Zveza preko interneta
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
purple_rain napisal/-a:Skratka, pač je treba bit previden, itak, pa z razumom se lotit zadeve.
Ja, saj to. Ne pa kar sam rinit nekam v Turčijo k nepoznanemu tipu, ki ima cel kup neprepričljivih argumentov, zakaj on ne more sem.
Pa še to. Če bi v petek zvečer v Topu spoznala tipa, ki bi jo ljubil po desetih minutah, bi bil kreten in bi bilo jasno, da nima ravno častnih namenov z njo. Ker je tujec, je pa to kao eksotično in temperamentno.
-
s0nckic4 - Cosmofrik
- Na forumu od: 29. 7. 2009
- Kraj: Over the Rainbow
meni so te internertne romance in zveze taka najstniška zadeva. tak kot je sirova tud rekla: si mal idealistično prestavljaš tistega partnerja in imaš neko iluzijo od razmerja.
trenutno si ne predstavljam, da bi spoznala nekoga na netu in se z njim res ful ujela do te mere, da bi začela furat zvezo preko neta. meni morajo iskrice v živo preskočit. to je meni bolj neko spletno prijateljstvo, ki je podobne ideji namišljenega prijatelja v otroštvu.
trenutno si ne predstavljam, da bi spoznala nekoga na netu in se z njim res ful ujela do te mere, da bi začela furat zvezo preko neta. meni morajo iskrice v živo preskočit. to je meni bolj neko spletno prijateljstvo, ki je podobne ideji namišljenega prijatelja v otroštvu.
Vsak raj ima svojo kačo.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
*my bad, zdej sem šele dojela, da mal mešam pojme in da se tuki govori o "zvezi prek neta", kar se mi zdi ful nepojmljiva reč. Spoznat se prek neta in net imet kot "del" zveze, npr. pri daljavi, mi je pa čisto normalno.
-
skepticone - Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 11. 2012
joj ljudje kolk ste vsi negativni. Ni fora v tem, da je on meni rekel da me ljubi po treh dneh, ampak njegove besede so bile, da misli, da se je zaljubil in seveda sem mu rekla da ne verjamem v to, sem ze prej probala take zveze. In ja ni silil vame ali mi polagal nekih sladkih besed, pac 2tedna sma se pogovarjala kot normalen chat in mi je povedal, da je ze prej mel ldr s punco iz srbije ampak ni slo v bistvu ker ona se je zaljubila vanjga njemu pa je bila samo vsec, pac kot je ljubezen na prvi pogled, a mislite da je mozna samo v zivo? I dont think so. V glavnem, ona ga je hotla pol obiskat ampak ji je pol rekel da je konec, mi je reku da je pac bila malo bolj obilna in da ji je rekel pac da mu je bila samo vsec in naj ne hodi. In kdo pravi, da ni hotel priti sem? Je, poleti, ampak so mu izpiti za sluzbo in obisk sestre ki zivi na nizozemskem prekrizali nacrte ker je porabil ves dopust pa se potovanje je drago, ni imel toliko denarja..in midva se meniva tudi prek kamere, videji slike..tako da ga vidim in vem da je resnicno pristen. Ko se meniva vidim tisto veselje v njegovih oceh, in ves cas je vesel in vsake toliko casa poslje poljub preko kamere, ce veste kako zgleda fant ko je zaljubljen potem veste o cem govorim
- Veerle
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 9. 2010
jah, pol pa ne vem, kaj tle sprašuješ, spremljaj na Adrii, kdaj bo zate sprejemljiva cena poleta v IST pa pojdi, easy peasy.
tut, če s tem tipom ne bo nič, še vedno lahko sama raziščeš mesto in mal kruzaš po Turčiji.
tut, če s tem tipom ne bo nič, še vedno lahko sama raziščeš mesto in mal kruzaš po Turčiji.
As your lover describes you, so you are.
-
poleg tega midva imava prav tisto realno zvezo, smsi in vse edino blizina nama fali. Malo si poglejte ldr stran na netu, prav obstaja in so ljudje dejansko, ki jim uspeva, so se spoznali, se bodo porocili. Zakaj mu verjamem? Ker ga vidim, vem da mu lahko zaupam. Nekaj mesecev nazaj ga je v sluzbi kjer dela,v velemarketu na kavo povabila ena turkinja in mu pravi da ga ze dolgo opazuje, da ji je vsec, in ji je takoj rekel da ima punco. Vsi njegovi frendi vedo zame,dedek, sestra tudi, se sefici je povedal in mu je rekla da je nor ampak on verjame v naju. Zivi s starsi, bratom z zeno in jim ma tudi namen povedat ko pridem, tako da vam pravim ljudje, ne more bit prevarant. In ljubosumen je ko strela, na fbju sem morala ze parkrat pocistit frende, on tudi, v glavnem prepirala sva se ze nestetokrat okoli tega in se zmeraj pobotala, ker ne moreva brez eden drugega, v glavnem, najina zveza je pac kot prave samo skupaj nisva
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 8:49, skupaj popravljeno 1 krat.
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
- Kraj: Ljubljana
skepticone, kot si že sama ugotovila tole ni taprav kraj za take stvari reševat tuki je preveč slabe energije, vsak napačen pogled je varanje in edini nasvet tukaj ki ga dobiš je "pusti ga". še posebi do novih uporabnikov je forum precej pasji, nažalost
pač moj nasvet je lahko sma kot sem že povedal.. premisl na vse možnosti, nič nej te ne zavede da bi kej nepremišljenga nardila, zelo previdna bodi.
no pa še neki me je zmotilo.. ljubosumje.. no js sem spoznal punco prek neta na daljavo in jo izgubil ker mi pač ni zaupala.. tko da to zna bit velik problem. ampak vseen se da, sam pač oba morta bit dost za to..
pač moj nasvet je lahko sma kot sem že povedal.. premisl na vse možnosti, nič nej te ne zavede da bi kej nepremišljenga nardila, zelo previdna bodi.
no pa še neki me je zmotilo.. ljubosumje.. no js sem spoznal punco prek neta na daljavo in jo izgubil ker mi pač ni zaupala.. tko da to zna bit velik problem. ampak vseen se da, sam pač oba morta bit dost za to..
hej norci
-
evo to je tud moj namen, ce se ne izide, da mu potem ne bom vsec ali karkoli pac grem mal istanbul znamenitosti pogledat in to je toVeerle napisal/-a:jah, pol pa ne vem, kaj tle sprašuješ, spremljaj na Adrii, kdaj bo zate sprejemljiva cena poleta v IST pa pojdi, easy peasy.
-
22, on je 24. Ja sej, a ni to zacetek? Kdor pravi da ne gleda najprej izgleda, laze. In valda ce grem dol potem tocno vidiva kje sva. Zveze ima, ker je bila tudi razmerje na daljavo. Vem, da je delal izpite za sluzbo policaja, zato vem da ni mogel priti ker mu dajo na leto samo 2tedna dopusta, pa se sestra je prisla z mozem in otroki, tako da ni nakladanje. Aja pa vedno bi bil tko vesel, 9mesecev lahko nekdo tok dober igra? Mislim da nesirova štručka napisal/-a:ajejej. Kolko si pa ti kej stara? Ljubezen na prvi pogled sploh možna ni, ker bi potemtakem ljubil zgolj posameznikov izgled. Je pa možno, da ti je kdo na prvi pogled všeč. Kaj ima tu veze tista punca iz srbije s katero je četal, ampak je bila preobilna za njegov okus, ne vem. Seveda je hotel priti sem, ampak ni mogel. Kaj ti bo rekel, da noče prit? Ne, hotel je prit, ampak je blo to, pa to, pa to in ni šlo. Seveda se mu učke bleščijo od sreče, ko pa je sekira v medu. Tvoji vejo zanj?
-
@slovenc79 vidim ja, nisem vedela, da je toliko negativnosti tu, pac sem hotela slisati mnenja. In za tiste ki mi pravite da laze, kako si potem razlagate to, da VSAK DAN po sluzbi ob 11h pride na racunalnik posebej za mene in drugace sploh ni neki velik uporabnik neta,malokrat se zgodi da gre ven s frendi in takrat kak dan ne pride in VSAK DAN, Se z mano meni dokler ni ze cisto zaspan(znam dolgovezit) in ves svoj kredit za smse porabi zame, prav racuna jih, zjutraj, popoldan ob kosilu v sluzbi in vcasih preden pride si posiljava smse. Ni ze to dovolj pristno in resno?
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 8:48, skupaj popravljeno 1 krat.
-
@slovenc79 in zal mi je za tvojo zvezo. Men je on rekel, ne morem te kontrolirati od blizu ampak vsaj na fbju lahko in noce da mam neke net frende. Njegovi obicaji so striktni, punca ga more ljubit, se ne pogovarjat s fanti ki jih ne pozna..pac islam. In zakaj bi on sploh bil ljubosumen in cakal name tako dolgo ce si lahko tam 10turkinj najde? Res no..
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
- Kraj: Ljubljana
sirova štručka napisal/-a:pa dej nehi no slovencl spet nabijat o tisti punci, s katero nisi imel nič, ker kao ni mogla nobenemu fantu več zaupat, blabla in eno je negativizem, drugo pa zdrava pamet.
ja kaj? to je ljubosumje. in zarad tega se je končal. sam povem pač.
zdrava pamet je ko na neki objektivno gledaš, da maš pa neke predsodke do nečesa ker ti pač ni všeč in se ti zdi zguba časa je pa tole kar se tuki dogaja
hej norci
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]