Zveza in denar

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

nikoleta000ful
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 23. 3. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a nikoleta000ful » 26. Mar. 2011 16:52

živjo!

evo da sporočim kaj smo danes rešili.

no lepo od začetka. s fantom sva se v četrtek pogovorila glede njegove mame. je rekel, da že en čas opazuje to njeno bockanje glede faxa, službe, moje lenobe, ampak da je čakal, da mu bom kaj omenila. no rekel mi je, da sem jaz tista oseba s katero načrtuje imeti družino in da mu pomenim največ. da ima mamo sicer zelo rad in da ve, da že od malega ona vodi družino, domače finance in če kaj ni po njenem kuha mulo, dokler ji ne popustijo. (lahko omenim tudi to, da je mama želela, da se sin vozi v lj na fax, on pa je rekel, da se ne bo in se preselil k meni v stanovanje. takrat se z njim ni pogovarjala kar nekaj časa, ampak je videla, da se ne bo premislil, zato je popustila)

no in je rekel, da se želi z njo pogovoriti o tem. tako sta se v petek, ko sva bila tam pomenila glede tega. rekel ji je, da njega ne moti niti moj audi, ki ga vozim, niti armanijeve obleke, ki jih nosim, niti moje lastno stanovanje, najine počitnice, kamor greva z mojimi starši, nič... in da ne ve, zakaj bi se ona morala s tem ubadati. odgovorila mu je, da si je zanj vedno želela dekla, ki bo znala ceniti materialne vrednote, ki bo preprosta in ne razvajena, delavna, ki bo znala ceniti fantove starše in ne taka "čenča" kot sem jaz. fant se je ob teh besedah zelo raburil in ji rekel, da kolikor ve, ju zelo cenim, da nikoli nisem rekla besede čez njegovega očeta, da me pa pri njej motijo te opazke o razvajenosti, da sem delavna in sama postorim vse strvari doma, ko bi pa lahko najela nekoga, da bi mi pospravil stanovanje, da za njeno vnukinjo (tisti ki ste me brali, veste da je to patricija) naredim več kot pa njena lastna starša, ki trenutno rešujeta zakon in da enkrat samkrat nisem rekla (kljub kolokvijam in izpitam), da ne bom čuvala otroka in da že patricija sama želi večkrat priti k meni, kot pa biti pri lastnih starših. (ja vem, v tej družini je moj fant eden izmed redkih, če ne celo edini, ki ima v glavi urejene stvari)

no in nadaljevanje vsega je bilo tako, da je tašča rekla, da se z naštetimi stvarmi ne strinja, da patricijo podkupujem z materialnimi stvarmi in jo želim obrniti proti njenim lastnim staršem, da njo obrekujem za njenih hrbtom... no fant je padel ven, rekel materi da naj ga pokliče, ko bo spremenila mnenje in me začela spoštovati. da pa bova sedaj vzela stvari in odšla v ljubljano. na dvorišču je očetu rekel, da se bosta slišala in šla na kavo.

no pa sem naredila super- sprla sem mati in sina. moj namen vsekakor ni bil tak. ampak sem dojela, da bojšega fanta kot ga imam, ne bi mogla imeti. če se je postavil na mojo stran proti njegovi materi, vem da bo v življenu vedno na moji strani in me podpiral.

ja še ena izjava, ki naju je s fantom nasmejala. njegova mati mu je rekla, da bi lahko domov pripeljal normano punco, ne pa eno anoreksično bivšo baletko s 30imi kilogrami, ki je le zelenjavo, pa še ta redi.

ne vem od kje si ta ideja, saj niti slučajno nisem tako suha in imam pri 175cm 54kg. katastrofa res. upam da se gospa spametuje, sam fant do njenega spametovanje ne misli imeti stikov z njo :?
never say never...
Uporabniški avatar
*SunFlower*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *SunFlower* » 26. Mar. 2011 17:11

Nisi ti sprla mame in sina, mama je sama povzročila spor. Če ti nočeš biti tiho in gledat, kako te ona žali in ti teži, še ne pomeni, da si kriva za vse.

Sicer pa: drži se svojega fanta!! Če se je takole postavil zate pred lastno mamo, mora biti že v redu dečko. :D
Every rose has its thorn
Uporabniški avatar
nixie
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 17. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a nixie » 26. Mar. 2011 17:21

Svašta :eek:
Pa imaš res opasno bodočo taščo, :D
imaš pa toliko bolj dobrega fanta.
Ne razumem zakaj jo toliko moti ta tvoj keš...če sinu privošči najboljše potem bi mogla biti vesela za njega...kaj bi ji bilo boljše, da pripelje domov eno, ki jo bi bilo potrebno preživljati.
dot
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a dot » 26. Mar. 2011 18:40

Lepo, da se je zate postavil :gut: .. aja, vidva že živita skupaj, pol pa vsaj ni takega problema, če on ne živi več doma. Samo ne štekam, a potem on tebi najemnino plačuje al kaj? k si napisala zadnjič, da z delom zasluži za najemnino.. to se mi mal čudno zdi :gruebel:

nikoleta000ful napisal/-a: niti armanijeve obleke, ki jih nosim

Zakva pa rabiš Armanijeve obleke pri teh letih, sploh če službe še nimaš :D hah, sej vem, da nima veze tukaj, ampak meni se zdijo čist preveč resne in elegantne za to starost, sploh za na faks.. Jaz mam raje kaj manj dolgočasnega in mladostnega.. Razen če misliš npr. Armani jeans, sam to je pol čist drugo :)
nikoleta000ful
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 23. 3. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a nikoleta000ful » 27. Mar. 2011 12:37

ja v prvem postu sem napisala najemnino, čeprav sem mislila stroške. ker je stanovanje moje, najemnine ni, so pa stroški za stanovanje in le te si deliva. moja napaka :D

ja glede oblek je pa tako. sama študiram isto stroko, ki jo je študiral tudi moj oče in zato grem velikokrat skupaj s staršoma na kakšne poslovne zabave, saj se nam zdi to vsem koristno za mojo prihodnost- spoznavam ljudi s katerimi bomo po vsej verjetnosti bodoči sodelavci, sodelujem pri pogovorih in se s tem, priznam, naučim ogromno. tam pa moram biti kar se da lepo in enegantno oblečena.

upam da sem ti obrazložila stvar :) seveda sem pa na faxu oblečena športno elegantno. obleke imam rada že od vedno. že od malega mi je mati (ki je vedno oblečena zelo lepo in elegantno) govorila, da je zunanji videz pomemben. malo pa je pripomogel še balet :)

ja glede fanta je pa res zlat. sem vesela, da so ga moji starši sprejeli tako lepo in toplo, kot so ga. za njegovo mati pa tudi upam, da se spametuje in se opraviči!

hvala vsem za koristne odgovore, ste mi zelo pomagali

lp nika
never say never...
Kofe
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 3. 2011
Kraj: ...

Neprebrana objavaNapisal/-a Kofe » 27. Mar. 2011 17:27

Še nekaj se moraš naučiti kot biti vljudna in super duper uglajena osebnost. Ljudem, ki posedujejo manj materialnih dobrin sigurno ne marajo drugih, ki imajo vsega na pretek tudi če si megalomansko dobra osebnost, te bodo še vedno malce postrani gledali. Najbolje se je narediti malo idiota in zadevo vse skup prikriti in biti bolj preprost.

To, da ste puni doma kot brod je ena lepa lastnost. Malo je takih družin. A mene so vedno doma učili, da če imaš denar tega ne razkazuj na široko naokoli. Super avti, super dobre obleke in nasplošno bahanje pri "navadnih" ljudeh pač sproža bolj negodovanje kot odobravanje in veliko je nevoščljivosti sploh, če si mlad in vejo, da si tega nisi sam kupil...
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 27. Mar. 2011 17:40

Kako pa tvoja tašča ve, da ti na poslovne zabave hodiš v Armaniju?
Uporabniški avatar
Limeta.*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Limeta.* » 27. Mar. 2011 17:59

^^zkaj se je pa treba na take stvari obest :roll:
wнoever ѕαιd мoɴey cαɴ'т вυy нαppιɴeѕ doeѕɴ'т ĸɴow wнere тo ѕнop :grinsevil:
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 27. Mar. 2011 18:03

Zato, ker je precej bistveno vprašanje, če se avtorica teme res ven meče glede denarja. V tem primeru je precej bolj razumljivo, da gre tašči na živce, kot če je v resnici tako boga in nedolžna, kot piše v prvem postu.

In tudi (vsaj delna) rešitev problema je v tem primeru na dlani. Neha naj pleteničit o svojih dizajnerskih cotah, ko je pri tašči na obisku, pa bo tašča tudi za par procentov manj sovražno nastrojena do nje.
Kofe
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 3. 2011
Kraj: ...

Neprebrana objavaNapisal/-a Kofe » 27. Mar. 2011 18:06

Nekaj takega sem hotel povedati jaz. To je isto kakor, da bi beraču mahal pred faco z liter don perignona in šopom bankovcev po 500 €... :evil:
Uporabniški avatar
nixie
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 17. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a nixie » 27. Mar. 2011 18:06

Kofe napisal/-a:
To, da ste puni doma kot brod je ena lepa lastnost. Malo je takih družin. A mene so vedno doma učili, da če imaš denar tega ne razkazuj na široko naokoli. Super avti, super dobre obleke in nasplošno bahanje pri "navadnih" ljudeh pač sproža bolj negodovanje kot odobravanje in veliko je nevoščljivosti sploh, če si mlad in vejo, da si tega nisi sam kupil...

Ma to odvisno kje se giblješ, če gre ona na poslovno zabavo in nevem kakšno večerjo..so verjetno tam osebe, ki imajo vsi malo več pod palcem...mislim da ne bo svoje tašče in podobnih srečala.
Punca je pač bogata in naj uživa, če ima denar, zakaj bi se mogla skrivat?
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 27. Mar. 2011 18:11

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 16:49, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 27. Mar. 2011 18:13

Mene bolj zanima, če ni ta zveza bomba, ki samo čaka da jo raznese. Namreč nisem še slišal za zvezo ki bi se obnesla na dolgi rok, če je ženska veliko bolj finančno situirana od moškega, razen če dec ni pijavka.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 27. Mar. 2011 18:14

Res je.

Edit: Namenjeno sicer sirovi štručki, se pa tudi z Zepellinom strinjam.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 27. Mar. 2011 18:17

nixie napisal/-a:Punca je pač bogata in naj uživa, če ima denar, zakaj bi se mogla skrivat?
Nima ga ona, v tem je hec.
Superkul, da jo starši podpirajo in jo preživljajo (ter še malo "razvajajo" zraven), da se lahko res posveča študiju; ampak je pa sitno za okolico (sploh za take, ki imajo manj), da se to dejstvo, da ima nekdo več, preveč "meče naprej"/odkrito razkazuje.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov