Zveza preko interneta
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
carrie_ - Debatorica
- Na forumu od: 29. 4. 2012
Led Zeppelin napisal/-a:According to report by the Turkish government dating from 2009, 42% of the surveyed women said they had been physically or sexually abused by their husband or partner.[16] Almost half of them never speaking to anyone about this, and only 8% approach government institutions for support.[2] When they do approach them, police and gendarme sometimes prefer to attempt to “reconcile” the families rather than protecting them.[2] While the rates of violence are particularly high among poor, rural women, one third of the women in the highest economic brackets have also been subject to domestic violence.[2]
http://en.wikipedia.org/wiki/Women_in_Turkey
http://www.economist.com/node/18682644
http://atheism.about.com/library/FAQs/i ... yWomen.htm
Što južnije, to tužnije.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 8:09, skupaj popravljeno 1 krat.
- *Abby**
- Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 9. 2009
U, torej se seliš k njemu in postajaš prava zaprta in priklenjena ženka? Pa tega ne sprašujem, ker bi imela predsodek do muslimanov, ampak glede na to, da se spomnim, kako te je ta tip preverjal in kako ti je prepovedoval prijateljstva z moškimi.
-
skepticone - Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 11. 2012
nic seljenja, sam obisk pac brez pricakovanj z obeh strani. Ker pac prisla oba do zakljucka, da ne gre nic odlocat dokler ne vidiva kako se ujameva v zivo.
- dot
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 4. 2010
skepticone napisal/-a:bo dobila, za 2, 3 mesce
A za toliko mescev greš tja, lepo... no sej, če že greš, se splača za nekaj časa - da lahko sploh osebo malo bolje spoznaš (al je to mišljeno v hrvaščini (al kateri jezik ima že to), tj. šele čez toliko mesecev, sej ne vem). No, zanimivo, upam, da se lepo razplete.
-
jst grem...nabavla pol karto, vztraju da plača s hotelom vred, kakrkol..ja, tkole prek neta je itak že sam ugotovil, da nič ni to, že hotu parkrat končat zarad kregov glede vsega ker je pač še sam tud dost negotov glede vsega okol tega srečanja, ker pač internet je eno, reala pa drugo in da se je pač treba spoznat sploh, tak da mama pač zmejen da pridem za 10 dni pa če se lepo izide ok, če ne bodo pač počitnce in si rečema adijo in je to to.
-
sem ze to enkrat rekla zakaj ne, ker ma tko sam 17 dni dopusta. Zdej 7 dni je izkoristu pred 2. tednoma pa tko je ze mojo karto placu, sej kesa pa tud po cesti ne pobira. pa tko njemu je lazje pac ker bi mi razkazu se mesto, pa tud men je ok da vidim mal, sej bo pol on prisu sem ce se vse lepo iztece.
- *Abby**
- Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 9. 2009
Aha in zakaj ni onih sedem dni preživel s teboj? In kakšna je razlika v ceni karte, če gre on sem ali pa ti tja? In kako porabi manj časa, če je tam, kot če je tu?
Upam, da ti je vsaj kupil povratno karto in ti jo bo dejansko uspelo izkoristit.
Upam, da ti je vsaj kupil povratno karto in ti jo bo dejansko uspelo izkoristit.
-
Abby ne bit tok negativna jasno, da je povratna karta, itak če se ne izide pač plačam predčasni odhod s karto pa grem nazaj. zato, ker je mojo karto že kupu, kaj bo pol on sem hodu, če sva se vse že dogovorila, plus, nima tok keša spet. Ko pridem tja more še bivanje plačat tak da ne more ravno zapravljat. Plus, on bi za sem rabil viso, same komplikacije, če lahko jst lepo prvo tja grem pa pol to urejama.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Glede na to, da ti punce tukaj nobenega od dvomov žal niso uspešno zasadile, ti lahko zaželim samo vso srečo, upam, da se ti vse izide, kakor si si pač predstavljala.. Pa bod mal previdna pri temu srečanju, kje si, kdaj si, s kom si..vse pač posreduj domačim in prijateljem ipd..Preveč takih zgodb se na žalost konča res, reees slabo. pridi sporočit kako je šlo pa to
It was forever..but it didnt last long..
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov