Zveza preko interneta

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 04. Nov. 2012 1:05

ti pa reci da se potem ne boš poročila.

Ti se greš pogajat brez svojih pogojev. In to je nevarno ko vedno sprejmeš tuje pogoje, nase pa pozabiš.

Masiraj ga, muči ga malo...to ženske obvladate, bodi malo bitch pa vidi kje je njegova meja.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 04. Nov. 2012 7:51

Samo toliko, da ti bo jasno, kako muslimani razmišljajo.

To, da on tebi ne pusti stikov z drugimi moškimi, razen bratom in očetom, še ne pomeni, da tudi on ne bo imel stikov z drugimi ženskami. Bo, to so muslimanska dvojna merila. Ti moraš biti krepostna in neomadeževana, ne on.

Težava je samo v tem, da bo težko prišel do stikov z muslimankami, ker vsaki nad glavo visi mož/oče/brat, ki ji preprečuje stike z drugimi tipi. Zato pa muslimani visijo na netu in pecajo tujke.

Tako da se ne zanašat na to, da bodo zanj veljala enaka pravila kot zate in da je to ful fajn, ker tebi tudi ni všeč, če ima tip kolegice. Konec koncev verjetno poznaš muslimansko poligamijo, če si se že tako pozanimala o veri, ki jo nameravaš sprejet. Pa sekularna turška zakonodaja gor ali dol, mentaliteta ljudi se lahko od nacionalne zakonodaje precej razlikuje.

Tvoje preverjanje z lažnim profilom je pa tudi najbrž v sekundidvajset pogruntal, še zlasti, če si to naredila kmalu po njegovem preverjanju tebe. Ni namreč veliko žensk, ki bi Turke dodajale in jih pecale, tako da mu je bilo hitro jasno, v čem je fora.
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 04. Nov. 2012 11:39

^^ Ne, Julija, če to je isto, kot če bi bil on iz Avstrije. Čisto podoben kulturni preskok. Pa vse je odvisno od ljudi. To, kdo te je vzgajal in kje si živel celo življenje, to sploh ni važno, ker če si dovolj močen človek, potem to nič ne vpliva nate.

Res, pa še ona bo nazadnje sama povedala, če bi se poročila ali ne, pa seveda avtomatsko tudi, ali bo prestopila v njegovo vero ali ne, pa zelo sta enakopravna, ker ji daje možnost, da se odloči, če bo z njim ali ne, ampak njemu seveda ni potrebno razmislit, če bi mogoče on postal katolik ali pa če bi živel tu, ker se je že odločil da ne.

Samo to ni zato, ker je ne bi imel neskončno rad, pa ker bi bil neresen. To je zato veš, ker se Turki bolj navežejo na dom, pa se nočejo odselit, potem bi on mamico preveč pogrešal. To je samo zato, ne ker oni čisto drugače razmišljajo. Sploh ne.

Jej jej jej ...
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 04. Nov. 2012 14:28

skepticone napisal/-a:a je greh, če hočeš probat poskusit izven slovenije? malo si poglej online ljudi. nm slovencem je to neki taki tabu, ko drugi to normalno furajo in jih noben ne obtožuje.

seveda ni greh, je pa razmerje na daljavo izredno težko furat. in kolkr vidim, je res malo uspešnih. tudi pri varianti, da se en od partnerjev preseli k drugemu, to zahteva eno veliko mero napora, čustvovanja, prilagajanja in pogrešanja.

skepticone napisal/-a:Ja kakšen pa nej bo do svoje žene? a naj ji pusti da se s 50imi dedi druži pa se mu jaha za hrbtom? so vsaj zvesti. a teb bi blo pa kul da se tvoj tip dobiva s kolegicami in ti nikol ne veš kdaj se lahko kaj zodi, daj ne mi neki nakladat.

druženje z osebki nasprotnega spola =/= jahanje za hrbtom.
ja, js svojmu tipu dovolim, da se pogovarja z ženskami. lahko jih doda na fb. lahko dela z njimi. lahko gre tudi na kavo. in obratno. js grem lahko tudi s 3. kolegi, ki jih srečam po centru na pivo. komot.

skepticone napisal/-a:potemtakem po tvojem, slovenci, ki me pa ven vabijo po netu in drugače pa niso nič sumljivi ker so pač slovenci, a?
če ti ne verjameš v to še ne pomeni, da je vse polomija.

ma, meni je tudi iz strani slovencev to neko vabljenje po netu, na podlagi profilne slike in parih besed, sumljivo. še nikoli nisem sprejela takega povabila. pač stavim na eye-to-eye contact pri takih stvareh. ne rečem, da je to edino pravilno. vem, da se iz internetnih zadev lahko razvijejo zveze. js sm tudi svojega srednješolskega fanta spoznala prek irca. z razliko, da sva hodila na isto šolo. in se hitro v živo spoznala. pa da sem bila stara 15.

vseeno gre tu za preference vsakega posameznika. ampak tvoj primer je daleč od tega.

skepticone napisal/-a:in kot sem rekla, če bi on imel kakšne zle namene,
-ne bi povedu sorodstvu in kolegom, šefici zame in kolegicam,
-ne bi niti vsak dan prišel na računalnik samo da z mano govori namesto da bi šel spat ker zgodaj dela in ostal do poznih jutranjih ur
-ne bi mi pošiljal videjev, če ga prosim zanje
-ne bi govoril preko kamere in bil čisto sproščen, pel, jedel pred njo
-ne bi rekel, da naj pridem in bo on poskrbel za nekaj najetega in plačal namesto hotela, ki je precej dražji na noč. sem mu rekla, ne nočem da plačaš, pravi zame je že dovolj da ti prideš, ne skrbi, jaz bom plačal.
-ne bi porabil vseh mesečnih kreditov za pisanje sms sporočil
-ne bi sploh čakal na mene tako dolgo, če je že imel možnost s tisto punco, ki mu je prišla flirtat v trgovino in tako ali tako si lahko punco najde kdaj hoče, zakaj bi on eno slovensko čaku, če lahko tam ma eno punco k je skos z njo, a?
-zakaj bi varčeval denar zame in planiral kaj vse bi počela, ko pridem da čimbolj izkoristiva čas skupaj?
-ne bi zavračal, ko mu je mati hotela zrihtati dekle in pa frendi
-ne bi s še enim fake profilom prevril, če mi lahko zaupa
-ne bi se niti pod razno skušal naučiti par slovenskih osnovnih besed

Slika
Uporabniški avatar
skepticone
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 11. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a skepticone » 04. Nov. 2012 19:22

jullia_ napisal/-a:Samo toliko, da ti bo jasno, kako muslimani razmišljajo.

To, da on tebi ne pusti stikov z drugimi moškimi, razen bratom in očetom, še ne pomeni, da tudi on ne bo imel stikov z drugimi ženskami. Bo, to so muslimanska dvojna merila. Ti moraš biti krepostna in neomadeževana, ne on.

Težava je samo v tem, da bo težko prišel do stikov z muslimankami, ker vsaki nad glavo visi mož/oče/brat, ki ji preprečuje stike z drugimi tipi. Zato pa muslimani visijo na netu in pecajo tujke.

Tako da se ne zanašat na to, da bodo zanj veljala enaka pravila kot zate in da je to ful fajn, ker tebi tudi ni všeč, če ima tip kolegice. Konec koncev verjetno poznaš muslimansko poligamijo, če si se že tako pozanimala o veri, ki jo nameravaš sprejet. Pa sekularna turška zakonodaja gor ali dol, mentaliteta ljudi se lahko od nacionalne zakonodaje precej razlikuje.

Tvoje preverjanje z lažnim profilom je pa tudi najbrž v sekundidvajset pogruntal, še zlasti, če si to naredila kmalu po njegovem preverjanju tebe. Ni namreč veliko žensk, ki bi Turke dodajale in jih pecale, tako da mu je bilo hitro jasno, v čem je fora.

naj povem, da ni tisti tipični 'staromodni' tip turka, ki hodi vsak dan v cerkev, sošolci, znanci, tudi moškega spola pravi, da ga ne motijo, ampak noče, da bi se menila s tujci, pač ljudmi, ki jih ne poznaš.
In kot si rekla, mentalitete se razlikujejo od vsakega posameznika.

mimogrede zakaj je že tako težko turkom in tem dobiti vizo, zaradi vere?

em se zdaj spomnila kaj mi je rekel en drugi turek na chatu enkrat, me je vprašal, če je ta 'moj turek' član politične stranke AKP in je rekel vprašaj ga, če je potem raje beži od njega. no in sem ga vprašala nekaj časa nazaj in je. Nevem, kaj je narobe s to stranko? njihov cilj je, da bi bile ženske v veri enakopravne, da bi lahko dobile delo kljub temu, če se prikrivajo, tako da ne razumem kaj je mislil, kdo kaj ve o tej stranki?
ko mi je povedal, da je član te stranke je rekel, da on tud hoče enakopravnost..

no in sem mu rekla, da naj pride prvi, pravi, da nima dovolj denarja trenutno in sem rekla, da naj plača karto, ostalo jst. In pravi da ne, da tega ne more sprejet. no in potem sva se kregala kakšne dve ure in prišla do tega, da je rekel da je to stvar njihove kulture, da ne more on sprejet, da bi zenska placevala zanj, oni placujejo zenskam ne one njim. ne vem, zgleda, da je to res stvar vere in mu je pod castjo ali kaj takega?
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 04. Nov. 2012 19:26

smrdi, smrdi, joj kako smrdi.... :eek: :eek: :eek:
Uporabniški avatar
katy.
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a katy. » 04. Nov. 2012 19:43

Pa ko mamo tolko poštenih pa fejst slovenskih pobov :cry: :D
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 04. Nov. 2012 19:44

JA :P
hej norci :)
Uporabniški avatar
skepticone
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a skepticone » 04. Nov. 2012 19:45

@katy saj nisem nič rekla čez slovence, saj pa tudi oni poskušajo takšne zveze...
Uporabniški avatar
skepticone
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a skepticone » 04. Nov. 2012 19:46

slovenc79 napisal/-a:JA :P

ne se preveč hvalit, da ne boš še ti postal sumljiv :D
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 04. Nov. 2012 19:52

nisem ziher, ampak po pripovedovanju moje frendice turkinje je to konzervativna politična stranka. v turčiji je cerkev ločena od države. posledično je tudi prepoved uporabe verskih simbolov v javnih službah. in ti se borijo proti tej ti. ločitvi. da bi lahko doktorice bile zadekane. pa prfokse, pa delavke na banki, itd. pa punce v šoli bile zadekane. so šli tako daleč da imajo posebne privat bolnice, kjer pa je osebje lahko zadekano. pač po njenih besedah so pripadniki te stranki verni konzervativci. enakopravnost še pri vernih slovencih težko najdeš, kaj šele muslimanih.

...in nevem zakaj se mi vedno bolj zdi, da je tole troll.
Vsak raj ima svojo kačo.
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 04. Nov. 2012 19:55

Svašta :) ur crazy and i dont say that often. :D
It was forever..but it didnt last long..
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 04. Nov. 2012 19:55

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 8:46, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
skepticone
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a skepticone » 04. Nov. 2012 19:56

@s0nckic4 jha, to sem toliko tudi jaz nasla o tej stranki. sej ne govorim zdej o enakopravnosti, ampak ne vem zakaj bi mi on drugi pol rekel, da če je ta član te stranke, da boljš da mu ne hodim blizu, če kot vidim ta stranka pravzaprav nima nekih slabih namenov
Uporabniški avatar
rokerca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 20. 7. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a rokerca » 04. Nov. 2012 19:58

Zakaj pa delaš reklamo v svojem podpisu?
Ljudi cenimo bolj na osnovi tega, kako uporabni so za nas, kot pa na osnovi tega, kar so.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]