Zveza preko interneta

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 06. Nov. 2012 22:36

mislim, povej mi, kaj on ima, kar drugi nimajo, da si glih navalila na enega turka?
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 06. Nov. 2012 22:38

Zaradi njega se počuti posebno+oddaljenost, ženska je v rožicah.
Pomoje če mu omeni drugega tipa, potem pove, da se je hecala in gre zatem tja....mene bi bilo zelo strah no moškega, ki mi kar pove, da bi me ubil, če bi me dobil z drugim-pa ne zato, ker bi človek varal ali ne. Zame je človek, ki bi z užitkom ubijal iz ljubosumja psihič. Ampak če tebi to paše....kaj češ pol. Idi že :D
The world is as you are.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 06. Nov. 2012 22:46

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 8:43, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
skepticone
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 11. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a skepticone » 06. Nov. 2012 23:01

jochie ne znam ti opisat al neki je na njem.. Emanuela, sej eno so besede, clovk lahko takle rece kar hoce, ka bi pa pol res naredu pa ne ves. Lol strucka una o pujsu zmaga xD Zanimiv je da on ptice brani ce recem, da ga je macek lovil, prasica pa ne vem no haha hm ce ga vprasam to kok nej vem, da bo iskreno odgovoru..je problem
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 06. Nov. 2012 23:04

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 8:43, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 06. Nov. 2012 23:04

Torej lahko ta tipček reče, da ti bo zaklal celo familijo, če bodo pred njim jedli svinjsko meso in se malo ponorčevali iz tega pred njim (karikiram), ampak to itak ne šteje, ker samo reče?
Am ja...in če bosta enkrat skupaj, boš ti kar takoj ziher, da bosta skupaj 4 ever and ever. Pa ne gre tako, veš.
Že z nekom iz drugega konca Slovenije je včasih problem pri razlikah (to govorim o majhnih stvareh), kaj šele z nekom iz druge kulture, vere.
The world is as you are.
dot
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a dot » 06. Nov. 2012 23:04

In v čem bi bil point izzivanja z izrazito negativnimi dejanji, saj tega noben normalen osebek ne bi odobraval :) A zdej bi moral pa reči, kako je to super in da ga nič ne moti? :) Pol bi bil šele sumljiv :D

Kar se tega tiče, da noče on priti sem, je pa verjetno (še posebej, če ima res kakšne prikrite namene z zapeljevanjem zaradi kakšnih kasnejših koristi, kot nekateri predpostavljajo) zato, ker si je zamislil, da bi jo rad na domačem teritoriju dokončno očaral in prevzel, ji pokazal vse priljubljene kotičke, vozil naokoli in se sploh bolj samozavestno in prevladujoče počutil. Če bi pa on prišel kot gost, bi bil pa ta učinek zmanjšan in bi bila ona 'glavna' :)
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 06. Nov. 2012 23:18

...
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 06. Nov. 2012 23:30

^^ KAJ?! Ne, čakajte no ... saj to se nekdo heca, anede?

Tule imamo opravka s punco, ki ne zbeži od tipa, ki reče, da se ne bi niti prepričal, če ga punca res vara (!!!!), ampak bi jo že ob SUMU na prevaro ubil in v tem užival ... Ne vem, če ste to vsi spregledali ... niti ni napisala, da bi jo ubil ob prevari, ampak že ob sumu na prevaro. :eek: Kao da ne bi niti preveril, če ga res vara ...

O moj bog no ...

Scepticon, zdaj počasi že verjamem, da si zapuščen 53 letni dedec, ki se je prišel zafrkavat, ker nima v lajfu drugega, kot da se čoha po nikoli izpraznjenih modih. :wink:
Uporabniški avatar
skepticone
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a skepticone » 06. Nov. 2012 23:32

dot napisal/-a:In v čem bi bil point izzivanja z izrazito negativnimi dejanji, saj tega noben normalen osebek ne bi odobraval :) A zdej bi moral pa reči, kako je to super in da ga nič ne moti? :) Pol bi bil šele sumljiv :D

Kar se tega tiče, da noče on priti sem, je pa verjetno (še posebej, če ima res kakšne prikrite namene z zapeljevanjem zaradi kakšnih kasnejših koristi, kot nekateri predpostavljajo) zato, ker si je zamislil, da bi jo rad na domačem teritoriju dokončno očaral in prevzel, ji pokazal vse priljubljene kotičke, vozil naokoli in se sploh bolj samozavestno in prevladujoče počutil. Če bi pa on prišel kot gost, bi bil pa ta učinek zmanjšan in bi bila ona 'glavna' :)

to, to je sam rekel se oni 'punci' k sem fake profil naredla, ja...
Uporabniški avatar
skepticone
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a skepticone » 06. Nov. 2012 23:37

*Abby** napisal/-a:^^ KAJ?! Ne, čakajte no ... saj to se nekdo heca, anede?

Tule imamo opravka s punco, ki ne zbeži od tipa, ki reče, da se ne bi niti prepričal, če ga punca res vara (!!!!), ampak bi jo že ob SUMU na prevaro ubil in v tem užival ... Ne vem, če ste to vsi spregledali ... niti ni napisala, da bi jo ubil ob prevari, ampak že ob sumu na prevaro. :eek: Kao da ne bi niti preveril, če ga res vara ...

O moj bog no ...

Scepticon, zdaj počasi že verjamem, da si zapuščen 53 letni dedec, ki se je prišel zafrkavat, ker nima v lajfu drugega, kot da se čoha po nikoli izpraznjenih modih. :wink:

jao, jao on je to rekel na ono video reakcijo, ko je pač tip prišel domov pa kao vstopi v sobo, pod kovtrom se pa punca smeji pa ma uno lutko zraven pokrito, kao da je z enim in valjda ob take prizoru je rekel, da bi že dovolj 'naju' slišal in bi šel to naredit, pač da ne bi kovtra dol vleku. Ni pa zdej to za sum.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 06. Nov. 2012 23:45

...
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 06. Nov. 2012 23:46

A maš ti kakšnega fotra doma, ali nekoga ki mu je vsaj malo mar zate?

Povej mu vse kar si povedala nam, in upam da dobiš ene par šamarjev ter ti vzamejo pasuš.

Lej: tip je psihič, druga kultura, ko te bo ujel pa ne boš več svobodna oseba...vse kar imaš trenutno tam ne boš imela...bolje je biti sam kot biti na položaju kjer nekdo upravlja z tvojim življenjem.

Svobodna si, in svoboda je najbolj vredna stvar na temu planetu.

Resno ti polagam na srce, to da se je en tip vrgel nate še ne pomeni da si moraš zapraviti življenje.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 06. Nov. 2012 23:48

sirova štručka napisal/-a:dej ta video, da vidim no.. :D

http://www.youtube.com/watch?v=A3L2K0EsD8Q&feature=plcp
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
skepticone
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a skepticone » 06. Nov. 2012 23:51

evo sirova štručka, od 0.38 naprej je bil ta video, ta je daljši.

http://www.youtube.com/watch?v=c32ILXwVluU

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Majestic-12 [Bot]