Zveza preko interneta
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Ah, tako me je prevzelo vse, da je pač typo.
It was forever..but it didnt last long..
- *Abby**
- Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 9. 2009
skepticone napisal/-a:smesna si mi, ves? Kaj mislis, da ker si dala prvemu, ki ti je zlezel pod kiklo lec, da si zato vec vredna od tistih, ki se raje hranimo za pravega? Tipicno razmisljanje slo. Punce, ki misli, da je cel svet, ker se lahko pohvali kolikim je ze dala, ker se je hotela cimprej pohvaliti kako pa ona ni vec devica, zal, ko sem nazadnje preverila tako izpades k**** in ne neka vecvredna svetnica. Ni cudno, da imamo toliko 15letnic nosecih, ce razmisljajo s taksno glavo. Edina ki je tukaj vredna usmiljenja s taksnim misljenjem o nedolznosti si ti. Zal, moja 'domneva'. Mimogrede, misli si kar si hoces, ti nisem dolzna nicesar pojasnjevati zakaj pa kako.
Nič nisem ''dala prvemu'', ljubica. (Ampak ja - rada seksam, to mi je v užitek in na to gledam kot na povsem naravno dejstvo. )
Sicer pa se v temle postu jasno vidi tvoj manjvrednostni kompleks, vidi se zaplankana krščanska logika (ne vem, zakaj povezuješ seks in nosečnost, dandanes obstaja mnogo vrst kontracepcije, glej: http://www.e-tom.si/teme/spolnost/kotracepcija) in vsekakor tudi to, da imam povsem prav, ko pravim, da si nasedla prvemu bedaku, ki ti je bil pripravljen izlit srce in te pogrešat in bit zaljubljen vate. Kao. In seveda nisi spregledala situacije, kakršna je in je nočeš (ne ne zmoreš, nočeš) spregledat niti, ko se ti jo povsem jasno razloži.
Kot je že napisala Evelyn: moški, ki je nor na neko žensko, jo bo našel, ji ustregel, jo nosil po rokah in počel vse, da bo z njo, četudi to pomeni, da bo kdaj izpadel smešen, neroden ali pa kot da se ''preveč trudi''. Tale tvoj tega ne počne.
Mogoče rajši kontaktiraj slovenca - on je vsekakor oseba, s katero se mi zdi, da se bi krasno ujela.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 8:46, skupaj popravljeno 1 krat.
-
s0nckic4 - Cosmofrik
- Na forumu od: 29. 7. 2009
- Kraj: Over the Rainbow
ja zdaj ima šanso viteško rešit naivno in nedolžno dekle pred zlobnim turkom
pa še mal zgodovinsko se sliši (čeprav včas so turki male fantke s sabo odpelal - ampak ja, enakost med spoloma tudi na tem podorčju)
pa še mal zgodovinsko se sliši (čeprav včas so turki male fantke s sabo odpelal - ampak ja, enakost med spoloma tudi na tem podorčju)
Vsak raj ima svojo kačo.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 8:46, skupaj popravljeno 1 krat.
- *Abby**
- Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 9. 2009
Ampak očitno je bolje imet dve, kot eno. Žrtvi namreč. Ampak seveda ... vsi vemo, da slovenec samo informativno, ker je to bistven podatek za tole temo, sprašuje po starosti tele izjemne mladenke.
Sicer se mi pa zdi, da se je skeptičarka naveličala teme, očitno ji je nazadnje le zmanjkalo vrlih argumentov, ali je pa samo spoznala, da enostavno že sama prav vse ve.
Sicer se mi pa zdi, da se je skeptičarka naveličala teme, očitno ji je nazadnje le zmanjkalo vrlih argumentov, ali je pa samo spoznala, da enostavno že sama prav vse ve.
- Weilyi.
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 9. 2012
Skepticone, prosim reci, da si ob vseh teh dejstvih vsaj MALO podvomila vanj! Ker če nisi, potem si res naivna in neumna povrhu! Pravzaprav ne morem verjeti kako lahko tako močno zaupaš človeku, tujcu, ki ga poznaš samo preko neta.
Po eni strani ti res želim srečo, da ti uspe in da boš lahko rekla, da si imela prav, ampak po drugi strani pa bi ti z veseljem rekla, da smo prav imeli MI, če se to ne bi izšlo. Tako bi se vsaj malo ozrla okoli sebe in videla vsa dejstva, ki so ti pred očmi že ves ta čas.
Po eni strani ti res želim srečo, da ti uspe in da boš lahko rekla, da si imela prav, ampak po drugi strani pa bi ti z veseljem rekla, da smo prav imeli MI, če se to ne bi izšlo. Tako bi se vsaj malo ozrla okoli sebe in videla vsa dejstva, ki so ti pred očmi že ves ta čas.
-
skepticone - Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 11. 2012
*Abby** napisal/-a:skepticone napisal/-a:smesna si mi, ves? Kaj mislis, da ker si dala prvemu, ki ti je zlezel pod kiklo lec, da si zato vec vredna od tistih, ki se raje hranimo za pravega? Tipicno razmisljanje slo. Punce, ki misli, da je cel svet, ker se lahko pohvali kolikim je ze dala, ker se je hotela cimprej pohvaliti kako pa ona ni vec devica, zal, ko sem nazadnje preverila tako izpades k**** in ne neka vecvredna svetnica. Ni cudno, da imamo toliko 15letnic nosecih, ce razmisljajo s taksno glavo. Edina ki je tukaj vredna usmiljenja s taksnim misljenjem o nedolznosti si ti. Zal, moja 'domneva'. Mimogrede, misli si kar si hoces, ti nisem dolzna nicesar pojasnjevati zakaj pa kako.
Nič nisem ''dala prvemu'', ljubica. (Ampak ja - rada seksam, to mi je v užitek in na to gledam kot na povsem naravno dejstvo. )
Sicer pa se v temle postu jasno vidi tvoj manjvrednostni kompleks, vidi se zaplankana krščanska logika (ne vem, zakaj povezuješ seks in nosečnost, dandanes obstaja mnogo vrst kontracepcije, glej: http://www.e-tom.si/teme/spolnost/kotracepcija) in vsekakor tudi to, da imam povsem prav, ko pravim, da si nasedla prvemu bedaku, ki ti je bil pripravljen izlit srce in te pogrešat in bit zaljubljen vate. Kao. In seveda nisi spregledala situacije, kakršna je in je nočeš (ne ne zmoreš, nočeš) spregledat niti, ko se ti jo povsem jasno razloži.
Kot je že napisala Evelyn: moški, ki je nor na neko žensko, jo bo našel, ji ustregel, jo nosil po rokah in počel vse, da bo z njo, četudi to pomeni, da bo kdaj izpadel smešen, neroden ali pa kot da se ''preveč trudi''. Tale tvoj tega ne počne.
Mogoče rajši kontaktiraj slovenca - on je vsekakor oseba, s katero se mi zdi, da se bi krasno ujela.
No karkorkoli, po tvojem odzivu si mi dala občutek kot,da si ena tistih, ki se je sramovala deviškosti in je hitela, da bi čimprej bila kot ostale, veš, 'to fit in' žal jaz ne živim po tem kar nam družba narekuje in mi je malo mar kaj je v trendu in če se tebi in še komu to zdi staromodno.
Ja, news flash, kontracepcija, kakršnekoli vrste lahko zataji in povezovala sem jo zato, ker kot sem rekla si mi delovala, da imaš mišljenje da je deviškost prekletsvo, ki se ga moraš nujno čimprej znebit.
In ne vem od kod tebi to, čda je on 'kao prvi'. Tako da žal, se motiš in tukaj nima naivnost nobene veze.
Ja, res je, moški bo storil kar si rekla, ampak ko mu nekaj omejuje obisk (denar, dopust) a naj se na glavo postavi, da bo lahko prišel prvi?
in ni samo to, da bi njemu blo pod častjo. Mi je jasno rekel, da se ne bi počutil sproščenega in bi potem ves čas razmišljal o tem da 'žre moj keš' kot je sam rekel. Pač njim to ni običaj, ne morem ga zdaj prisilit pa rečit, ej, sprejel boš, sem mu rekla, da bi lahko to odmislil, če mu je res tok mar, a pravi, ne, da, se dovolj pozna in ve kako si veliko stvari potem dneve žene k srcu.
In ne vem zakaj ste zdaj že slovenca našle, noben 'rešitelj' ni tu potreben. Vse je moja odločitev konec koncev in kot sem že rekla na začetku, če je vam takšno razmerje tuje še ne pomeni, da je vsako tako razmerje polomija. Ve to vidite kot naivnost, jaz pa sem bolj odprt človk glede tega.
..Evelyn.. napisal/-a:Joooj, kok si neverjetno naivna. Škoda no, sj ti nben tukaj ne želi nič slabega, prišla si po nasvet, 98% odzivov je jasno negativnih, ker nismo zaslepljeni kakor ti, pa ti še vseeno ne potegne..V drugi temi pišeš, da ko imaš nekoga rad to pokažeš z dotiki, poljubi, objemi - a sama si v neki "zvezi", kjer nič od tega nisi prejela, samo besede, kamrco pa mgoče kak cyber.. Resnično se ne zavedaš kako preprosto je lagat prek interneta, jaz imam slabo izkušnjo s tem s človekom iz Slovenije pismo, kaj šele z nekom iz Turčije no. In ja, lahko ti čisto zlahka laže v obraz, medtem ko te gleda z iskricami v očeh prek kamrce, lahko ti reče karkoli hoče in pove kaj dela..Pa še vseeno nisi tam, ko je on zunaj v baru, nisi tam, ko moli, nisi tam ob njegovi družini, nisi tam,ko je on zavrnil kao uno punco..Pač nisi in ne veš ničesar, samo ustvarjaš si iluzijo, ki ti jo on lepo pripravlja s svojimi besedami. Nič drugega kot besede. Že tako so ti punce razložile tudi o stranki, v katero je vključen, pa ti še kr ni jasno, da je realnost ločena od blablablajanja. Mislm, a je težko rečt človeku "veš dns me je pa pet bejb pecal, pa sm reku ne, kr sm raj pršu sm na net k teb", ni težko, sploh. V eni uri odsotnosti bi loh pojebal žensko, če bi hotel. Mislm folk to dela ko je v resničnih, "živih" zvezah, ti pa vrjameš da model za računalnikom ne. In..ne kadi, ne žura, ne pije.. če je na netu s tabo 24ur na dan in hodi sam na wc pa pride nazaj- samo takrat lahk to trdiš in verjameš, brez tega si pa pač stupid as hell. To, da si devica in neizkušena zelo jasno prispeva k temu, ker si očitno želiš bližine in zveze, iščeš in "dobivaš" jo pa na vse napačnih mestih. Upam vsaj, da imaš kakšne starše ali prijatelje, ki bi ti lahko odprli oči.
Mislim hudiča no, ENO LETO, 356 dni vidva nista mogla prit skupaj, halo? Če imaš nekoga resnično rad si boš vzel en preklet dan, vsak od vaju odpotuje do polovice in se spoznata v živo, ne pa da na slepo greš na njegov teritorij, v njegovo družbo in v hotel, ki ga bo on plačal. Mislim, youre making it just too easy za vse možne sprevržene ume na tem svetu. To da mu je pod častjo, da on pride k tebi je spet obupno glup izgovor. Še bolj obupen izgovor je, da kar nikoli ni časa, a za chattanje je vedno cajt al kako. Mislm, žalostno, ker dejasko vrjamm v to, da si boš zajebala življenje, kar je res škoda, pa če si še tak butast človek.
kakorkoli že, po eni strani res upam, da se za tem nickom tud skriva en troll, ki je brez dela in mal zajebava, ker je vse skupi kr mal preveč žalostno, da bi bli lahko dejansko priča zgodbi, k se bo v prihodnosti razvila zelo tragično.
Ne, negativni odzivi so zato, ker kao vi ne verjamete v to, ke vam ni uspel, ali znancem in je to avtomatsko polomija + mišljenje, da so vsi muslimani slabi ljudje še velik pripomore k temu, da vi pač to jemljete drugače.
Glej, ti imej svoje mnenje, ampak po enem letu, če bi človek tolko lagal, bi ga že pogruntala, verjem, mam tisto žilico za ljudi. Sploh pa kakšen smisel bi bil njemu lagat, kaj sem jaz tam, ena slovenka, če bi ga brigal se sploh ne bi pogovarju niti hodu na računalnik za ta 'chat'. Zakaj, če lahko gre v lajf in zunaj najde dekleta? Res ne bi imelo smisla.
Ne ni 24 ur z mano, ampak mislim, da si zgrešila del, kjer sem rekla da je njegova življenjska rutina precej klavrna. Spi, dela, je, spi, dela. Sem govorila z drugimi turkimi in tudi puncami in vsi vedo kako natrpan urnik ima ta trgovina v kateri dela. 2-10, vsak dan, samo enkrat na teden ima prost dan. In ti potem meni praviš, da on v tistih 2h urah pred spanjem, ko pride online za mene še najde čas, da se gre ven dol devat pa ne vem kaj, ko se zjutraj ob 10h vstaja? Res, ne razmišljaš logično.
In glej, tista stranka gor ali dol, saj en človek tam nima ne vem kakega vpliva, da bo Erdogan ress nadvladal s temi pravili. Je pa tud možnost, da on ne razume cilja te stranke in je konzervativen, ampak ne vidi, da je ta stranka nasprotje.
Ne ni fora, da nisva mogla prit skupaj eno leto, natančno 11 mesecev odkar ga poznam, ampak niti jaz nisem hotela prej, ker sem hotela več vedeti o njem. In to ni tako kot da se jaz tam z enim iz sosednjega mesta zmenim za en dan da se dobiva in spoznava, EN DAN ne pride niti v poštev za takšno razdaljo, to so stroški, veš?
In glede tega, da on ne sprejme denarja sem že napisala zgoraj. Tudi sem že rekla kdaj on 'chatta' po službi po 10, kakšno uro ali dve in potem gre spat, torej nima ravno cajta cel dan ali noč.
-
skepticone - Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 11. 2012
Weilyi. napisal/-a:Skepticone, prosim reci, da si ob vseh teh dejstvih vsaj MALO podvomila vanj! Ker če nisi, potem si res naivna in neumna povrhu! Pravzaprav ne morem verjeti kako lahko tako močno zaupaš človeku, tujcu, ki ga poznaš samo preko neta.
Dvomi so bili vedno. Pri takšnem razmerju si včasih ne moreš pomagat in pač imaš dvome na momente.
Lahko, ker ga vidim, ker on zaupa meni, ker vem kako razmišlja, po toliko časa bi morala biti res slepa, da ne bi opazila kakšnih 'čudnih' obnašanj, če bi bil res takšen lažnivec.
In ne moreš vedeti kdo ima prav, ne dokler ne prelomiš tega dvoma 'kaj pa če' in to lahko naredim edino tako, da ga še spoznam z druge plati - v živo.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Ok. vso srečo. Pošlji kako razglednico s Turčije v Cosmo uredništvo, ja?
It was forever..but it didnt last long..
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov