Zveza preko interneta
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- *Abby**
- Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 9. 2009
Jao, nisem ti govorila tega o svojem bivšem zato, ker bi ti hotela reči, da te mogoče vara, ampak zato, da ti podam primer, kako lahko oseba daljši čas (11>9) laže drugi osebi in ta oseba to verjame, malo iz lastne naivnosti, malo zato, ker so patološki lažnivci pač dobri - lažnivci. In če lahko to nekdo počne v ''živo'', potem je to preko neta še toliko lažje.
To, da se zdaj prepirata nima nikakršne zveze. Ko boš ti enkrat prestopila v njegovo vero, boš morala v skladu s to vero tudi živet. Tako to gre in to tudi pomeni, da ti trma ne bo nič koristila. V resnici je lahko moški tudi nasilen do tebe, če mu je do tega in ti diktira življenje, ker je to njegova naloga v veri, v katero bi rada prestopila.
In sicer - če si res trmasta in če je njemu res toliko do tebe, je rešitev preprosta: ultimat: jaz in tvoj obisk tu ali pa prekineva stike. In bo dokazal, da te ima neizmerno rad, ti ga boš spoznala v živo in še tja ti ne bo treba. Sami. Ne da bi starši ali kdo drug vedeli, kam greš.
Pa da ne bi o tem, kako ti dikrita življenje že zdaj, ko ti omejuje stike. In da ne bi o tem, da si že zdaj totalno podrejena, ko si pristala na to, da Slovenija odpade, tvoja vera odpade, tvoje mišljenje odpade ... ker on uveljavlja svojo. Bedasta si do kraja, res.
In ne: nekoga, s komer nisi preživela niti enega dneva, ne moreš poznati. Ne moreš in pika.
To, da se zdaj prepirata nima nikakršne zveze. Ko boš ti enkrat prestopila v njegovo vero, boš morala v skladu s to vero tudi živet. Tako to gre in to tudi pomeni, da ti trma ne bo nič koristila. V resnici je lahko moški tudi nasilen do tebe, če mu je do tega in ti diktira življenje, ker je to njegova naloga v veri, v katero bi rada prestopila.
In sicer - če si res trmasta in če je njemu res toliko do tebe, je rešitev preprosta: ultimat: jaz in tvoj obisk tu ali pa prekineva stike. In bo dokazal, da te ima neizmerno rad, ti ga boš spoznala v živo in še tja ti ne bo treba. Sami. Ne da bi starši ali kdo drug vedeli, kam greš.
Pa da ne bi o tem, kako ti dikrita življenje že zdaj, ko ti omejuje stike. In da ne bi o tem, da si že zdaj totalno podrejena, ko si pristala na to, da Slovenija odpade, tvoja vera odpade, tvoje mišljenje odpade ... ker on uveljavlja svojo. Bedasta si do kraja, res.
In ne: nekoga, s komer nisi preživela niti enega dneva, ne moreš poznati. Ne moreš in pika.
-
skepticone - Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 11. 2012
*Abby** napisal/-a:Jao, nisem ti govorila tega o svojem bivšem zato, ker bi ti hotela reči, da te mogoče vara, ampak zato, da ti podam primer, kako lahko oseba daljši čas (11>9) laže drugi osebi in ta oseba to verjame, malo iz lastne naivnosti, malo zato, ker so patološki lažnivci pač dobri - lažnivci. In če lahko to nekdo počne v ''živo'', potem je to preko neta še toliko lažje.
sem razumela tvoj namen.
Res je, o veri vem vse, sem se že pozanimala zdavnaj.ampak kot sem rekla, turčija ni irak, tam jim daje vlada zakone, ne vera, in mož ne sme žene pretepati brez razloga, sta enakovredna.
in kdo pravi, da bi, to še ni odločeno, najprej moram videti kako bo v živo. če mu dam tak ultimat, sem že skušala, pa pravi, da jaz ne bi nič naredila za to zvezo. sploh pa če on pride sem, bi jaz še zmeraj morala iti tja kasneje, ne 'morala', ampak razumeš... Na to sem pristala, ker ne razmišljam ostati celo življenje tu, hočem nekaj drugačnega, boljšega od tega kar imamo tu. Moje mišljenje pa še zmeraj velja toliko kot njegovo.
Ne moreš ga poznati do potankosti, ne, ampak z nekom, ki se 9 mesecev dnevno meniš po 3 štiri ure, se vidiš po kameri, ja, nekaj 'znakov' že lahko opaziš in kakšno osebnost ima itd.
-
Jochie napisal/-a:revca....
ker je to za slovence tabu tema in ker to ni običajno je avtomatsko narobe in sem jaz revca, ne?
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Meni gre vedno na smeh, ko ženske priletijo z idejo o zvezah s tunizijci, egipčani, očitno so še turki prišli na vrsto. Tudi jaz si mislim-idi, pa na lastni koži izkusi kaj ti ima ta tvoj fant za ponuditi. Itak si nora kot noč in naivna kot kakšna 15 letnica, tako da očitno šla boš. Lahko pa rečem-vso srečo, ker to potem niso več heci, boš videla. Še vse oz večina jih je.
The world is as you are.
-
emanuela napisal/-a:Meni gre vedno na smeh, ko ženske priletijo z idejo o zvezah s tunizijci, egipčani, očitno so še turki prišli na vrsto. Tudi jaz si mislim-idi, pa na lastni koži izkusi kaj ti ima ta tvoj fant za ponuditi. Itak si nora kot noč in naivna kot kakšna 15 letnica, tako da očitno šla boš. Lahko pa rečem-vso srečo, ker to potem niso več heci, boš videla. Še vse oz večina jih je.
in zakaj si ti v dvomih? ker je pač tujina, in tujec? če je pa slovenec z enega drugega mesta pa ni nič sumljivo?
ne, vidim dejstva in če bi gledali iz vidika, ki ni tisti iz TV, ko vam vsak dan filajo neke grozne zgodbe bi videli kako je res.
Lahko jih je večina, ampak to ne pomeni, da jih tukaj ali kjerkoli drugod ni.
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Tudi slovenec iz drugega mesta je lahko idiot/psihič itd. Ampak vseeno lažje pobegneš iz pijače sredi mesta kot pa iz Turčije, halo, ženska.
Aja, pa točno-ti se pač pogovarjaš z enim turkom in naenkrat poznaš celotno situacijo v Turčiji. Sory ti.
Aja, pa točno-ti se pač pogovarjaš z enim turkom in naenkrat poznaš celotno situacijo v Turčiji. Sory ti.
The world is as you are.
-
Ne citiraj predhodnika.
ne, ne trdim da poznam, ampak govorim z drugimi turki, vem situacijo.
aja in on je kao v Turčiji tok zmešan, da me bo lovil povsod po celem mestu zato ker on neki hoče od mene? če ni v redu, spakiram, grem nazaj, konec zgodbe.
ne, ne trdim da poznam, ampak govorim z drugimi turki, vem situacijo.
aja in on je kao v Turčiji tok zmešan, da me bo lovil povsod po celem mestu zato ker on neki hoče od mene? če ni v redu, spakiram, grem nazaj, konec zgodbe.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 8:47, skupaj popravljeno 1 krat.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 8:47, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Mene sicer res boli k**** zate, bom pa povedal svoje mnenje.
Če si že tako glupa da pristajaš na pogoje in teste od njega, si za lastno varnost še ti vzemi to pravico in mu tudi ti naredi test, povej mu naslednje stvari:
- jaz bom ostala krščanske vere in nikoli ne bom prakticirala muslimanske vere.
- poročila bi se šele po določenemu času, najbrž nekaj letih.
- ti pridi v Slovenijo najprej
Spremljaj odzive, in drži se teh stvari da bo imelo dolgoročen vpliv na njega.
------------
V vsakem primeru naj gre čimveč takšnih žensk kamorkoli želijo, manj kot imamo takšnih v Sloveniji, lažje in boljše nam bo.
Mater so ene čufte.
Če si že tako glupa da pristajaš na pogoje in teste od njega, si za lastno varnost še ti vzemi to pravico in mu tudi ti naredi test, povej mu naslednje stvari:
- jaz bom ostala krščanske vere in nikoli ne bom prakticirala muslimanske vere.
- poročila bi se šele po določenemu času, najbrž nekaj letih.
- ti pridi v Slovenijo najprej
Spremljaj odzive, in drži se teh stvari da bo imelo dolgoročen vpliv na njega.
------------
V vsakem primeru naj gre čimveč takšnih žensk kamorkoli želijo, manj kot imamo takšnih v Sloveniji, lažje in boljše nam bo.
Mater so ene čufte.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
Še zadnje opozorilo: predhodnika se ne citira!!!!
vera, ni rekel moraš, rekel je če hočeš, da se poročiva.
-poroka enako, valda če in ko bi se preselila, zadnje bom rekla.
vera, ni rekel moraš, rekel je če hočeš, da se poročiva.
-poroka enako, valda če in ko bi se preselila, zadnje bom rekla.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]