zveza ki to ni

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

kaskaderka
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 4
Na forumu od: 27. 7. 2016

Neprebrana objavaNapisal/-a kaskaderka » 27. Jul. 2016 15:27

Zdravo!

Soočam se z popolnoma novo situacijo v svojem življenju, katero nevem če sem sposobna razumeti. Že par mesecev se dobivam s fantom s katerim sva bila na začetku bolj kot ne prijateja samo za seks. (spoznala sva se 4 mesece nazaj) A zadeva se je začela razvijati do te mere, da je najin odnos postal takšen kot ga imajo pari, ki dejansko hodijo. Vsak dan je bil viden napredek. Sicer se je videlo, da hoče zadevo razvijati počasi, a vseno je bila zadeva že skoraj tista prava. Sedaj pa je prišel ven z izjavo, da zanga besedna zveza "biti v zvezi" ne obstaja do poroke in da naj ne mislim, da je zanesljiv. Da on bo dolgo časa rabil, da bo za neko žensko lahko rekel, da je to to in da jo bo takrat zaročil. če ga prav razumem bi on fural naprej to kar mava, le da pč nikoli nebom mogla se zares zanašati nanj v smislu, da lahko mogoče spozna kdaj drugo. je pa rekel, da trenutno nima potrebe po tem da bi spoznaval druge ženkse in z njimi kaj imel. On meni, da ko rečeš nekemu odnosu zveza, da se ženske spremenijo in da ratajo tečne, preperljive in imajo previsoka pričakovanja. Mislim, da vso to njegovo razmišljanje izhaja iz preteklih zvez, kjer je imela vedno ženska hlače v zvezi in ga je lahko obračala kakorkoli je hotela, tako da je zgubil samega sebe.

Kaj si vi mislite v tem? Je tak odnos, kot si ga on želi normalen? Ima tak odnos lahko kakšno prihodnost? Ima kdo že kakšne izkušnje s takimi stvarmi? Jaz mislim vstrajati, ampak v notranjosti me gloda strah, da bom v vsej sreči in sproščenosti njim kar naenkrat izvisela kot knof od gat in trpela....

Lp, Vali
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 4998
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 27. Jul. 2016 15:35

In zakaj bi ti sploh vztrajala s tem fantom? Glede na to, da ti njegovi 'pogoji' že sedaj ne ustrezajo?

Koliko sta pa stara?
kaskaderka
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 4
Na forumu od: 27. 7. 2016

Neprebrana objavaNapisal/-a kaskaderka » 27. Jul. 2016 15:39

Niti sama nevem a mi ustrezajo ali ne. Sej pravim, da je situacija zame nekaj popolnoma novega in nikoli še nisem na nek odnos rabila gledati iz take strani. Po svoje mu dam prav, ker se mi zdi, da je besedna zveza "biti v zvezi" na nek način res overrated, daje nam nek občutek varnosti, ampak če pogledam iz drugega zornega kota.....je v "zvezi" res bolj varno? Glede na to kakšne zgodbe vse poslušam od ljudi okoli sebe se mi včasih zdi, da to ni več neka zagotovitev varnosti.
kaskaderka
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 4
Na forumu od: 27. 7. 2016

Neprebrana objavaNapisal/-a kaskaderka » 27. Jul. 2016 15:40

Stara sem 26 let, on pa 28.
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 4998
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 27. Jul. 2016 15:56

Ja in kako si on točno predstavlja to vajino 'zvezo'? Torej se dobivata, te vsem predstavi kot svojo punco, se skupaj pogovarjata o prihodnosti, se čez čas preselita skupaj...? Ali pomeni samo to, da se dobivata občasno in te ima samo za občasen seks in se on vmes dobiva tudi z ostalimi ženskami?
kaskaderka
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 4
Na forumu od: 27. 7. 2016

Neprebrana objavaNapisal/-a kaskaderka » 27. Jul. 2016 16:33

Dejansko to kar mava je isto, kot sem doživljala v vsaki zvezi do zdej kar sm bla. Vidiva se skoraj vsak dan.....spim pri njemu, počneva tudi ostale stvari, tudi prijateljem je rekel da me misli predstaviti, nekaj sem jih tudi že spoznala. Do sedaj naj nebi bil še z nobeno drugo. Ma vse je tok zmedeno. Mm občutek da sploh nevem kaj vam tuki razlagam....najbrš zato ker še on sam točno ne ve kaj bi rad in zato sem zmedena.
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 4998
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 27. Jul. 2016 17:21

Kaj bi pa ti rada?
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7500
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 27. Jul. 2016 19:09

Najprej moraš vedet,kaj ti hočeš in potem v skladu s tem naprej. Če bi jaz bila na tvojem mestu in bi me zanimal v smislu resne zveze,bi takoj prenehala vse z njim,ker mi deluje s takimi izjavami totalno nezainteresiran..
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
cooldown
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 34
Na forumu od: 25. 7. 2016

Neprebrana objavaNapisal/-a cooldown » 28. Jul. 2016 11:45

Izbrisano.
Uporabniški avatar
littlebird_18
Komunikatorka
Komunikatorka
Prispevkov: 219
Na forumu od: 7. 6. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a littlebird_18 » 09. Nov. 2016 1:16

Tvoja situacija je skoraj identična moji, sva se dobivala par mesecev, na žalost mi je bilo tudi malo več do njega, potem sva imela ta pogovor, kako on " ne more biti trenutno v zvezi, ker spoznava kdo je in ker se v zvezi zadeve spremenijo blablabla.."
Sva se še nekaj časa dobivala vednar vedno manj, na koncu sva se na kakšni žurki slučajno srečala in v moji patetične vzhičenosti pristala pri njemu in naslednje jutro sem si šla na živce zaradi tega!
Še vedno mi je res teško, ker vem, da mu ne pomenim kaj dosti, jaz pa se vsako jutro zbujam z mislijo nanj in ni niti malo fajn..
Vem, da je teško ampak najboljša rešitev zate je, da greš naprej, ker če si mu samoumevna je še slabše, kot če preprosto rečeš adijo!
Lahko pa mu priznaš čustva in vidiš kakšen bo njegov odziv. Zase vem da nimam dovolj jajc za to :\
And in the end we're all just humans drunk on the idea that love only love could heal our brokenness

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]