Zveza preko interneta

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
dark.angel
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a dark.angel » 22. Jul. 2010 10:33

Življo!
imam en problem in me zanima vaše mnenje. Pred 2 mesecema sem peko interneta spoznala fanta, ki je od meme oddaljen več kot 1000km. Zelo dobro se razumeva in imava veliko skupnega. rada pa bi se tudi spoznala. On pravi da me ljubi in je priravljen zame priti sem vendar za takšno dolžino hoče da pride sem kot moj fant in ne le prijatelj. Moti me da je pri tem tako vstrajen. Zelo mi je ušeč vendar pa nočem resne zveze sam sem ravno končala eno in bi bila malo samska, sploh pa se dvomim da bi nama ratalo na toliko km sam sva oba še študenta. Rada bi ga spoznala in lepo bi bilo če bi bil moja poletna romanca. Mogoče bi tudi hodila z njim a najprej ga hočem spoznati v živo. On tega ne razume. Kaj naj naredim? Se splača vztrajati pri njemu?
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 22. Jul. 2010 10:44

od kod pa je? :D

malo je čuden tale tvoj fant, povej mu, da je že tvoj virtualni fant, če pa želi biti tudi realni fant, se bosta pa morala v živo spoznati ter videti, če bo virtualna kemija prerasla tudi v realno kemijo.

če bo pa vztrajal pri svojem, si pa najdi drugo simpatijo! :wink: :D
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 22. Jul. 2010 10:53

dark.angel napisal/-a:On pravi da me ljubi in je priravljen zame priti sem vendar za takšno dolžino hoče da pride sem kot moj fant in ne le prijatelj.

Run for your life! :)
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 22. Jul. 2010 10:57

lahko pa mu rečeš, da je tvoj fant, ampak to ne pomeni, da bo dobil seksat, ko pride... :lol:
Uporabniški avatar
Stripy
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 22. 3. 2010
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Stripy » 22. Jul. 2010 10:59

Jap, Jochie ma prav. Pa da pol vidmo, kok te ljubi :D
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 24. 10. 2007
Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let

Neprebrana objavaNapisal/-a sanjaanja » 22. Jul. 2010 11:06

Kako te lahko ljubi, če se še srečala nista. Pa povej mu tudi svoje razmišljanje, da ne bo hodil 1000 km daleč zato, da boš ti imela poletno romanco.
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 22. Jul. 2010 12:19

Kar ljubi te že? :eek: Ok tip se mi zdi mal odštekan...
Jaz bi na tvojem mestu povedala svoje razmišljanje, predvsem to da nisi še pripravljena na resno zvezo. Bolš, da prej zve kot da mu poveš šele pol, ker mam občutek, da tale tip bi si lahko še kej naredu, če bi bila ti pol čist hladna do njega.
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 22. Jul. 2010 12:49

dark.angel napisal/-a:...On pravi da me ljubi in je priravljen zame priti sem vendar za takšno dolžino hoče da pride sem kot moj fant in ne le prijatelj. Moti me da je pri tem tako vstrajen. Zelo mi je ušeč vendar pa nočem resne zveze sam sem ravno končala eno in bi bila malo samska, sploh pa se dvomim da bi nama ratalo na toliko km sam sva oba še študenta....

Tale fant je pa malo odštekan...kako te lahko ljubi in kako pričakuje priti na obisk v Slovenijo kot tvoj fant, če se še spoznala nista? :eek: :eek:

Povej mu, da trenutno ne iščeš resne zveze, pa če je pripravljen še vedno priti, naj pride. Njegova odločitev....drugače pač pojdita vsak svojo pot.
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objavaNapisal/-a _patchouli_ » 22. Jul. 2010 12:59

Mislim, da je tule precej pomemben podatek od kod je tale fant. Če je iz - nevem - Norveške, je samo zelo čuden, če pa je iz - nevem - Maroka, pa to dosti pojasni :P Se mu pač mudi v EU... It happend before. :)
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 22. Jul. 2010 13:26

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 20:12, skupaj popravljeno 1 krat.
mateja79
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a mateja79 » 22. Jul. 2010 13:30

A si ti sigurna, da je ta fant resen?
enaaa*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 16. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a enaaa* » 22. Jul. 2010 14:15

po moje ne moreš ljubiti nekoga ki ga še sploh nisi srečal. pa njegovi pogoji so tudi čudni. mislim da ne bo nič narobe če se srečata na kakšnem javnem prostoru ampak mu daj jasno vedet da ti trenutno nisi za zvezo in bi ga rada prej spoznala - preden postane tvoj "fant". Se mi pa zdi malo sumljiv tip..
What makes you different..
Makes you beautiful
tor
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 7. 2. 2007
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a tor » 22. Jul. 2010 14:20

Najbrž bi rad postal državljan EU. Teh romanc je dosti, punca gre na dopustv Tunizijo/Egipt/...naslednjič on pride v SLO, direkt na ohcet :D
Uporabniški avatar
Lady_Cristina
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 6. 2009
Kraj: Graz

Neprebrana objavaNapisal/-a Lady_Cristina » 22. Jul. 2010 15:17

v-e-s-n-a napisal/-a:
dark.angel napisal/-a:...On pravi da me ljubi in je priravljen zame priti sem vendar za takšno dolžino hoče da pride sem kot moj fant in ne le prijatelj. Moti me da je pri tem tako vstrajen. Zelo mi je ušeč vendar pa nočem resne zveze sam sem ravno končala eno in bi bila malo samska, sploh pa se dvomim da bi nama ratalo na toliko km sam sva oba še študenta....

Tale fant je pa malo odštekan...kako te lahko ljubi in kako pričakuje priti na obisk v Slovenijo kot tvoj fant, če se še spoznala nista? :eek: :eek:

Ja pa to se je meni tudi zgodilo. Meni je tudi govoril da me ljubi predno sva se sploh v živo vidla :D Tak da po mojem to ni nič takega. Zdaj sva skupaj skoraj 10 mesecev. Poleg tega je med nama še več - okrog 2000km pa vseeno gre, čeprav jaz študiram, on pa ima službo in nima tolko prostega časa. Sledi srcu pa bo! :wink:
A vida é bela. Só tens de a tornar bela. <3
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 22. Jul. 2010 16:12

Iz katere države pa je ta tip dark.angel???

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]