Zveza na daljavo

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7639
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 24. Jun. 2011 8:56

1. temu jz ne bi rekla "na daljavo" :P
2. eno temo že sirova prilepila, se je pa sicer o tem še pa još že govorilo
3. lahko uspe, valda, če se oba potrudita, sam mal je verjetno smotano že začet takole (da nista v tistih prvih tednih, sveže zaljubljena, velik skupi)
Uporabniški avatar
HopeStar357
Komunikatorka
Komunikatorka
Prispevkov: 234
Na forumu od: 18. 5. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a HopeStar357 » 24. Jun. 2011 9:22

Sem vidla da je sirova prilepla eno temo, sam js je prej nism vidla...sm pa zdej brala tud tm ja :D
drugače pa, ja je mal smotan zdej ko bi itak skos rada bla z njim pa ne morm...ampak ok, dans je uredu k je petek in pakiram da grem domov hehe :D
za daljavo se pa tud js strinjam da to nekak ni neka zveza na daljavo kr se vseen vidva vsak vikend in praktično od petka popoldne do nedelje zvečer oz.pondelka zjutri skupi visiva...ampak čez tedn je pa res mal bedn...
~ The greatest trick that devil ever pulled, was convincing the world he didn`t exist ~
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 2605
Na forumu od: 25. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 24. Jun. 2011 10:03

hrvaška-slovenija tud meni ni zveza na daljavo.
Uporabniški avatar
HopeStar357
Komunikatorka
Komunikatorka
Prispevkov: 234
Na forumu od: 18. 5. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a HopeStar357 » 24. Jun. 2011 10:41

Dobr, ni zdej neka grozna razdalja, ni na drugem koncu sveta, ampak čist blizu pa tud ni, no..se ne morš vidt kadar ti zapaše... :)
~ The greatest trick that devil ever pulled, was convincing the world he didn`t exist ~
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1633
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 24. Jun. 2011 10:44

mah to je stvar interpretacije. meni je že zveza na relaciji lj-mb kot skoraj zveza na daljavo :)
Vsak raj ima svojo kačo.
Nalivnik
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 11
Na forumu od: 4. 5. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Nalivnik » 24. Jun. 2011 15:14

bubble. napisal/-a:Midva s fantom se med šolo vidiva samo med vikendi (če je sreča še kak dan več), ker sva ravno toliko oddaljena da ne moreva biti vsak dan skupaj, hodiva tudi na različni šoli. Zveza nama čisto lepo "laufa", ni bilo nikoli nobenih problemov. Veliko pomeni tudi podpora staršev zaradi prevoza ali česa podobnega. :) To ni ravno primer tipične zveze na daljavo, samo si omenila da se vidita samo čez vikende. :) Menim, da če je volja ter ljubezen, se vse da..in še marsikaj. :) Veliko sreče. :flower:


Se podpišem. Redko nama uspe še med tedni, pa še to samo, če nimava ravno veliko dela v šoli. Ampak nama gre. Zdaj že 2 leti in pol tako funkcionirava, pa je vse okej. :)
Nasmehni se dnevu in dan se bo nasmehnil tebi. :)
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1975
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 27. Jun. 2011 11:20

Zveze na daljavo niso zveze. To je občasno videvanje.
nikoleta000ful
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 36
Na forumu od: 23. 3. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a nikoleta000ful » 29. Jun. 2011 11:04

Živjo!

Ti povem še svojo izkušnjo.
V času študija sem se odločila, da grem za 2 leti v tujino (London). Fant (skupaj sva bila dobre dve leti) se je mojega odhoda ustrašil in se odločil, da me zapusti.
Seveda je bilo v Londonu vse drugače. Spoznala sem nove ljudi, študente iz celega sveta, nova kultura, drugačni ljudje, nov jezik... 1000 novih stvari. Z bivšim fantom nisva imela kontaktov, ker je bil zame razpad te zveze dokaj boleč. Po štirih mesecih sem se odločila, da pridem nazaj domov za slab mesec. In tako sva se prvi dan naključno srečala v najinem priljubljenem ljubljanskem kafiču. Seveda sva si vzela cel dan časa, se pogovarjala, on mi je povedal, da sta z eno nekaj začela, ampak da ni šlo.... Sama seveda v Londonu nisem imela preveč časa za fante. Z enim sva se zbližala, hodila na kave in večerje, ampak do česa več ni nikoli prišlo.
No in tako sva si z "bivšim" začela pošiljati SMSe, hodila na kave, skupaj s prijatelji šla na morje... no dobro sva se razumela, v obeh so se zganila stara čustva in moj čas odhoda se je vedno bolj bližal. Seveda sva se zadnji skupni vikend zunaj napila in "malce zasrala". Prespala sem pri njem in izliv čustev z obeh strani je bil kar hud :)

No moji starši so bili veseli, ko so videli da se zopet "druživa", njegovi malce manj. Ampak sva se odločila, da poskusiva zvezo na daljavo. Tako sem odšla nazaj v London. Po kakšnem mesecu dni je prišel za 10dni k meni. Ampak sem mu že na začetku povedala, da bom hodila normalno na predavanja in se učila, sam med tem časom pa naj se potika po Londonu. Večere pa sva preživela skupaj. Potem sva 2 leti živela približno tako, da se nisva videla po več mesecev, potem pa sva kakšen teden preživela skupaj.....

Je pa bilo hudo. to da moraš 3 mesece vsak večer zaspat sam je meni grozen. Da ljubljene osebe nimaš pri sebi in da je skype edina vez ki vaju povezuje... Umrl mu je dedek, na katerega je bil zelo navezan, jaz pa ga nisem mogla objeti in mu povedati kako zelo ga imam rada. Ali pa ko mu je umrl star prijatelj kuža, pa je potem čez teden dni dobil novo malo kepico in mi jo pokazal preko skype kamere in me prosil, če mu izberem ime. Takrat in še velikokrat so me oblile solze... Ko sem videla na zaslonu njega in to malo kepico, ki je bila vsa prestrašena in prvo noč brez mame sem si tako zelo želela zapustiti London, se vsesti na prvo letalo in odleteti naravnost k njemu domov. Samo da ga objamem, pa čeprav za 5 minut...

Tako da stvari grejo, če sta oba za. Mora pa biti VELIKAAAAAAAAA mera zaupanja. Če pomisliš koliko vikendov ga je "prežural" sam, koliko deklet je srečal v raznih pubih, diskotih, Zrčah, kamor so ga šli s prijatelji žurat in da te ni nikoli prevaral. hm.... včasih ta zaupanje malo izgubiš, ampak takrat ga je najbolje poklicat in povedat v kakšnih dvomih si :) meni je vedno rekel, da sem tepka, če mislim da bo še kdaj najino zvezo ogrozil zaradi neumnih stvari.
in take besede ti takrat pomenijo VELIKO in ŠE VEČ.

Danes študiram v Ljubljani, skupaj živiva in mogoče se tako dobro razumeva prav zaradi takih stvari. Zaupanje je na najvišji možni točki, vsak trenutek z njim mi pomeni ogromno, to da pa lahko zaspim z njim v postelji je pa itak TOP :D

če bi se še enkrat odločala, bi se odločila popolnoma enako. Take stvari zvezo uničijo ali pa jo okrepijo. Pri nama je na začetku kazalo, da se ne bo obneslo, ampak se je obrnilo drugače. Je pa tako, da se skozi celo življenje učimo in čeprav že od malega ogromno potujem in sem bila po pol leta v Rusiji, kjer sem trenirala in v Ameriki in sem bila v bistvu navajena po več časa pogrešati bližnje ljudi je bil ta London zame pravi BUM. ker sem prej pogrešala družinske člane in prijatelje, v Londonu pa fanta, s katerim imava namen po končanem študiju ustvariti novo družino. Tako da se vse da, če se hoče :D

sem se razpisala, ampak so na dan prišli vsi spomini :D[/b]
never say never...
Uporabniški avatar
HopeStar357
Komunikatorka
Komunikatorka
Prispevkov: 234
Na forumu od: 18. 5. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a HopeStar357 » 29. Jun. 2011 12:39

Sm ful vesela, da si se razpisala...take izkušnje daje kr mal več upanja, da mogoče pa res lahk uspe, čeprav nisi skos skupi... :D Tko da hvala, vama pa želim velik sreče in veselja pri ustvarjanju družine ;))
~ The greatest trick that devil ever pulled, was convincing the world he didn`t exist ~
Uporabniški avatar
Mikopina
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 83
Na forumu od: 28. 6. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Mikopina » 06. Jul. 2011 9:53

Jaz sem z enim fantom zudi imela vezo na daljavo, sicer sva se videla za vikende, pa tu pa tam ga ni bilo po 14 dni, samo sem po 2 letih obupala ker nisem več zdržala...enostavo te veze na daljavo meni niso ok no...
Uporabniški avatar
HopeStar357
Komunikatorka
Komunikatorka
Prispevkov: 234
Na forumu od: 18. 5. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a HopeStar357 » 06. Jul. 2011 10:24

Sej je verjetno ful odvisno od človeka...js še take zveze nism furala, tko da bom vidla, kok časa bom zdržala tko...je pa res, da če bo sve po sreči se js selim mogoče že čez 2 mesca, v najslabšem primeru pa naslednje leto nazaj dol, tko da bova pol lahk dejansko skupi...sam ta čas zdej bo treba nekak zdržat pač tko...pa upam da ne bo kermu pršlo čez glavo tole, da se nč ne vidva :)
~ The greatest trick that devil ever pulled, was convincing the world he didn`t exist ~
Andrey
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 23
Na forumu od: 29. 10. 2017

Neprebrana objavaNapisal/-a Andrey » 25. Dec. 2018 22:22

S punco se bova pojutrišnjem po skoraj pol leta spet videla. Toda srečanja se sploh ne veselim, čisto sem se ohladil. Drži rek daleč od oči, daleč od srca. Z njo se nameravam pogovoriti glede najinega odnosa, ker videvanje na vsakih nekaj mesecev ne pelje nikamor. Namreč ni mi do tega, da bi jo zopet čakal pol leta.
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 4996
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 26. Dec. 2018 0:20

^^Kakšna pa je razdalja med vama?
Andrey
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 23
Na forumu od: 29. 10. 2017

Neprebrana objavaNapisal/-a Andrey » 27. Dec. 2018 19:13

Okroglih 800 km.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov