Zveza preko interneta
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
očitno le ni dovolj verižnih pisem, ki bi naivna dekleta tako ali drugače svarila pred neumnimi odločitvami.
poleg vsega (da je tip turk, da je psiho, da te je pecal prek lažnega profila) je še musliman, s čimer načeloma ni nič narobe, razen, da se ti ne boš smela pogovarjat s tipi, da jih moreš brisat s fejsa, da boš furala tradicionalno turško ženko.
ampak ti kar, go for it. postrezi si.
tudi glede razmerij prek neta uopšte sem js blazno skeptična, ker se nobeno v moji okolici ni izkazalo kot uspešno. prej za totalen polom.
ampak ja, vidva mata resno, trdno zvezo. ljubita se prek skajpa. piksli mu kar sijejo v očeh, ko te zagleda. bože mili kake ideje.
poleg vsega (da je tip turk, da je psiho, da te je pecal prek lažnega profila) je še musliman, s čimer načeloma ni nič narobe, razen, da se ti ne boš smela pogovarjat s tipi, da jih moreš brisat s fejsa, da boš furala tradicionalno turško ženko.
ampak ti kar, go for it. postrezi si.
tudi glede razmerij prek neta uopšte sem js blazno skeptična, ker se nobeno v moji okolici ni izkazalo kot uspešno. prej za totalen polom.
ampak ja, vidva mata resno, trdno zvezo. ljubita se prek skajpa. piksli mu kar sijejo v očeh, ko te zagleda. bože mili kake ideje.
-
skepticone - Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 11. 2012
*mala* napisal/-a:Ker psiho, omg.
A si tak obupana? Te noben tukaj ne mara, da takole naivno verjameš par prijaznim besedam in komplimentom?
Tipičen turk, z lepimi besedami. Sicer sem tudi sama par jih kul že spoznala (ne prek neta, buh pomagej), me je pa vedno odbijal njihov odnos do turkinj. Precej posesivno, ukazovalno. Medtem ko do ostalih precej prilizjeno. (preveč posploševanja, vem )
nisem obupana. a je greh, če hočeš probat poskusit izven slovenije? malo si poglej online ljudi. nm slovencem je to neki taki tabu, ko drugi to normalno furajo in jih noben ne obtožuje.
Ja kakšen pa nej bo do svoje žene? a naj ji pusti da se s 50imi dedi druži pa se mu jaha za hrbtom? so vsaj zvesti. a teb bi blo pa kul da se tvoj tip dobiva s kolegicami in ti nikol ne veš kdaj se lahko kaj zodi, daj ne mi neki nakladat.
potemtakem po tvojem, slovenci, ki me pa ven vabijo po netu in drugače pa niso nič sumljivi ker so pač slovenci, a?
če ti ne verjameš v to še ne pomeni, da je vse polomija.
in kot sem rekla, če bi on imel kakšne zle namene,
-ne bi povedu sorodstvu in kolegom, šefici zame in kolegicam,
-ne bi niti vsak dan prišel na računalnik samo da z mano govori namesto da bi šel spat ker zgodaj dela in ostal do poznih jutranjih ur
-ne bi mi pošiljal videjev, če ga prosim zanje
-ne bi govoril preko kamere in bil čisto sproščen, pel, jedel pred njo
-ne bi rekel, da naj pridem in bo on poskrbel za nekaj najetega in plačal namesto hotela, ki je precej dražji na noč. sem mu rekla, ne nočem da plačaš, pravi zame je že dovolj da ti prideš, ne skrbi, jaz bom plačal.
-ne bi porabil vseh mesečnih kreditov za pisanje sms sporočil
-ne bi sploh čakal na mene tako dolgo, če je že imel možnost s tisto punco, ki mu je prišla flirtat v trgovino in tako ali tako si lahko punco najde kdaj hoče, zakaj bi on eno slovensko čaku, če lahko tam ma eno punco k je skos z njo, a?
-zakaj bi varčeval denar zame in planiral kaj vse bi počela, ko pridem da čimbolj izkoristiva čas skupaj?
-ne bi zavračal, ko mu je mati hotela zrihtati dekle in pa frendi
-ne bi s še enim fake profilom prevril, če mi lahko zaupa
-ne bi se niti pod razno skušal naučiti par slovenskih osnovnih besed
KAKO si vse to razlagate, a? 9 mesecev,vsak dan je z meno, ZAKAJ? zato ker on hoče neki hudega men in je najslabši in ker je tujc in ker je turek in ne vem kaj je on slab? zakaj bi potemtakem čakal in si ne poiskal že punce, ker tipi pri 24tih dobro vemo kako so divji in ne morejo brez seksa, tako da mislim, da čeprav ste zunanji opazovalci se tokrat motite, ker je to pač v sloveniji nekaj groznega in neobičajnega in ker preveč filme gledate in je vsak musliman za vas terorist, zgleda.
Zadnjič spremenil skepticone, dne 03. Nov. 2012 21:49, skupaj popravljeno 2 krat.
- maniac
- Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 9. 2006
jaz res ne morem verjet, da si pri svojih letih tako naivna!
tip ti laže, te nadzoruje in preverja, ampak ti vseeno verjameš, da te ljubi. ljubi! če si tako zaslepljena, da nam ne verjameš, da je psihič, si naredi še sama fake profil na fb in ga preveri. me zanima, kaj bo potem. pa kako ti veš, da on varčuje za vaju, da vsi njegovi prijatelji in sestra vedo zate? ker ti je povedal? in če te res tako močno ljubi, zakaj ni raje obiskal tebe v času dopusta kot da ga je preživel s svojo sestro? pa najprej si rekla, da dela vsak dan od 14h naprej, potem pa pišeš, da mora bogi revež vstajat ful zgodaj, da gre lahko v službo. kdo je tu nor?
in ti pojma nimaš, kaj vse so nekateri pripravljeni leta počet, da lahko manipulirajo z ljudmi okrog sebe. preberi si kaj o trgovini z belim blagom, o loverboy-ih itd., potem pa pojdi k njemu na obisk.
tip ti laže, te nadzoruje in preverja, ampak ti vseeno verjameš, da te ljubi. ljubi! če si tako zaslepljena, da nam ne verjameš, da je psihič, si naredi še sama fake profil na fb in ga preveri. me zanima, kaj bo potem. pa kako ti veš, da on varčuje za vaju, da vsi njegovi prijatelji in sestra vedo zate? ker ti je povedal? in če te res tako močno ljubi, zakaj ni raje obiskal tebe v času dopusta kot da ga je preživel s svojo sestro? pa najprej si rekla, da dela vsak dan od 14h naprej, potem pa pišeš, da mora bogi revež vstajat ful zgodaj, da gre lahko v službo. kdo je tu nor?
in ti pojma nimaš, kaj vse so nekateri pripravljeni leta počet, da lahko manipulirajo z ljudmi okrog sebe. preberi si kaj o trgovini z belim blagom, o loverboy-ih itd., potem pa pojdi k njemu na obisk.
-
maniac napisal/-a:jaz res ne morem verjet, da si pri svojih letih tako naivna!
in kdo pravi, da ga nisem naredila? sem, sem ga spraševala različne stvari in se delala kao, da me zanima. in je skos pisal, ne mam punco, mir mi daj, njo mam rad, najdi si drugega. sem ga s tem profilom vprašala zakaj hoče, da jaz pridem dol, je rekel, ker bova imela več svobode, ker mi lahko razkaže mesto, ker lahko spoznam njegovo okolje. tudi vprašala 'kaj če ne pride' je rekel 'her loss' ampak upa da pridem. sem ga vprašala kako lahko tako preko interneta verjame v to in je brez seksa, je rekel 'kaj ti misliš, da je seks vse? lahko si ga na roko, distanca je samo v glavi' torej, na fake profilu bi kar eni neznanki lagal o svojih namenih, zakaj le? kaj bi imel od tega?
zato, ker sestra z možem in otroki živi na nizozemskem in samo enkrat na leto pride na obisk, ali naj reče ne jaz grem raje k svoji punci, kot pa da sem mesec s svojo sestro, ki jo tako že malo vidim?
plus imel je izpite, ker je hotel biti policaj, moral se je učiti.
in ja, dela od 2h to 10h zvečer, ampak včasih dela zjutraj in vseeno spi tudi samo po tri ure ker še zmeraj iztisne kolikor časa ima, da se meni z mano. zakaj bi se sploh obremenjeval če bi bila zanj vse igra?
ti pa tvoje belo blago, preveč filme gledaš, potemtakem je lahko en ljubljančan tam ki me z neta vabi na pijačo tudi za to, da me proda kot belo blago, a?
- *Abby**
- Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 9. 2009
Pa kaj je to s tem forumom - a sami bebci sem pišejo po novem?
Draga skeptičarka, jaz sem tudi stara 22, smatram se za precej ljubosumno žensko, ampak seveda - moj fant se lahko druži s komer se hoče (ne, nima potrebe po spozavanju novih žensk), jaz pa se lahko, kajpak - tudi družim s komerkoli mi že paše. (In ne, tudi jaz ne spoznavam novih tipov in nimam nobene želje po tem.)
In tole, kar počneš, je totalno sranje. Kaj - ne dobiš nobenega v realnosti, v predmetni stvarnosti in nasedaš bullshitu z neta?!
Moj bog bejba no, saj ni problem v tem, da je ''pač'' musliman, problem je v tem, da te že zdaj bolano (!!!!!) omejuje, da ti postavlja pogoje in kroji usodo. Res - spremenila boš vero? A sploh veš, kaj to pomeni? A ti misliš, da je biti musliman isto kot tule v Sloveniji razlagat, da si ateist ali pa agnostik?!
In ja - kot je napisal maniac: kako veš, da je KAKRKOLI res? Ker ti je povedal?
Meni se zdiš ena tipična zafrustrirana bedasta bejba, ki ne more dobit tipa, ni prerasla pubertete in ki nima osnovnih pojmov o tem, kako deluje ta svet. Trgovina z belim blagom ni neka fikcija ... je realnost in seveda je tip zdaj prijazen, seveda je ves zlat in vse - a misliš, da je toliko neumen, da predvideva, da boš prišla tja, če bo zloben in zoprn?
Če že greš, vzemi koga s seboj, koga moškega spola, ne še kakšne bedaste punčare.
Draga skeptičarka, jaz sem tudi stara 22, smatram se za precej ljubosumno žensko, ampak seveda - moj fant se lahko druži s komer se hoče (ne, nima potrebe po spozavanju novih žensk), jaz pa se lahko, kajpak - tudi družim s komerkoli mi že paše. (In ne, tudi jaz ne spoznavam novih tipov in nimam nobene želje po tem.)
In tole, kar počneš, je totalno sranje. Kaj - ne dobiš nobenega v realnosti, v predmetni stvarnosti in nasedaš bullshitu z neta?!
Moj bog bejba no, saj ni problem v tem, da je ''pač'' musliman, problem je v tem, da te že zdaj bolano (!!!!!) omejuje, da ti postavlja pogoje in kroji usodo. Res - spremenila boš vero? A sploh veš, kaj to pomeni? A ti misliš, da je biti musliman isto kot tule v Sloveniji razlagat, da si ateist ali pa agnostik?!
Meni se zdiš ena tipična zafrustrirana bedasta bejba, ki ne more dobit tipa, ni prerasla pubertete in ki nima osnovnih pojmov o tem, kako deluje ta svet. Trgovina z belim blagom ni neka fikcija ... je realnost in seveda je tip zdaj prijazen, seveda je ves zlat in vse - a misliš, da je toliko neumen, da predvideva, da boš prišla tja, če bo zloben in zoprn?
Če že greš, vzemi koga s seboj, koga moškega spola, ne še kakšne bedaste punčare.
- maniac
- Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 9. 2006
zakaj potem sploh sprašuješ, če itak vse veš?
in filmi, ki jih gledam, nimajo nobene veze s tem, kar ti pišem. sem imela to srečo, da sem spoznala žrtev trgovine z belim blagom. jaz ti želim, da se ti vse lepo izide, da bosta srečno poročena do smrti, pa čeprav te bo imel večno pod nadzorom, saj kaj si pa drugega ženske zaslužimo, kajne? ampak najbolj realno pa ni, da to pričakuješ, pa če se na glavo postaviš in ga kuješ v zvezde. res ne razumem, zakaj moraš rinit tja, da se spoznata? če te res tako zelo ljubi, bo našel način, da pride sem.
in filmi, ki jih gledam, nimajo nobene veze s tem, kar ti pišem. sem imela to srečo, da sem spoznala žrtev trgovine z belim blagom. jaz ti želim, da se ti vse lepo izide, da bosta srečno poročena do smrti, pa čeprav te bo imel večno pod nadzorom, saj kaj si pa drugega ženske zaslužimo, kajne? ampak najbolj realno pa ni, da to pričakuješ, pa če se na glavo postaviš in ga kuješ v zvezde. res ne razumem, zakaj moraš rinit tja, da se spoznata? če te res tako zelo ljubi, bo našel način, da pride sem.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 8:48, skupaj popravljeno 1 krat.
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
Pa naj gre z njim, kaj jo prepričujete. Tip bo z njo pač delal, kot muslimani delajo s svojimi ženskami. Ženska, ki je tolk bedasta, da verjame nekemu tipu iz eksotične države, ki ga ni v lajfu videla, si boljšega ne zasluži.
Naravna selekcija. Vsak ima pravico biti neumen.
Naravna selekcija. Vsak ima pravico biti neumen.
-
*Abby** napisal/-a:Pa kaj je to s tem forumom - a sami bebci sem pišejo po novem?
kakor tebi paše, meni osebno ni všeč, da ima tip kup prijateljic. fora ni tem, da 'ne dobim' nobenega, kdo pravi da mi slovenci ne težijo? samo nočem, ker sem z njim, in verjamem v naju. v razmerju morajo bit neka pravila, pa reci kar hočeš i vera nima nobene veze s tem, prav tako sprememba vere, in? bog je samo en, pravila so drugačna, pa kaj? vem, ker vidim, ko tudi na fbju piše kolegom pa ko se je menu s sestro prek kamere je reku naj počakam, ne vem zakaj bi vse lagal. misliš, da ma on cajt se zezat? cele dneve dela, pa se bo neki igral pa tratil čas z virtualno zvezo če mu ne bi bilo resno do mene?
pa nisem nikoli rekla, da on ne bi prišel, je hotel, mu še kar govorim in bom še naprej. v glavnem, kolikor jaz opažam, ne morete razumet dokler niste v isti situaciji. in v devetih mesecih tipa preko kamere, načinu pisanja, mišljenja, itd dovolj spoznaš, ni neke znanstvene fantastike pa da je tako dober igralec, da je v živo ne vem kaj grozna pošast kot si vi predstavljate s tem prekupčevanjem.
- CaliLove*
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 1. 2011
Meni tole vse skupaj deluje kot da sama sebe prepricujes, da je res resen in zaljubljen vate, oz. da rabis potrditev od drugih, da bos res prepricana.
Big red flag!
Sprasujes, ce bi bil 9 mesecev tako vesel in vsak dan na netu s tabo in poslal sms vsako uro itd., ce ne bi bil res zaljubljen vate? Verjetno ja, pa ne samo 9 mesecev. Poznam primere, kjer so zenske vse zaljubljene sle na obisk k tipom, veckrat seveda, se porocile in potem vlozile papirje za vizo, da so tipi lahko prisli k njim. Pa to ni trajalo samo 9 mesecev, ampak vec let. Ko so tipi koncno dobili vizo in prisli v obljubljeno dezelo so odsli boljsemu zivljenju naproti. Brez zene seveda. Glej, ljudje, ki na ta nacin iscejo priloznosti za boljse zivljenje, so zelo ZELO potrpezljivi. Vec let so pripravljeni nameniti tej igri, da na koncu lahko zapustijo svojo drzavo. Ne podcenjevat njihove potrpezljivosti in predanosti tej zelji. In za to so se pripravljeni pretvarjati, lagati, zavajati. Takih ljudi ne pece jih vest, da so nekoga nategnili. Mogoce koga ze, ampak zelja po boljsem zivljenju je mocnejsa od vesti.
Aja, zakaj si ni nasel Turkinje? Zato ker mu ne more ponudit to, kar mu lahko Evropejka.
skepticone napisal/-a:On ni zdaj rekel, zdaj se bova pa selila, samo idejo je imel ker hoce vecjo placo, boljse zivljenje.
Big red flag!
Sprasujes, ce bi bil 9 mesecev tako vesel in vsak dan na netu s tabo in poslal sms vsako uro itd., ce ne bi bil res zaljubljen vate? Verjetno ja, pa ne samo 9 mesecev. Poznam primere, kjer so zenske vse zaljubljene sle na obisk k tipom, veckrat seveda, se porocile in potem vlozile papirje za vizo, da so tipi lahko prisli k njim. Pa to ni trajalo samo 9 mesecev, ampak vec let. Ko so tipi koncno dobili vizo in prisli v obljubljeno dezelo so odsli boljsemu zivljenju naproti. Brez zene seveda. Glej, ljudje, ki na ta nacin iscejo priloznosti za boljse zivljenje, so zelo ZELO potrpezljivi. Vec let so pripravljeni nameniti tej igri, da na koncu lahko zapustijo svojo drzavo. Ne podcenjevat njihove potrpezljivosti in predanosti tej zelji. In za to so se pripravljeni pretvarjati, lagati, zavajati. Takih ljudi ne pece jih vest, da so nekoga nategnili. Mogoce koga ze, ampak zelja po boljsem zivljenju je mocnejsa od vesti.
Aja, zakaj si ni nasel Turkinje? Zato ker mu ne more ponudit to, kar mu lahko Evropejka.
Zadnjič spremenil CaliLove*, dne 03. Nov. 2012 22:22, skupaj popravljeno 1 krat.
I can explain it to you. But I can't understand it for you.
-
sirova štručka napisal/-a:Pa tudi v primeru, da bi se res ujela, se moraš vprašat, če si resnično želiš bit žena muslimana. Veš to je mal usekan folk. Ali z lepšimi besedami čist druga mentaliteta. Verjamem, da sta se preko interneta navezala drug na drugega in mogoče ne morš zdej kr reza narest. Lepo ti govori, preživlja na internetu čas s teboj, kolk je res kolk ni tud sama ne morš vedet. Je čist možno, da se je nedolžno zatreskal, ker je pač nekaj drugega, bolj zanimivega - tujka. Ima ideje za vaju, ampak eno je idila na internetu, drugo pa potem realnost. Pač ja očitno ti res vso romanco, ki jo premorejo, za tujke hranijo, dokler so tujke.
Navsezadnje pa mi ne bomo nič oškodovani tud, če greš, tako, da izvoli.
ti ni pakistan ali pa iraq, turški musliman ni enak kot oni tam, oni so pravi vsekani ljudje.
No, nekaj vsaj razumeš. In midva to veva, da je realnost drugačna, zato pa pravim, da je treba se srečat, da vidiva na čem sva, ne morem jaz tu neki dvomit pa ne vem kaj dokler ga ne spoznam še z druge plati - v živo.
-
CaliLove* napisal/-a:Meni tole vse skupaj deluje kot da sama sebe prepricujes, da je res resen in zaljubljen vate, oz. da rabis potrditev od drugih, da bos res prepricana.skepticone napisal/-a:On ni zdaj rekel, zdaj se bova pa selila, samo idejo je imel ker hoce vecjo placo, boljse zivljenje.
Big red flag!
Naj te popravim, to ni njegova prioriteta, samo rekel je, da bi bilo bolje, ni pa rekel DA BO to naredil, se selil, ker turki so zelo navezani ljudje in celo zivljenje zivijo blizu domacih in sorodnikov, tezko se kar odcepijo in gredo v tujino. in ne verjamem, da bi svojo mladost zapravil za to in bil prikrajsan normalnega zivljenja z zenskami in vsem samo za to, da bi on nek namen desegel z mano.
ne iscem potrdil, samo mnenja sem hotela, ampak kot vidim ste tukaj prevec negativni, vsaj vecina.
Zadnjič spremenil skepticone, dne 03. Nov. 2012 22:24, skupaj popravljeno 1 krat.
- *Abby**
- Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 9. 2009
Punca, jaz sem hodila s tipom 11 mesecev, en mesec po tem, ko sva končala, mi je priznal, da me je 7 mesecev od teh 11 varal vsak vikend.
Bil je patološki lažnivec. Jaz sem ga imela tu, na dosegu roke, sem se z njim dobivala, je poznal moje starše, jaz tudi njegove ... ampak je vseeno šlo. Očitno.
In zakaj fant ne bi smel imeti kolegic? Jaz s tem mislim predvsem na sošolke s faksa, na mojo sestro, s katero se moj dobro razume, na njegove prijateljice (zdaj znanke) iz otroštva ... kaj je s tem narobe? In kaj je narobe, če imam jaz prijatelja, s katerim se v družbi včasih dobim na kavi in poklepetamo?
To, kar ti govoriš je totalno posesivno sranje. To je prva stvar.
Druga je, da ti ne moreš vedet, da on sploh kje dela. Ne moreš vedet, če je sploh karkoli res od tega, kar ti je povedal.
In že mogoče, da je bog en, ampak čisto mogoče je pa kot po Nietzscheju mrtev, ker smo ga ubili, mogoče jih je več, pa se seksajo med sabo kot so se na Olimpu svoj čas ... ampak tisto, kar je pomembno, je mentaliteta ljudi. A razumeš? Ti si bila vzgojena tule, v tejle mali Sloveniji, kjer so razmere kakršne so, ampak sigurno nisi vajena, da ne smeš sama na cesto, da moraš bit zakrita, da si grešna, da si manj vredna, da brez moža ne veljaš nič ... četudi te potem doma, za 4 stenami nekdo po rokah nosi - ne gre za vero, gre za to, če ti lahko tako spremeniš svoj pogled, sebe, kot osebo z nekimi dojemanji realnosti, da boš na koncu potem srečna v takem odnosu.
Če bi res šlo samo za nekega ''boga'' bi to bil še najmanjši problem.
Bil je patološki lažnivec. Jaz sem ga imela tu, na dosegu roke, sem se z njim dobivala, je poznal moje starše, jaz tudi njegove ... ampak je vseeno šlo. Očitno.
In zakaj fant ne bi smel imeti kolegic? Jaz s tem mislim predvsem na sošolke s faksa, na mojo sestro, s katero se moj dobro razume, na njegove prijateljice (zdaj znanke) iz otroštva ... kaj je s tem narobe? In kaj je narobe, če imam jaz prijatelja, s katerim se v družbi včasih dobim na kavi in poklepetamo?
Druga je, da ti ne moreš vedet, da on sploh kje dela. Ne moreš vedet, če je sploh karkoli res od tega, kar ti je povedal.
In že mogoče, da je bog en, ampak čisto mogoče je pa kot po Nietzscheju mrtev, ker smo ga ubili, mogoče jih je več, pa se seksajo med sabo kot so se na Olimpu svoj čas ... ampak tisto, kar je pomembno, je mentaliteta ljudi. A razumeš? Ti si bila vzgojena tule, v tejle mali Sloveniji, kjer so razmere kakršne so, ampak sigurno nisi vajena, da ne smeš sama na cesto, da moraš bit zakrita, da si grešna, da si manj vredna, da brez moža ne veljaš nič ... četudi te potem doma, za 4 stenami nekdo po rokah nosi - ne gre za vero, gre za to, če ti lahko tako spremeniš svoj pogled, sebe, kot osebo z nekimi dojemanji realnosti, da boš na koncu potem srečna v takem odnosu.
- CaliLove*
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 1. 2011
Ce se tako tezko odcepijo, zakaj jih je potem toliko po Evropi in drugih drzavah? Ja, takih ljudem ni problem zapraviti nekaj mesecev ali let, da potem uzivajo zivljenje, ki ga v domaci drzavi ne bi mogli. Kot sem ze rekla, ne podcenjuje njihove zelje in potrpezljivosti. Ce pa zdaj nima normalnega zivljenja z zenskami, pa ti zal ne mores vedet.
Pa nisem drugace negativna; sem tudi sama imela podobno situacijo in sem zdaj porocena, ampak vse v tvoji zgodbi mi je zal sumljivo in kar krici "fraud".
Pa nisem drugace negativna; sem tudi sama imela podobno situacijo in sem zdaj porocena, ampak vse v tvoji zgodbi mi je zal sumljivo in kar krici "fraud".
I can explain it to you. But I can't understand it for you.
-
*Abby** napisal/-a:Punca, jaz sem hodila s tipom 11 mesecev, en mesec po tem, ko sva končala, mi je priznal, da me je 7 mesecev od teh 11 varal vsak vikend.
Žal, da to slišim, da si morala biti s takšnim lažnivcem, ampak vsi niso enaki in že zaradi mentalitete, temu varanje ne pade na pamet, verjem, niti časa nima, če cele dneve dela. Ne mislim kolegic iz otroštva, tisto je v redu, ampak da se z njo na kavi dobiva...to mi ne leži. ali pa da se s kakimi neznankami dobiva na pijači.
kako vem? ker dela v takšni poznani trgovini kot je naprimer interšpar, ima business slike, vem kdo je njegova šefica, sodelavci...
nikoli nisem rekla, da sem vajena tega in sem mu jasno povedala, da nisem ena njegovih turkinj, da mi bo lahko diktiral, kolikokrat sva se že prepirala zaradi tega - neštetokrat. in mu ves čas pravim, če hoče bit z mano se bom prilagajal kot jaz, ne bo mi ukazoval. če mu bi to bilo mimo zakaj bi sploh nadaljeval z mano po vsakem prepiru in ko ve kako trmasta sem glede tega in dobro ve kaj mislim o tem, da ima tam moški več pravic, da je nad ženo, vse ve in še zmeraj se trudi.
in ne pravim, da je to morda zdaj 'till death do us part' zveza, ampak če se ne bom prepričala bom zmeraj v dvomih, če se ne izteče, se pač ne, ampak ne morem ga obsojat na podlagi večine 'turkov' in tujcev, ki so slabi ljudje, poznam ga preveč v vsem tem času da vem da je resen in mi ne pise nobenih sladkih besed, pogovori o njegovem dnevu, prihodnosti, delu, družini, prijateljih, načrtih...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov