Zveza preko interneta

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
skepticone
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 11. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a skepticone » 17. Sep. 2013 1:41

@overthinker tud zveze v domačem okolju so lahko enako obosjene na propad.

mimogrede, ljudje, da vas ne bo preveč skrbelo, sem prišla nazaj živa in zdrava. :lol: toliko o vaših dvomih in turkih, ki prodajajo organe, mam še vse zaenkrat :D

no, samo toliko. Istanbul je pa prečudovit mimogrede :)
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 17. Sep. 2013 3:19

in? :D
Uporabniški avatar
skepticone
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a skepticone » 17. Sep. 2013 3:31

Jochie, nic, lepo se izslo vse, samo pac distanca je se zmeraj problem
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 17. Sep. 2013 10:09

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 7:43, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
skepticone
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a skepticone » 17. Sep. 2013 12:09

strucka, tko no, kar se tice tistega, da se je res potrudu to z vsemi ogledi znamenitosti pa to skos spraseval, ce kaj ni ok da povem in celo vztrajal, da kupim nekaj za sorodnike nazaj..v tem stilu ni pripomb. V bistvu je bil kar en tak cudn obcutek, ker tko ni dovolil, da sem jaz uporabla svoj denar sploh. Sma tud se srecala s frendi pa v sluzbo sla in vse. Samo ima tud slabe plati valda. Pri njemu se to bolj kaze v ukazovalnosti..kultura ta..se je vidlo to ze ko sem ga dostkrat razjezila, ker sem bila pozna in je potem vcasih, ko sem se kaj zezala uno v sali kao tak uno focanje uporabu, cist nedolzno,ampak mi ni blo najbolj vsec. Drugace je pa super, samo kot sem rekla, distanca, kultura...raje nic ne recem, ker on pol bi hotu, da bi tam zivela pa seveda vero spremenla in nosila oni hijab, ce bi bla kdaj poroka. Eh, sj pravim cist prehitr kaj govorit. Tako ma Samo 2tedna prostih dni na leto in jih bo zdaj uporabu, da obisce sorodnike, ker je nekdo bolan in sploh nimava pojma kdaj bi se lahko spet vidla,mogoce sele cez leto..ko pa dela pa noce, da sem tam sama pa se samo par ur vidima. Samo enkrat na leto se vidit 1 tedn valjda da to nebi steklo. Valjda, frendi tud so sprasevali, ce bo on zdaj sem prisu, samo zarad tega cist prekratkega dopusta ne vidi moznosti, pa se potem viza traja, da bi jo dobil...v glavnem dost je za razmislit tu
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 17. Sep. 2013 14:24

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 7:43, skupaj popravljeno 1 krat.
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 17. Sep. 2013 14:37

O, fino ... fockanje, m? V šali? :lol:

še enkrat, kot sem že menda 100x napisala: sploh ne mislim, da so vsi muslimani enaki, da so vsi Turki enaki ... ampak ta moški, eksplicitno, se mi zdi pač zelo zelo zelo zelo slaba izbira. Ukazovalen, postavlja vaju v hierarhičen odnos, v katerem je on nad teboj, agresiven, ljubosumen, poskuša te nadzirati, silil bi te k spremembi vere, k selitvi, vse postavlja pred tebe (enkrat sestro, enkrat bolnega sorodnika ...), ne pusti ti razpolagati s svojim denarjem, nadzira te, laže, se pretvarja ... ODLIČNO!
Uporabniški avatar
skepticone
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a skepticone » 17. Sep. 2013 15:33

*Abby** napisal/-a:O, fino ... fockanje, m? V šali? :lol:

še enkrat, kot sem že menda 100x napisala: sploh ne mislim, da so vsi muslimani enaki, da so vsi Turki enaki ... ampak ta moški, eksplicitno, se mi zdi pač zelo zelo zelo zelo slaba izbira. Ukazovalen, postavlja vaju v hierarhičen odnos, v katerem je on nad teboj, agresiven, ljubosumen, poskuša te nadzirati, silil bi te k spremembi vere, k selitvi, vse postavlja pred tebe (enkrat sestro, enkrat bolnega sorodnika ...), ne pusti ti razpolagati s svojim denarjem, nadzira te, laže, se pretvarja ... ODLIČNO!
ok mas svoje mnenje, glede vere pa vsega je pa tko, on nic ne sili, je ze dostkrat reku, ce nocem pac nic in pac potem ne moreva bit skupaj. Ze zadnji dan, ko sva se menila kdaj bi lahko prisla spet je vsaj men deloval kot da obupavle..ono ze tko ni najbol maral one moje goofy osebnosti in to ko se dost zezam in mi je tam veckrat reku, da tak z mano ne vid prihodnosti vsaj ne kot moz in zena ce ne bom bolj resna ratala in kao da bi lahk ostala frenda, in pol Zadni dan uno pac men je avtomatsko pac so se mi solze ulile pa nism jst crier sploh,samo nacelo mi je zivce, in tko mi je govoril, da pac vsakic, ko Se bova vidla, da bo tezje se poslovit in da noce me se bolj prizadet, kao ono da nebi smela pustit, da me kdorkoli spravla tko v jok in pol sm rekla mu pac valjda, da je tezko sam takle obupavat...no in pol je reku ono, ce sm res pripravljena vse sprejet, ma ze tko je hotu pomoje, da takrat tam jst recem ok adijo in je kao reku, da me bo vsak dan focu, da nocem tega..pa ze dneve prej v parku ko sta se ena ravn porocala je reku, da noce se porocit..mogoc kdaj, kao pa da si jst zasluzim bolsga pa da ni on za mene dovolj pa tko..samo takrat zadnji dan so tud njemu solze potekle in ta nikol drugac ne joce kaj sele za dekletom. Je vsaj iskren. tak da ni on tu k nadaljuje, on me v nic ne sili. Pa valjda, da mu je druzina pomembna, dedek je mogoce na smrt bolan in on ga se obiskat ne more dokler ne bo spet dopusta mel, pa tko ze 2 leti ni bil nic tam, tko da, ne govori ko ne ves ozadja. Za denar si tudi cist narobe razumela, on ni hotel, da jaz sploh denar jemljem, ker je reku jst vse placujem, ti ne bos nic. Valjda sem pol vseen uporabla za en nakup, ampak pac njim je to v naravi, da zenska ne placuje nic.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 17. Sep. 2013 16:06

...
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 17. Sep. 2013 16:14

Sam je rekel, da te ne vidi kot svojo ženo. Želi spremeniti tvojo osebnost, tvoje vrednote, tvojo vero, tvoje okolje ... kaj bo pa ostalo od tebe? In ne, ne ljubi te. Pravzaprav te sploh ne vidi. In tudi on sam je rekel tako ... da se ne bi poročil, vsaj ne še, da te ne vidi kot svojo ženo, da mu ne ustrezaš ... mislim; ni to to, a ti ni jasno?
pirodoksin
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 1. 9. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a pirodoksin » 17. Sep. 2013 16:39

ne poznam vseh turkov, ampak meni se zdi, da gre tu bolj za kulturne razlike kot pa za lastnosti dotičnega osebka. kajmak in marmelada :D
Uporabniški avatar
skepticone
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a skepticone » 17. Sep. 2013 17:21

*Abby** napisal/-a:Sam je rekel, da te ne vidi kot svojo ženo. Želi spremeniti tvojo osebnost, tvoje vrednote, tvojo vero, tvoje okolje ... kaj bo pa ostalo od tebe? In ne, ne ljubi te. Pravzaprav te sploh ne vidi. In tudi on sam je rekel tako ... da se ne bi poročil, vsaj ne še, da te ne vidi kot svojo ženo, da mu ne ustrezaš ... mislim; ni to to, a ti ni jasno?
lej eno je kar je reku in drugo kar je pokazu in ceprav je ono rekel v jezi je se zmeraj reku, da je vseen happy tudi ce mu vcas nacenjam zivce. In sem omenla kaj ga moti in je res, da se cist dost prevec salim jaz z vsem in pol izpade otrocje, pac to valjda, da ne morem bit zmeri tak, to mi ne govori sam on, tud druzina, prijatelji..vsaj ne še je blo nasplošno za poroko, da ne bi to še s komerkoli, mogoče pri 30ih ali kasneje
Uporabniški avatar
skepticone
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a skepticone » 17. Sep. 2013 17:22

pirodoksin napisal/-a:ne poznam vseh turkov, ampak meni se zdi, da gre tu bolj za kulturne razlike kot pa za lastnosti dotičnega osebka. kajmak in marmelada :D
ravno to.
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 17. Sep. 2013 17:34

Vsak človek je individualen posameznik in tako ga je treba tudi obravnavat!
Uporabniški avatar
skepticone
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a skepticone » 17. Sep. 2013 17:49

no sej, kot sem rekla nič ne rečem. Če še grem dol enkrat bo mogu sprejet več kot za en tedn da jst živim kak mesec z njim in vidim kakšno bo obnašanje, ker to en teden ni ravno dost da nekak spoznaš nekoga čist. In na podlagi tega se lahko pol karkoli planira za naprej.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov