Zveza preko interneta

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

pohorc
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 8. 2011
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a pohorc » 25. Maj. 2013 10:59

Good luck, girl! Če te en zagorel, kosmat neznani dedec prepriča, da zanj prepotuješ nekaj tisoč km, si zrela za kakšno lekcijo. Upam le, da ne bo prehuda. Še marsikatera se je na tak način zelo opekla.
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 25. Maj. 2013 11:28

Ja, tudi jaz upam, da ne boš končala posiljena, prodana ali pa mrtva. Čeprav si na drugi strani tako naivna, da po mojem niti ne bi opazila, da je kaj narobe, če ti na živo ledvice režejo iz telesa. :roll:
pohorc
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 8. 2011
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a pohorc » 25. Maj. 2013 11:49

Ma ne gre za to, da bi jo kdo posilil ali prodal. Bolj verjetno je, da jo bo tip 100x nategnil, se jo naveličal in poslal v qrac, ko bo ona najbolj v rožicah, srečna, zapaljena, po možnosti pa še brez denarja nekje bogu izza leđima.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 25. Maj. 2013 16:52

in kar je najhujše, rekla bo da smo vsi moški pokvarjeni in poligamisti itd..
hej norci :)
Veerle
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Veerle » 25. Maj. 2013 18:37

pohorc napisal/-a:Good luck, girl! Če te en zagorel, kosmat neznani dedec prepriča, da zanj prepotuješ nekaj tisoč km, si zrela za kakšno lekcijo. Upam le, da ne bo prehuda. Še marsikatera se je na tak način zelo opekla.

Joj, dej ne pretiravi. Razdalja med LJU in IST je manj kot 1.3k km, btw. In to ni nek bogu izza leđa.
In je že povedala, da si lahko zrihta predčasen odhod domov, če kej ne bo štimal oz. itak ne bo bivala pri njem in lahko teh 7 dni izkoristi za mini počitnice.
Pa to teženje, zakva on ne pride sem, jao. :roll: Pač sta se odločila, da gre ona k njemu pa tut povedala je, zakaj. A noben pa ne bi reku, da je ona princeska, ki si špoga, če bi on prišel v SLO?
As your lover describes you, so you are.
Uporabniški avatar
delfinchek
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 3. 6. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a delfinchek » 12. Jun. 2013 16:16

Men epa zanima, zakaj je on kupil karto, hotel..., skratka celo njeno bivanje?
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 12. Jun. 2013 17:23

Meni je tudi to precej čudno, ja.
Uporabniški avatar
panthol
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 30. 11. 2010
Kraj: logatec

Neprebrana objavaNapisal/-a panthol » 13. Jun. 2013 0:11

pa kaj je vam ženskam da ste tolk ubrisane na te turke. A vam to da so zaraščeni in temni res tolk pomeni, da ste prpravljene marsikaj rizkirat.... joj kakšne kure, ne morš vrjet.
Poznam eno, ki se je oženila tja, ena pa je na podoben način kot ti šla dol in se po enem tednu vrnila potešena ampak totalno zmedena...naknadno je ugotovila da je kulturne razlike čisto preveč in bi nastradala v taki vezi.

Skratka... upam da naslednja ki jo spoznam ne bo imela tako razmetanega podstrešja kakor vse take, ki samo pomislijo na tako bedarijo :lol:

za posrat
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objavaNapisal/-a _patchouli_ » 14. Jun. 2013 10:22

Men so pa predsotki za posrat.

Ok, tale punca iz te dotične teme je mal naivna, da si od enga tipa pusti hotel in avion plačevat in potem misli, da je njen obisk brez obveznosti. Ampak tole zgražanje, kak so se punce (jao, ti panthol poznaš celo dve!!! :eek: ) spustile v zveze s kar TURKI, temnimi in kosmatimi, in potem se kar ni izšlo zaradi kulturnih razlik in se jih zarad tega obsodi, da so kure... Ja itak. Men se en kup zvez zaradi (mogoče ne ravno kulturnih) razlik ni v Sloveniji izšlo in sem bila pred tem tudi cela zmedena. Pa sem kura zato, ker sem poskusila? Pač, punce probajo, vidijo, da ne gre, če ne gre, grejo naprej in si potem na veliko olajšanje panthola in podobnih najdejo klene slovenske dečke ter jim kuhajo govejo župco vsako nedeljo. Izkušnja v življenju več. Če pa uspe kljub vsem kulturnim razlikam, ki so baje tako strašne, potem pa super, a ne?
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 14. Jun. 2013 18:18

Se strinjam s predhodnico. Kaj bi šele rekli na to, če ženska spozna (sicer ne preko interneta) Kolumbijca? Da je sigurno kakšen revež, ki jo bo oropal ali posilil (ali pa kar oboje), če ne pospravil in ne bo niti ene sledi o njej, ali pa kakšen mafijozo ala Escobar, ki jo bo imel tam zato, da ga bo čakala doma, ko bo gospod prišel domov, pa bo fasala eno epizodo batin.

Malo stopite iz svojih omejenih svetov, ker očitno še niste videli kaj dosti sveta, da imate vsakega tujca (sploh iz kakšnih bolj eksotičnih držav) za potencialno nevarnega osebka. Ja itak, da moraš biti previden, ampak to moraš biti tudi v Sloveniji, ker je tudi tukaj dosti "svinjarije".

Ne bi pa tvegala toliko kot punca o kateri je govora zadnjih nekaj strani. Enostavno ne moreš vedeti kdo te bo čakal tam na letališču (če sploh kdo), ker virtualno identiteto, ki izgleda realna in zaupanja vredna, si lahko ustvari vsak, v živo pa je to lahko nek psiho, če ne psiho, pa vsaj drugačen kot se je predstavljal preko mailov. :? Če sta skypala še mogoče gre skozi, a še vedno ne poznaš človeka.
Kaj če tam zagoniš preveč denarja ali te okrade on ali kdo drug (plus dokumente in telefon), pa se ne moreš niti domov vrniti? Jaz bi raje šla še s kom od bližnjih tja, bivala v hotelu in ga spoznavala na javnih krajih, če te že mika. Po možnosti spoznati v kakšnih krogih se giblje (družina, prijatelji) in iz kakšnega okolja izvira, da ga lažje oceniš. Nikakor pa ne na vrat na nos k njemu in to celo na njegove stroške. :?

Ampak OK, ti si že lep čas odločena, tako da sporoči čez čas kako se je izšlo (če bo še kaj glasu od tebe sploh).
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 14. Jun. 2013 20:23

^^ Punci, umirita se no malo! :D

Predvidevam, da nista prebrali celotne teme? Pri temle moškem še zdaleč ni bilo problematično (vsaj zame osebno ne) preprosto dejstvo o njegovi narodnosti.

Problematično je bilo to, da si je tip dejansko na neki točki ustvaril še eno identiteto na internetu, se izdajal za nekoga drugega in vse to samo zato, da bi preveril, če je ta punca ''vredna zaupanja'' - skratka; prikrival ji je kdo je, zato, da jo je preverjal. Drugo kar je bilo problematično: prepovedal ji je druženje z moškimi prijatelji. Tretje: trdil je, da nima denarja, da pride k njej na obisk, ima pa ga očitno dovolj, da njej plača letalsko karto (menda je jasno, da je vseeno, kdo leti, če je razdalja enaka, ne?), hotel in bivanje v celoti na sploh.

Meni so te stvari sumljive in lahko bi bil tudi čistokrven, varen, klišejsko občudovan Šved, ko bi mi bilo čisto vseeno. In žal, včasih so predsodki utemeljeni in v temle primeru gre očitno za takšen primer, kar pa ne pomeni, da po mojem ni Turka, ki bi bil liberalen, odprt in fejst.
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 14. Jun. 2013 20:35

Ja, sem celo šla brat vse te kolobocije, preden sem izpostavila svoje mnenje o predsodkih, ki so še vedno precej zakoreninjeni v našem okolju.
Pojdi še enkrat čez moj post. Jaz sem pisala na splošno kako so pripadniki "južnih" narodov prehitro obsojeni kot neki nevarni moški. Ni se tisto o predsodkih nanašalo na tega njenega virtualnega prijatelja, h kateremu misli odpotovat, ker sem za njen primer pisala v naslednjem odstavku prejšnjega posta, kjer sem napisala kako se upa spuščati v kaj takega. Ne vem kako si ti razumela kot da sem branila njega oz. se je del o predsodkih nanašal nanj češ da mu lahko zaupa kar tako in odleti tja že včeraj. :?
Zadnjič spremenil Tamala_mrha, dne 14. Jun. 2013 20:35, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objavaNapisal/-a _patchouli_ » 14. Jun. 2013 20:35

_patchouli_ napisal/-a:Ok, tale punca iz te dotične teme je mal naivna

Moj komentar je letel bolj na splošno zgaražanje nad slovenskimi kurami, ki so tako neumne, da se spustijo v zvezo s Turki. Da je konkretni primer sumljiv, se pa strinjam in sem tudi omenila :)
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 14. Jun. 2013 21:12

Okej, okej, mogoče sem nepozorno brala, se opravičujem. Se pa drugače strinjam z vama.
Uporabniški avatar
overthinker.
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 6. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a overthinker. » 21. Jun. 2013 19:19

been there done that. sori ampak take "zveze" so obsojene na propad če mene vprašaš , pa lahko se magar izdajaš za nevem koga .sicer je moja trajala nekje 2 meseca samo , fant je bil iz Ukrajine ...

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov