Zveza preko interneta

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 07. Nov. 2012 14:35

Scepticone, kaj natančno pa je tisto, kar ti daje ta tip, kaj točno te privlači na njem, za čem točno ti bi bilo hudo?

Tipa ne zanima tvoja država, ne prilagaja se, patološko je ljubosumen, podpira najbolj konzervativno politično stranko, povsem drugačna je njegova kultura, ti bi se zanj morala odreči svojemu domu, družini, prijateljem, kulturi, morebitni veri, nadzoruje tvoje življenje in ne kaže razumevanja za tvoja občutja (glede prihoda sem recimo, glede tega, da moraš sama tja ...), laže ti, te preverja in ti preverjaš njega nazaj, torej v vajinem odnosu ni zaupanja in spoštovanja, še nikoli ga nisi videla in srečala, tako da ni ob tebi, ko se ti dogajajo vse stvari, ko se ti dogaja življenje, ne ujemata se v načrtih za prihodnost: ti praviš, da se morata najprej videt in spoznat, on pravi, da ''se boš preselila'', ''se bosta poročila'', nimata realnega odnosa, vse kar si delita je pogovor preko internetne kamere, ''hodil'' je z žensko, ki ga ni privlačila, v primeru prevare lahko reče, da bi svojo punco ubil in pri tem užival ...

Kaj je torej tisto zaradi česar tako siliš k njemu? Res samo to, da ti pove nekaj lepih besed in se pogovarja s tabo po dve uri na dan? Kot je napisal LZ: res misliš žrtvovat svoje ŽIVLJENJE zato, ker te je končno nekdo ''opazil''?
Uporabniški avatar
skepticone
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 11. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a skepticone » 07. Nov. 2012 14:38

@strucka, ja to sploh se pol tega ni, kar on planira, on govori ze o otrokih, poroki...in jst pol ponavad kej zram recem zdj, da mu ne bi glih unicla fantazije. On mi je reku, da ni se nikol tko resn z nobeno prej razmislu al pa tko cutu in da punca mu pomeni mal kot beseda, da ma zena velik vecji pomen in da on mene tak vidi. pomoje je on velik bol v rozcah k jst, jst realno razmislam, da prvo je se treba prebrodit to srecanje v zivo, on pa nekak vse vidi perfect. Sej to za izgovore sm mu jst rekla, in on pravi poskus me razumet, lahk da noce povedat, da pac kot si rekla hoce bit 'glavni' ampak pol pa ne razumem, ker se pa hoce slovensk ucit, pravi, neki morem vedit.. Aja pa za hotel ne, je reku ti ne skrb, je men frend dal cifro od enga k na otoku pocen posoja stanovanje, sm rekla, ce sploh pozna tam, pa ce lahko cloveku zaupa, on men pravi, ne skrb, zuni ne bos ostala, v najslabsem primeru lahko ostanes z mano v moji sobi dokler neki ne najdeva. In sm mu rekla kok mu lahko to sploh pade na pamet, ker v njihovi veri to ni dovoljen, je reku, sej brat lahko ve, k zivi 1nadstropje visje z zeno. Pa starsa sta se na rancu. In jst njemu, aha in pol slucajn prej prideta nazaj, si zmesan? On pravi, bo pac presenecenje. Sm rekla za mene al za njih?fotr te bo na cesto vrgu, ker je ful vern ne. Pa un pravi nej ne skrbim tak fejst
Uporabniški avatar
skepticone
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a skepticone » 07. Nov. 2012 14:48

@abby ne gre za to, opazl me jih je ze dost, pa ze prej sm z dvema mustrala tako zvezo, en je pol se ustrasu pa me kr blokiru, drugi je biu pa playboy pa meu pol punco, tretga sm pa sama odpravla zard tega tadrugiga, ki se je pol ustrasu. Kakrkol, a ves tisto k v vecini pogledov nekak enako razmislas? Pa on me razume ne, karkol mu povem, ne vzema tega kot cudno in pac ta moja nenavadnost, ne pijem, ne kadim, ne zuram, itd. Mu ni cudna. Pac vse razume in to mi je nekak. Pa smisel za humor ma enak kot jst, tole jemlje resn kot jst. Hudo bi blo, ce je res tok ok in ne bi probala in bi se pol cel lajf zrla za to, da je pa mogoce lah res ena sorodna dusa.
dot
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a dot » 07. Nov. 2012 15:05

Ok, jaz sem sicer precej odprta in strpna glede različnih mnenj, definicij in dojemanj, samo tole ni zveza, če se še niti v živo videla nista nikoli. Kvečjemu predpriprava na morebitno zvezo oz. postopek spoznavanja. :? In tudi tisto, ko si si z nekimi drugimi tipi dopisovala, niso bile zveze :| Ostalo napisano pa itak vse bolj čudno postaja... On ti resnično že naklada o poroki, familiji itd.? :o To mi bolj diši po poskusih osvajanja in manipuliranja s kakšnim namenom (no, lahko je beden osladen način, da bi te očaral, ali pa so zadaj res kakšne želje po koristih glede vize itd., da bi te čim prej in čim bolj privezal nase in kazal svojo navidezno zainteresiranost in resnost). Tisto, da bi se naučil par slovenskih besed, pa itak ni noben pokazatelj, pač spada zraven tega - to pa še vsak sluzast Italijan med osvajanjem poskuša, kaj šele vsiljivi tipi na vzhodu, tam bi se vsak isti hip kar 'poročil' s tabo in ti naklada, kako je tvoja dežela super in da ve vse o njej :D Še celo na Kubi, ko kam prideš, ti začnejo na dušo pihat z raznimi 'dober dan' itd. :)

In to, da ne piješ ali se zastrupljaš z drugimi bedarijami, ni čudno oz. tako posebno, da ne bi mogla najti enako mislečega moškega v svoji državi :)
Zadnjič spremenil dot, dne 07. Nov. 2012 15:08, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 07. Nov. 2012 15:08

Jaz bom samo tole rekel:

Nekaj je narobe z tipom ki sanja o poroki, preden o tem sanja ženska.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
dot
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a dot » 07. Nov. 2012 15:12

^^ Ha? Utemelji :) To se sliši meni ekstra klišejsko in tradicionalistično oz. nerazumna trditev :) Saj poroka ni nič sramotnega ali babjega oz. ne predstavlja več neke zaščite za ženske / zagotovitve, da bodo imele one in njihovi mladiči kaj za jest :) Meni se želja po poroki ne zdi povezana s spolom, še manj, da bi bilo s kom kaj narobe, če si je želi (mišljeno na splošno, za tega Turka ne vem, kaj ima na bregom :D ).
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 07. Nov. 2012 15:16

Pazi, da se ti ne zgodi podobno kot Sally Field v filmu Not without my daughter
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 07. Nov. 2012 15:19

To ne mislim po določenemu času ko si v zdravi zvezi.

To šteje pod primere:

- spoznala sva se na internetu, nisva se že videla...sanjam že o poroki
- hej skupaj sva že 1 mesec, dajva se poročiti

Nekako se mi zdi, kot da bi moški z tem hotel žensko prikleniti na neko obvezo in zagotovilo, čes..zdaj si moja, ne moreš mi spizditi.
Poroka naj bo premišljeno dejanje ljubezni.
dot
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a dot » 07. Nov. 2012 15:20

^^ Jp, to se pa strinjam :) V tej konkretni situaciji se zdi tudi meni sumljivo oz. privlečeno za lase.
Uporabniški avatar
skepticone
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a skepticone » 07. Nov. 2012 15:27

@dot ja tako pravi, saj sem rekla, da je reku zakaj, kao da prvic tko resno vse cuti. Pa viza, v to se najmanj verjamem, tok ko on hvali tisto svojo turcijo...ko sem mu zadnjic rekla o selitvi kar mi je rekel, je reku to je blo teden nazaj, turcija je najbolsa..tak da go figure. Sicer pa ja, @zeppelin tu se strinjam z dot, ni nic narobe ce tip o poroki prej razmisla, eni se je bojijo, drugim pomeni vse. @vesna sem prebrala mal zgodbo, a ni to, da se ta zenska poroci najprej? Torej, prehitevas.
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 07. Nov. 2012 15:45

^^ ne gre zdaj za vsako malenkost ki se zgodi v filmu, da se bi mogla tudi pri tebi....ampak pac, hotela sem ti rect, da bodi pazljiva. Ne bit naivna, ker ko bos enkrat v njegovi drzavi, porocena ali ne z njim, se lahko v njegovi glavi zgodi marsikaj in si te lahko prilasti. Sploh ce je musliman....oni so se toliko bolj tradicionalni, pri njih ima vera veliko tezo. Si pripravljena postat muslimanka? Bit manjvredna, da bo s tabo ravnal kot z lastnino in ne clovekom?
Jaz sem najprej na to pomislila....zdej pa...go figure.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 07. Nov. 2012 15:52

According to report by the Turkish government dating from 2009, 42% of the surveyed women said they had been physically or sexually abused by their husband or partner.[16] Almost half of them never speaking to anyone about this, and only 8% approach government institutions for support.[2] When they do approach them, police and gendarme sometimes prefer to attempt to “reconcile” the families rather than protecting them.[2] While the rates of violence are particularly high among poor, rural women, one third of the women in the highest economic brackets have also been subject to domestic violence.[2]

http://en.wikipedia.org/wiki/Women_in_Turkey

http://www.economist.com/node/18682644

http://atheism.about.com/library/FAQs/i ... yWomen.htm
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 07. Nov. 2012 15:54

V kateremu delu Turčije pa živi?
Uporabniški avatar
skepticone
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a skepticone » 07. Nov. 2012 16:02

@zeppelin iz istanbula je. Drgac pa tale statistika, ce gremo drzave preverjat ne bi blo nic kaj drugace drugod, neka podobna percentacija.
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 07. Nov. 2012 16:14

Mislim, kaj da ti recem: svaka cast ti, ce se odlocis kdaj spusit v to pa veliko srece :D

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov