Zveza in denar
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Akvamarin - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 9. 2010
Seveda bo nova druzina prioriteta, ampak ne bi hotla in ne bom dovolila, da mi partner spreminja odnose z mojo primarno druzino, ki me je vzgajala, nudila lepo otrostvo, finansirala, nudila vse. To je pravzaprav druzina iz kje jaz izhajam in to partner mora razumeti, ne moram se jaz tukaj odtrgat...Seveda tudi starsi morajo imeti spostovanje do partnerja, ki sem si ga zbrala.
-
Roberta R. - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 9. 2007
Js pa sigurno ne dajem preveč na starševske nasvete. Samo zato ker je človek starejši in bolj izkušen, ne pomeni, da je tudi pametnejši (poznam tudi ogromno ljudi srednjih let, ki se v določenih situacijah obnašajo kot trmasti, naivni pubertetniki). Js se super razumem z mojimi starši, ampak izključno zato, ker se zavedata, da imam svoje življenje, ki ga bom živela, tako kot bom sama želela. Zgolj nasvet nekoga drugega, ni nobena lekcija. Karkoli sem se naučila v svojem življenju sem se naučila iz lastnih izkušenj in niti za eno slabo odločitev mi ni žal. Dobromeren nasvet, če zanj vprašaš, sigurno ni problema.. ne pa da mi bodo starši narekovali kdo je pravi zame. Ni fer od staršev, sigurno pa tudi od fanta ne, da zahteva, da se oddaljiš od svoje družine. Na tako izsiljevanje iz kterekoli smeri ne padam.
Kar pa se osnovne teme tiče. Pač pojdita malo manjkrat na obisk, staršem bi pa jaz pač čimlepše poskušala povedat, da lahko majo kakršnokoli mnenje o tebi, ampak, da ne želiš poslušat pripomb na tvoj način življenja, pa da bi lahko zavoljo svojega sina malo potrpeli in se vzdržali.
Kar pa se osnovne teme tiče. Pač pojdita malo manjkrat na obisk, staršem bi pa jaz pač čimlepše poskušala povedat, da lahko majo kakršnokoli mnenje o tebi, ampak, da ne želiš poslušat pripomb na tvoj način življenja, pa da bi lahko zavoljo svojega sina malo potrpeli in se vzdržali.
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
- tanF
- Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 4. 2011
Ene ženske tukaj gor ste pa res do hudiča. Slovenska favšija očitno ne pozna meja in napadate punco z vprašanji kaj sploh dela s tipom če nima polno rit denarja in kako ve s takim tipom ne bi mogle shajat. Punce, na vašem mestu bi šel v Merkur, kupil lopato in se od sramu nekam zakopal.
Če je prava ljubezen, potem se ta ne konča pri denarju, niti pri tem, da so v zvezi problemi (beri:zateženi starši).
nikoleta000ful po tem kar sem prebral imaš odličnega fanta, ki je res priden in tudi dobre starše, ki so s tabo vred lepo vzgojeni. Skratka drži se obeh!
Sam ne vidim problema s tem, da starši financirajo svojega otroka med študijem, sploh če ga ta dela redno (medicina mogoče? po starosti sodim =)) in ko bom sam imel otroke jim bom tudi dal vse kar bo v moji moči. Pa ne samo denarno....
Hja. Očitno še res obstaja nekaj takšnih žensk ki bodo s tipom pa četudi si ne more privoščit zadnje kolekcije armani cunj...
Če je prava ljubezen, potem se ta ne konča pri denarju, niti pri tem, da so v zvezi problemi (beri:zateženi starši).
nikoleta000ful po tem kar sem prebral imaš odličnega fanta, ki je res priden in tudi dobre starše, ki so s tabo vred lepo vzgojeni. Skratka drži se obeh!
Sam ne vidim problema s tem, da starši financirajo svojega otroka med študijem, sploh če ga ta dela redno (medicina mogoče? po starosti sodim =)) in ko bom sam imel otroke jim bom tudi dal vse kar bo v moji moči. Pa ne samo denarno....
Hja. Očitno še res obstaja nekaj takšnih žensk ki bodo s tipom pa četudi si ne more privoščit zadnje kolekcije armani cunj...
- tanF
- Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 4. 2011
Ja. Mogoče sem punci res pihal na dušo s tem kar sem napisal, samo kruta resnica je še vedno ta, da me je nikoleta uspela s svojim razmišljanjem, ki ga je izrazila tukaj gor očarati bolj kot pa vse tiste punce, katerih glavni atribut je lepota. V glavi pa prepih. Lepota zbledi, njeno razmišljanje in njena moralna načela pa ne bodo. Spet pa ne bom lagal, da me ženska lepota ne privlači, spet pa ni edina stvar, ki jo želim videti na ženski. Je še veliko drugih stvari pred tem.
Samo ne pa sedaj mojega navdušenja nad žensko, ki ima nekaj v glavi razumeti kot, da je sedaj moja misija njej zlesti med noge. Bi mi pa bilo v veliko veselje imeti prijateljico kot je nikoleta. Punco pa že imam, skupaj sva 4 leta, gre nama odlično in zanjo lahko rečem le najboljše...je ne bi zamenjal za nič na svetu
Je pa njeno razmišljanje v večji meri enako temu kar je nikoleta napisala.
P.s. Jochie poznam kar nekaj takšnih, ki napadejo neko punco komaj nekaj minut po tem ko se razidejo s fantom s katerim so tudi prijatelji in se mi takšni primerki gnusijo, zato se jih tudi izogibam.
Samo ne pa sedaj mojega navdušenja nad žensko, ki ima nekaj v glavi razumeti kot, da je sedaj moja misija njej zlesti med noge. Bi mi pa bilo v veliko veselje imeti prijateljico kot je nikoleta. Punco pa že imam, skupaj sva 4 leta, gre nama odlično in zanjo lahko rečem le najboljše...je ne bi zamenjal za nič na svetu
Je pa njeno razmišljanje v večji meri enako temu kar je nikoleta napisala.
P.s. Jochie poznam kar nekaj takšnih, ki napadejo neko punco komaj nekaj minut po tem ko se razidejo s fantom s katerim so tudi prijatelji in se mi takšni primerki gnusijo, zato se jih tudi izogibam.
- nikoleta000ful
- Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 3. 2011
tanF hvala
sem vesela, da se najdete tudi taki, ki ne iščete problemov tam, kjer jih niti sama ne vidim!
LP
sem vesela, da se najdete tudi taki, ki ne iščete problemov tam, kjer jih niti sama ne vidim!
LP
never say never...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov