Zveza preko interneta
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
skepticone - Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 11. 2012
z njo je bil v zvezi nekaj mesecev tako da je bilo nekaj. Kaj potem pravis ce ne to da igra? Ne, samo prijatelji nekateri vejo zanj, mama ne ve, hocem ji povedat ko bom vse na jasnem po obisku in pa pri 22ih mi ne more ona govorit s kom naj bom ne?sirova štručka napisal/-a:pa dej nehi no slovencl spet nabijat o tisti punci, s katero nisi imel nič, ker kao ni mogla nobenemu fantu več zaupat, blabla in eno je negativizem, drugo pa zdrava pamet. En muslimanko tamle v turčiji, za katerega punčka niti doma ne upa povedat in je prišla potrditve in žegn na forum iskat, res ni ravno loto dobitek.Pa kako razmerje na daljavo je blo, če sta si samo dopisovala, bejba mu pa niti všeč ni bla kot ženska.. ježeš no, ne tok pojmov mešat. Sploh pa ne pravim, da igra svoje veselje.skepticone napisal/-a: 22, on je 24. Ja sej, a ni to zacetek? Kdor pravi da ne gleda najprej izgleda, laze. In valda ce grem dol potem tocno vidiva kje sva. Zveze ima, ker je bila tudi razmerje na daljavo. Vem, da je delal izpite za sluzbo policaja, zato vem da ni mogel priti ker mu dajo na leto samo 2tedna dopusta, pa se sestra je prisla z mozem in otroki, tako da ni nakladanje. Aja pa vedno bi bil tko vesel, 9mesecev lahko nekdo tok dober igra? Mislim da ne
Še vedno me zanima, kaj starši pravijo glede tega tvojega princa?
-
s0nckic4 - Cosmofrik
- Na forumu od: 29. 7. 2009
- Kraj: Over the Rainbow
model je imel fake profil in dodajal evropejke. ti si se ujela in s tabo pač fura dalje. normalno da je prijazen in da se mu da ukvarjat s tabo, če si pa njegova pot do vize. a misliš da je tako enostavno prit v eu?
mam frendico turkinjo, sm jo spoznala na izmenjavi. je rekla da je precej drago in težko dobit neko vizo za eu: najprej kupit karte, potem dat vlogo za vizo in ni nujno da bo zadeva uspešna. pa še nekje 150€ naj bi postopek prišu. da ne omenjam, da je kolega ki je prav tako na erazmusu spoznal eno rusinjo rabu izkazat določeno finančno stanje in podpisat papirje da bo jo bo vzdrževal ko bo tukaj, da je ona lahko prišla k njemu za 1 mesec.
kake imata pa kaj plane za prihodnost? kdo se bo selil h komu? naj ugibam, on v slo?..
lej, sori, ampak meni začne alarm cingljat pri folku, ki si preko neta iščejo partnerje dlje časa in imajo take zveze. mora bit nek razlog, da jih v domačem okolju ne dobijo. in tukaj ne gre za to, da bi se vidva nakjučno spoznala na kakem forumu. on je prek neta iskal tujke. niti nisi njegova prva tujka. in zakaj tujke? težko verjamem, da nek pošlihtan tip pri 24 že par let fura samo internetna razmerja. s tujkami..
mam frendico turkinjo, sm jo spoznala na izmenjavi. je rekla da je precej drago in težko dobit neko vizo za eu: najprej kupit karte, potem dat vlogo za vizo in ni nujno da bo zadeva uspešna. pa še nekje 150€ naj bi postopek prišu. da ne omenjam, da je kolega ki je prav tako na erazmusu spoznal eno rusinjo rabu izkazat določeno finančno stanje in podpisat papirje da bo jo bo vzdrževal ko bo tukaj, da je ona lahko prišla k njemu za 1 mesec.
kake imata pa kaj plane za prihodnost? kdo se bo selil h komu? naj ugibam, on v slo?..
lej, sori, ampak meni začne alarm cingljat pri folku, ki si preko neta iščejo partnerje dlje časa in imajo take zveze. mora bit nek razlog, da jih v domačem okolju ne dobijo. in tukaj ne gre za to, da bi se vidva nakjučno spoznala na kakem forumu. on je prek neta iskal tujke. niti nisi njegova prva tujka. in zakaj tujke? težko verjamem, da nek pošlihtan tip pri 24 že par let fura samo internetna razmerja. s tujkami..
Vsak raj ima svojo kačo.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 8:48, skupaj popravljeno 1 krat.
-
@s0nckic4
viza je zadnje kar bi bil njegov namen on mi je jasno rekel da noce ziveti tu, lahko me obisce, ampak jaz se moram preselit. On me smatra za vec kot punco, zeno. Hoce da spremenim vero ce se bova porocila. In omenil je tudi selitev, amerika, hoce boljso placo, ce bi jaz to hotela. In ni imel ldr razmerij nobenih razen srbkinje, z njo se je menil po kameri in vse, bla sta v zvezi 6 mes. 3 leta nazaj je imel resno punco 4leta, in se nekaj prej, ampak tisto je bila srednja sola tako da ni zdaj on iskal tujk na netu. In fake profil je mel ker ne zaupa folku prek neta, saj mi je kasneje dal pravega in vse povedal
viza je zadnje kar bi bil njegov namen on mi je jasno rekel da noce ziveti tu, lahko me obisce, ampak jaz se moram preselit. On me smatra za vec kot punco, zeno. Hoce da spremenim vero ce se bova porocila. In omenil je tudi selitev, amerika, hoce boljso placo, ce bi jaz to hotela. In ni imel ldr razmerij nobenih razen srbkinje, z njo se je menil po kameri in vse, bla sta v zvezi 6 mes. 3 leta nazaj je imel resno punco 4leta, in se nekaj prej, ampak tisto je bila srednja sola tako da ni zdaj on iskal tujk na netu. In fake profil je mel ker ne zaupa folku prek neta, saj mi je kasneje dal pravega in vse povedal
-
in ko smo ze ravno pri fake profilih, 2mes po tem ko sva zacela zvezo na daljavo je naredil fake profil, kao tip bi me obiskal ce on noce, mi je pisal kaj vse bi naredil zame, da se je zaljubil in sem se pogovarjala, nisem vedla da je to on, potem pa je prizgal kamero in se pokazal, sok! Ampak sem mu odpustila. Torej zakaj bi on naredil ta test z mano ce ne zato ker misli resno z mano in je hotel potrdit svoje zaupanje?
-
s0nckic4 - Cosmofrik
- Na forumu od: 29. 7. 2009
- Kraj: Over the Rainbow
ameriko!? kot policaj. ti boš pa kaj po poklicu? lej fora tuki je, da greencard dobit je tud skor znastvena fantastika. sploh ker se imajo ameri za eno obljubljeno deželo. fora je, da selitev v drugo državo ni mačji kašelj, če si turk. eu pasuš odpira marsikatera vrata veliko lažje, pa še z našim se ne odseliš v ameriko kar čez noč. so postopki, dolgotrajni, dragi in ne nujno da uspešni. kot turk imaš pa še precej manj možnosti. nevem kaj ti je on rekel, ampak realno se odselit kamorkoli z birokratskega stališča ni enostavno. zato je ogromno, ogromno siljenja v eu, ravno zaradi pasuša. in zato je treba to imet v mislih, ko spoznavaš tuje šarmerje izven naših meja.
lahko da je tvoj čist super pošten fant, z dobrimi nameni in te bo cel lajf nosil po rokah kot kraljico. ampak glede na to kar si o njemu povedala je model psiho. in še potrdi moje domneve, da more bit nekaj z njim narobe da si pri 24 letih ( ko je ženskam tako težko najt resnega tipa-ker so vsi neresni-->glavni problem foruma) išče babe preko neta. in to tujke
lahko da je tvoj čist super pošten fant, z dobrimi nameni in te bo cel lajf nosil po rokah kot kraljico. ampak glede na to kar si o njemu povedala je model psiho. in še potrdi moje domneve, da more bit nekaj z njim narobe da si pri 24 letih ( ko je ženskam tako težko najt resnega tipa-ker so vsi neresni-->glavni problem foruma) išče babe preko neta. in to tujke
Vsak raj ima svojo kačo.
-
ne, ne kot policaj, to je rekel preden so ga zavrnili. Jaz se solam za ekonomista. On ni zdaj rekel, zdaj se bova pa selila, samo idejo je imel ker hoce vecjo placo, boljse zivljenje. In rekla sem, da ni iskal preko neta bab, pac dodal je ljudi malo cetal ampak nobene ni dodal na svoj pravi profil in ji povedal vse. In si izpustila detajl da je imel 3 leta nazaj 4letno resno zvezo doma s turkinjo in se prej s parimi? Nikoli prej pred srbkinjo in mano ni imel zveze na daljavo
- sirova štručka
- Cosmopsiho
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 8:48, skupaj popravljeno 1 krat.
-
dvomim, na splosno, zivljenje. Kot vsi.sirova štručka napisal/-a:glede na nick lahko sklepamo, da tudi sama o vsem skupaj malo dvomiš.. še je upanje zate
- sirova štručka
- Cosmopsiho
...
-
no sej, to each their own pravijo ne. Jst sm tu za mnenja, lah pa tud dvomite.sirova štručka napisal/-a:js dvomim, da se bo tale tvoja farsa srečno končala, sicer pa ne živim v dvomih.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Ker psiho, omg.
A si tak obupana? Te noben tukaj ne mara, da takole naivno verjameš par prijaznim besedam in komplimentom?
Tipičen turk, z lepimi besedami. Sicer sem tudi sama par jih kul že spoznala (ne prek neta, buh pomagej), me je pa vedno odbijal njihov odnos do turkinj. Precej posesivno, ukazovalno. Medtem ko do ostalih precej prilizjeno. (preveč posploševanja, vem )
A si tak obupana? Te noben tukaj ne mara, da takole naivno verjameš par prijaznim besedam in komplimentom?
Tipičen turk, z lepimi besedami. Sicer sem tudi sama par jih kul že spoznala (ne prek neta, buh pomagej), me je pa vedno odbijal njihov odnos do turkinj. Precej posesivno, ukazovalno. Medtem ko do ostalih precej prilizjeno. (preveč posploševanja, vem )
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov