Zveza preko interneta
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
s0nckic4 - Cosmofrik
- Na forumu od: 29. 7. 2009
- Kraj: Over the Rainbow
definitivno je tebi, dark angel, lažje it dol v istanbul, kot pa njemu gor v slovenijo, že zaradi problemov z vizami in vsem.
ti pa tudi jaz, kot že moji predhodniki, odsvetujem da greš dol sama, če že misliš it. vzem raj kup kolegic (2,3) pa pejte dol, pa se lahk pol tam srečate v kakem lokalu al pa na kakem drugem javnem mestu. saj, če te tako noro ljubi, potem lahko verjetno počaka na jesen, da bo tudi malo več tvojih frendic frej, pa takrat greš dol. vmes pa še mal vidiš, kako se stvar razvija...
ker da bi se fant kar gor pripeljal pa da bi ti karto plačal, te peljal okol, bi kar pri njemu dol živela (a ima svoje stanovanje? a njegova familja ve zate?)... malo '2 good 2 be true' zveni, in pri takih stvareh se pol dostkrat izkaže, da je tako..
btw. kje se pa on kaj v prihodnosti vidi? tako, po koncu študija? kje v EU?
ti pa tudi jaz, kot že moji predhodniki, odsvetujem da greš dol sama, če že misliš it. vzem raj kup kolegic (2,3) pa pejte dol, pa se lahk pol tam srečate v kakem lokalu al pa na kakem drugem javnem mestu. saj, če te tako noro ljubi, potem lahko verjetno počaka na jesen, da bo tudi malo več tvojih frendic frej, pa takrat greš dol. vmes pa še mal vidiš, kako se stvar razvija...
ker da bi se fant kar gor pripeljal pa da bi ti karto plačal, te peljal okol, bi kar pri njemu dol živela (a ima svoje stanovanje? a njegova familja ve zate?)... malo '2 good 2 be true' zveni, in pri takih stvareh se pol dostkrat izkaže, da je tako..
btw. kje se pa on kaj v prihodnosti vidi? tako, po koncu študija? kje v EU?
- aldiii
- Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 7. 2010
hmm...sm prebrala men je to tud sumljivo kar so napisale že ostale...da te ljubi...nemoreš tko... nikoli neveš kake namene ima...
jst mam tud zvezo na daljavo pa sva se s fantom isto tko pisala prek neta 3-4 mesce preden sva se dobila..in ko je biu čas da se spoznava je on prišu v slovenijo..in nikoli ni posavljau nekih pogojev..nevem sva se lepo dobila na javnem... in tko se je začelo...sedaj sva skupaj pol leta..in da me ljubi mi ni še ni reku...
nevem jst na tvojem mestu bi rekla da pride on..pa boš vidla...
sam definitivno jst dol nebi šla.. pa če te "ljubi"kot pravi bo prišu gor...
če se pa odločiš vseeno ne it sama pa povej domačim obvezno, ker nikoli ne veš kaj se lahko zgodi...
lp
jst mam tud zvezo na daljavo pa sva se s fantom isto tko pisala prek neta 3-4 mesce preden sva se dobila..in ko je biu čas da se spoznava je on prišu v slovenijo..in nikoli ni posavljau nekih pogojev..nevem sva se lepo dobila na javnem... in tko se je začelo...sedaj sva skupaj pol leta..in da me ljubi mi ni še ni reku...
nevem jst na tvojem mestu bi rekla da pride on..pa boš vidla...
sam definitivno jst dol nebi šla.. pa če te "ljubi"kot pravi bo prišu gor...
če se pa odločiš vseeno ne it sama pa povej domačim obvezno, ker nikoli ne veš kaj se lahko zgodi...
lp
-
dark.angel - Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 7. 2008
aldiii napisal/-a:
lp
ja to da nekoga ljubiš preden ga vidiš je tut men bol težko no, ampak da ti pa tip še ni reku da te ljubi k hodta 5 mescev je pa tut zame čudn. no sej so tut drugi načini za izkazovanje ljubezni ampak useen, tko mal neosebno se mi zdi. Lepo je če ti tip pove da te ljubi. a ti usaj reče da te ma rad?to bi sprejela =)
no morm povedat da sem naveličana poslušat da me ljubi in to. Povedala sem mu že da ne bom prišla, da naj si raje najde kakšno bližje. k jo tut je ampak to njegovem mnenju sej jst edina zanga:S Ne mislm da ma kakšnih čudnih namenou, ker pol bi že zdavnej obupou. Verjamm da sam seb verjame da me ljubi, pa čeprou je čudno. Mi je pa prijatelca povedala svo primer za tipa iz Kanade ki ji je tut govoru da jo ljubi pa da bo pršu k njej:P Skratkas prišle sve do zaključka da so tipi nori še posebej tisti ki jih spoznaš na netu. =)
- 1sneguljčica
- Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 3. 2010
Kaj pa, če on išče priložnost, da dobi kakšno ženo kje iz Evrope in se preseli iz Turčije. Meni se zdi, da je to pogosto njihov cilj. Kar jaz poznam turke so kar takoj z vsemi prijatelji in po novem tudi žensko že kar preko interneta ljubijo
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
^^ Mnja, sam sej mogoče majo pa tut tko že mal drgačen način razmišljanja o teh zadevah. Od prjatlce fant, takisto Turk (trenutno živi sicer drugje), je njo tut recimo že po enem mescu zveze spraševal, če bi se ona poročila z njim oz. je hotel slišat, da bi se (zgolj teoretično, ni bla to snubitev). Je bil pač takoj prepričan, da je super punca, da bi mel tako za ženo pol kasneje. Tale "bi bli takoj z vsemi prjatli" me je pa na Maročane spomnu, je verjetn tle pri Turkih podobn. Jz sm bla dol mal na kaučsrfingu in sta me dva od njih po parih dneh, ki smo jih preživel skupi, tut dojemala kot taboljš prjatlco. En si je hotu pol, ko sm bla že doma, skor vsak dan po msnju dopisovat, en mi je parkrat napisu "I miss you" (pa ni mel veze z raznimi vizami pr nobenem od teh) ... in oboje je blo kr mal annoying. Očitno zlo različno dojemamo te stvari, stvar kulture pač. Tko da mogoče uni tut to ljubezen mal drgač vzamejo, ampak men bi blo še vseen scary in tečno fasat nek ljubim te od enga tipa z interneta.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
- 1sneguljčica
- Komunikatorka
Jaz sem bila v Turčiji in z vsakim, ki sem se pogovarjala je takoj, ko je izvedel iz kje sem začel nakladat, da sem njegova prijateljica, da kako ima rad Slovence,... Veliko jih je hotelo dobit telefonsko, naslov,... ne vem no ne moreš bit kar z vsemi prijatelj in vsem všeč. Meni je malo čuden ta njihov način. Sploh pa blond punce so nekaj posebnega za njih, ker so Turkinje temnolase.
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
Ja, ja, sej men je tut čudno. Sam pač gre za neke razlike v kulturi, odnosu do ljudi. Tam se spoznaš magar na tržnici, izmenjaš par stavkov in te že vabijo naslednji dan na kosilo, pri nas si pa po pogovoru rečeš, se srečamo in se pač naslednjič mogoče pozdraviš in to je to. Oni so nam čudni, mi smo njim, kaj češ
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
- 1sneguljčica
- Komunikatorka
Ma če že išče romanco je najbolje, da jo z enim tujcem ja, da ga vsaj srečevala ne bo potem
-
v-e-s-n-a - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 5. 2010
Dark....vredu je ze to, da si sprejela odlocitev da ne gres dol. Vsaj nekaj. Ce si te tako zelo zeli videt, ce te ljubi kot pravi...bo tut sm prisel. Pa dobita se na javnem mestu ali pa skupaj s tvojimi prijateljicami.....pa da vidita kako pa kaj...ceprav tale njegov ''ljubim te'' je malo sumljiv.
- aldiii
- Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 7. 2010
dark.angel napisal/-a:aldiii napisal/-a:
lp
ja to da nekoga ljubiš preden ga vidiš je tut men bol težko no, ampak da ti pa tip še ni reku da te ljubi k hodta 5 mescev je pa tut zame čudn. no sej so tut drugi načini za izkazovanje ljubezni ampak useen, tko mal neosebno se mi zdi. Lepo je če ti tip pove da te ljubi. a ti usaj reče da te ma rad?to bi sprejela =)
no morm povedat da sem naveličana poslušat da me ljubi in to. Povedala sem mu že da ne bom prišla, da naj si raje najde kakšno bližje. k jo tut je ampak to njegovem mnenju sej jst edina zanga:S Ne mislm da ma kakšnih čudnih namenou, ker pol bi že zdavnej obupou. Verjamm da sam seb verjame da me ljubi, pa čeprou je čudno. Mi je pa prijatelca povedala svo primer za tipa iz Kanade ki ji je tut govoru da jo ljubi pa da bo pršu k njej:P Skratkas prišle sve do zaključka da so tipi nori še posebej tisti ki jih spoznaš na netu. =)
ei...ja seveda da mi je reku da me ma rad..to mi pove večkrat na dan..in tud na druge načine mi to pokaže ne samo z besedami ..samo da me ljubi pa to mislim osebno da moraš osebo res dobro poznat in ga sprejet tazga kokr je... nevem tko jst mislim
-
BaByBlu - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 11. 2007
- Kraj: lost
a lahko samo neki povem,
tip te je spoznal, luštna si..itd...kaj pa če se tle uzadi skriva en tretji namen?
veš lahko bi se šlo tudi a trgovino z belim blagom..
velik previdnosti.
tut jaz mam ponudbo da pridem v turčijo k bivšemu fantu.
ampak ne grem, ni šans, ker vem kok pokvarjen zna bit tip.
samo dvakrat premisl
tip te je spoznal, luštna si..itd...kaj pa če se tle uzadi skriva en tretji namen?
veš lahko bi se šlo tudi a trgovino z belim blagom..
velik previdnosti.
tut jaz mam ponudbo da pridem v turčijo k bivšemu fantu.
ampak ne grem, ni šans, ker vem kok pokvarjen zna bit tip.
samo dvakrat premisl
- teiika
- Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 7. 2010
Uff... jaz tud nebi šla.. ni šans.. če že, bi te sprejela, da pride sem.. biva neki v hotelu pa se vidita čez dan na javnem mestu.. kak izlet al pa kopanje.. drugač pa no-way..
kako si pa on to predstavlja, da pride kot tvoj fant - kaj ga bi naj predstavla doma al kaj??
ti turki pa.... mam kolegico, ki je vsako leto pol leta doli zarad službe in se jim punce na veliko izogibajo.. sploh če si blond... oni bi kr s tabo šli domov...
kako si pa on to predstavlja, da pride kot tvoj fant - kaj ga bi naj predstavla doma al kaj??
ti turki pa.... mam kolegico, ki je vsako leto pol leta doli zarad službe in se jim punce na veliko izogibajo.. sploh če si blond... oni bi kr s tabo šli domov...
Kdor gleda z očmi, vidi zunanjost. Kdor gleda s srcem, vidi v srce. Kdor gleda z ljubeznijo, ne vidi ničesar,je popolnoma slep...
-
dark.angel - Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 7. 2008
no še zadni post na to temo če še kdo spremlja=) relationship jst in turk je končana. ne grem nikamor. Rekla sem mu da pač ne bo šlo in naj si najde kakšno blizu njega in zlo hitro jo je najdu. Sicer se je začel obnašat zlo čudno in kao da je užaljen. in danes sem se menla z njim 5 minut. obnaša se kot da nisem obstajala. Ljubil pa kaj še=) zmer se mi je zdelo čudno da bi me ljubil ampak uredu. Če nekoga ljubiš ga ne pozabiš u enem dnevu. Ena je omenla da so turki takšni da hitro ljubijo, ta imajo drugačen način, da drugače dovzemajo ljubezen nekaj v tem smislu. Verjetno res. Uglavnem moj turk ima sedaj punco, ki je iz istega kraja in sta s espoznala in hodita. Vesela sm zanga, lepo bi blo samo če bi se malo lepše obnašal do mene, navsezadnje sem prispevala k tem d ajo je sploh spoznal haha Ti tipi se pa res hitro zalubjo pa odlubjo. Wierd za moje pojme.
- teiika
- Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 7. 2010
Sem vesela za tebe, da si to zaključla.. nenazadnje maš zadost slovenskih fantkov okol sebe pa zadost časa za spoznavanje in resno zvezo..
Kdor gleda z očmi, vidi zunanjost. Kdor gleda s srcem, vidi v srce. Kdor gleda z ljubeznijo, ne vidi ničesar,je popolnoma slep...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov