Zveza preko interneta
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Fantin
- Debatorica
- Na forumu od: 7. 11. 2007
Vse lepo in prav, toda to je prej izjema kot pravilo.Lady_Cristina napisal/-a:Ja pa to se je meni tudi zgodilo. Meni je tudi govoril da me ljubi predno sva se sploh v živo vidla Tak da po mojem to ni nič takega. Zdaj sva skupaj skoraj 10 mesecev. Poleg tega je med nama še več - okrog 2000km pa vseeno gre, čeprav jaz študiram, on pa ima službo in nima tolko prostega časa. Sledi srcu pa bo!
-
undercover - Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 8. 2009
ne moti me da se spoznavata po netu ampak.. ljubi te ?? virtualna ljubezen. ja pa iiiiiii. lahko da si mu pa res tako zelo ušeč samo če ti tako laska že preden te spozna v živo.. bodi pazljiva . drugače pa da bi prišel tako daleč samo za sex tudi dvomim..
-
Nesanica - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
zveza na daljavo se ne obnese. Sama sem probala s tipom iz drugega kontinenta, poskušala sva koordinirati srečanja vendar enostavno ne gre. Ne moreš biti v zvezi z nekom ki ga vidiš enkrat na tri mesece, drugačepa je tvoj 'virtualni'fant.... Seliti se za nekoga ki ga ne poznaš pa tudi nima smisla.
-
dark.angel - Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 7. 2008
Lady_Cristina napisal/-a: Ja pa to se je meni tudi zgodilo. Meni je tudi govoril da me ljubi predno sva se sploh v živo vidla Tak da po mojem to ni nič takega. Zdaj sva skupaj skoraj 10 mesecev. Poleg tega je med nama še več - okrog 2000km pa vseeno gre, čeprav jaz študiram, on pa ima službo in nima tolko prostega časa. Sledi srcu pa bo!
Lepo slišat=) veliko sreče ti želim
drugače je z turčije. pa ne mi zdej govort da hoče passport za eu. velik frendou mi je že to reklo in sva mela velik debate o tem in on res ni tak. sploh pa je iz istanbula ki je dost evropski. se mi sicer zdi čudno da me ljubi, ker sama ne verjamm da lahko ljubiš nekoda če ga ne spoznaš v živo, ampak mogoče pa pač on lahko.
-
undercover napisal/-a:ne moti me da se spoznavata po netu ampak.. ljubi te ?? virtualna ljubezen. ja pa iiiiiii. lahko da si mu pa res tako zelo ušeč samo če ti tako laska že preden te spozna v živo.. bodi pazljiva . drugače pa da bi prišel tako daleč samo za sex tudi dvomim..
sam to tudi jaz mislim. zakaj bi tip hodu 1800 km samo za sex. K da si ne more bližje najdit. neki več od sexa pa že hoče menda:P kdo bi tipe razumu
-
Nesanica napisal/-a:zveza na daljavo se ne obnese. Sama sem probala s tipom iz drugega kontinenta, poskušala sva koordinirati srečanja vendar enostavno ne gre. Ne moreš biti v zvezi z nekom ki ga vidiš enkrat na tri mesece, drugačepa je tvoj 'virtualni'fant.... Seliti se za nekoga ki ga ne poznaš pa tudi nima smisla.
na žalost imaš prau. tudi sama zamišlam le o tem. fant zame pomeni da se vidita redno in da gresta skupaj vn pa tko..na tako razdaljo to ni mogoče. dvomim da bi se vidla niti na 3 mesce. mogoče pol leta
-
Kika - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 13. 1. 2007
dark.angel napisal/-a:drugače je z turčije. pa ne mi zdej govort da hoče passport za eu. velik frendou mi je že to reklo in sva mela velik debate o tem in on res ni tak. sploh pa je iz istanbula ki je dost evropski. se mi sicer zdi čudno da me ljubi, ker sama ne verjamm da lahko ljubiš nekoda če ga ne spoznaš v živo, ampak mogoče pa pač on lahko.
vsak lahko po raznih četih nabija kolikor hoče. nisi slišala tona glasu, ne veš, kaj se mu zadaj podi po glavi.
in turki itak znajo laskat.
sem imela eno virtualno romanco (s slovencem) in te razumem, kako se počutiš. ampak res dvomim, da je tukaj vse čisto.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Sej si že slišala za spletno kamero, ane? I prefer Skype.Kika napisal/-a:vsak lahko po raznih četih nabija kolikor hoče. nisi slišala tona glasu, ne veš, kaj se mu zadaj podi po glavi.
Tud to se da že pred srečanjem v živo ugotovit..
(kaj se komu podi po glavi pa včasih ne morš ugotoviti niti za osebo, ki stoji pred tabo)
Ehm. Mene je tud mel ful rad že pred srečanjem, blo je ene pol leta mejlanja, četanja, SMSanja..tud jz sem njega ful vzljubila v tem času , osebnostno sva se ful ujela, čeprov je blo že takrat jasno, da se v določenih zadevah ne strinjava. Sva bla en čas skupej v Evropi (nekje pač), sam se ni najlepš izšlo, ko sva šla pa nazaj domov (po sili razmer, žal), je bil pa to konec..ko je bil še tle, ni blo panike se obiskovat, Ryanair je poceni , sam čez lužo potovat je pa en mal dražje..
Lady_Cristina, upam, da se bosta še dolg mela lepo & rada.
dark.angel, jz bi rekla, da sledi srcu, če se ti zdi, da bi lahko kej blo iz tega, pejd naprej s tem, ampak z neko mero razuma, valda.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^dej popravi citat, k to sem jz rekla.
Itak, vsak si sam razlaga pomen besed "neka mera"..
Itak, vsak si sam razlaga pomen besed "neka mera"..
-
purple_rain napisal/-a:Sej si že slišala za spletno kamero, ane? I prefer Skype.Kika napisal/-a:vsak lahko po raznih četih nabija kolikor hoče. nisi slišala tona glasu, ne veš, kaj se mu zadaj podi po glavi.
Tud to se da že pred srečanjem v živo ugotovit..
(kaj se komu podi po glavi pa včasih ne morš ugotoviti niti za osebo, ki stoji pred tabo)
ja sej sva se prek skypa zlo velik pogovarjala. Učasih usak dan tko da sem lahko videla kako je odreagirau na to kar sem napisala ani povedala in mislim da tolk ne more fejkat in da je pristen. Samo žal ker je tako trmast in pravi da kot prijatelj nebo šel čez mejo :S Ja bomo vidli kaj bo
-
Kika - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 13. 1. 2007
dark.angel napisal/-a:Samo žal ker je tako trmast in pravi da kot prijatelj nebo šel čez mejo :S Ja bomo vidli kaj bo
in kaj je razlog za to trmo? valda vsak razumen človek lahko dojame, da preden se vidita, ne morš rečt, a bo nardil klik še na fizičnem nivoju al ne...
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 20:12, skupaj popravljeno 1 krat.
-
v-e-s-n-a - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 5. 2010
Turčija ubistvu spet ni tako zelo daleč, da ti nebi mogla tja oz. on sem...ampak to je pač odvisno od vaju, če se res močno želita srečat v živo.
Drugače pa....jaz bi vseeno na tvojem mestu opustila vse tole...ker je za lase privlečeno. Morda pa ti on laska kar tako, v 3 dni, da vidi tvoj reakcije in se dejansko dela norca iz tebe...pri teh stvareh nikoli ne veš...
Drugače pa....jaz bi vseeno na tvojem mestu opustila vse tole...ker je za lase privlečeno. Morda pa ti on laska kar tako, v 3 dni, da vidi tvoj reakcije in se dejansko dela norca iz tebe...pri teh stvareh nikoli ne veš...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]