. in potem se je pa začel: razni maili da je mislu da mama povezavo, pa da me on res ljubi, pa kaka bitch sm itd. me je kr strah ratal, sem takoj zbrisala profil.
tak da ja, tud men ni lih jasno kak se lahko s tako osebo povežeš na tak način in se razvije tako daleč, da začneš dejansko razmišljat o obisku. tud ni mi jasno kak lahk padeš na izjavo da te po 3 dneh klepeta pogreša in ima čustva!?
in so me kr kmal začel kontaktirat neki turki pa egipčani. sem na začetku na par mailov odpisala, take splošne stvari, hobiji itd, ni blo nobenga izpovedovanja čustev. potem mi pa en enkrat pošlje fotko, na kateri je sfotošopiru mojo glavo na telo ene druge ženske, je mal bolj provokatvno pol zgledal. še frizuro mi je spremenil in napisu, da bi tak še lepša bla. se mi je zdel čist creepy, nism več odpisala nič. in potem se je pa začel: razni maili da je mislu da mama povezavo, pa da me on res ljubi, pa kaka bitch sm itd. me je kr strah ratal, sem takoj zbrisala profil.
tak da ja, tud men ni lih jasno kak se lahko s tako osebo povežeš na tak način in se razvije tako daleč, da začneš dejansko razmišljat o obisku. tud ni mi jasno kak lahk padeš na izjavo da te po 3 dneh klepeta pogreša in ima čustva!?
Vsak raj ima svojo kačo.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Men se pa eni vaši odzivi zdijo ful pretirani.
Ja, OK, tale zadnja zgodbica (od skeptične, pa tudi od sončkice; ne tista od štručke, ki sem jo samo preletela, pa mi je že jasno kako preveč dramatizira in kot je povedala tud jullia_, to ni prva in edina oblika tiste zgodbe) je res ena tistih sumljivih, ko že po komaj nekaj dneh si kao strašna čustva izpovedujejo (pustmo ob strani, da sem osebno ful nezaupljiva do, hm, zgodb, kjer nastopajo mediteranci -- men najprej začne tulit alarm "vizo hoče").
Valda obstajajo tudi "uspešne" zgodbe zvez, ki so nastale po "srečanju" na netu, ampak o tem se ne govori, kaj, premal bombastične so..
Skratka, pač je treba bit previden, itak, pa z razumom se lotit zadeve.
Jz sem začela najprej lokalno, hehe, enga iz sosednjega kraja zahaklala pred leti na ircu; kasneje na eni, hehe, sej ne vem kaj sem tam počela zares dejting strani pa enga originalno prek luže, ampak sva bla skupi v Evropi. Vmes so bli seveda tudi razni čudaki & sumljivci, s katerimi se pa niti ukvarjala nisem.
Ja, OK, tale zadnja zgodbica (od skeptične, pa tudi od sončkice; ne tista od štručke, ki sem jo samo preletela, pa mi je že jasno kako preveč dramatizira in kot je povedala tud jullia_, to ni prva in edina oblika tiste zgodbe) je res ena tistih sumljivih, ko že po komaj nekaj dneh si kao strašna čustva izpovedujejo (pustmo ob strani, da sem osebno ful nezaupljiva do, hm, zgodb, kjer nastopajo mediteranci -- men najprej začne tulit alarm "vizo hoče").
Valda obstajajo tudi "uspešne" zgodbe zvez, ki so nastale po "srečanju" na netu, ampak o tem se ne govori, kaj, premal bombastične so..
Skratka, pač je treba bit previden, itak, pa z razumom se lotit zadeve.
Jz sem začela najprej lokalno, hehe, enga iz sosednjega kraja zahaklala pred leti na ircu; kasneje na eni, hehe, sej ne vem kaj sem tam počela zares dejting strani pa enga originalno prek luže, ampak sva bla skupi v Evropi. Vmes so bli seveda tudi razni čudaki & sumljivci, s katerimi se pa niti ukvarjala nisem.
- dot
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 4. 2010
jullia_ napisal/-a:Jaz sicer ne verjamem tem zgodbam o nekrofilskih herpesih in aids kuvertah, mislim, da so to urbani miti, ker iste zgodbe s pripadniki različnih narodnosti slišim iz različnih virov, ampak poanto je pa treba resno jemat.
Hah, res je, to pa že deset let pošilja folk okoli po mailih, vsakič drugačne napletene zgodbice in lokacije, enkrat so cel halo zagnali, ker naj bi bila to neka 'boga' maturantka v Grčiji itd. Prav neokusno, glede kakšne teme se ljudem ljubi izmišljevat verižna pisma Pri čemer vse skupaj nima veze z narodnostjo, kot da pri nas ne bi bilo okuženih ali pokvarjenih ljudi Sam ok, če kakšno butasto najstnico to odvrne od nepremišljenih dejanj, je namen vseeno dosežen
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov