Zveza brez sexa?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
*_nincy_*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 2. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *_nincy_* » 14. Maj. 2008 21:06

Res je pa težko izplunt A se bo danes kaj sexal???
najprej imej sebe rad in potem te bodo imeli tudi drugi
buloncek
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 14. 5. 2008
Kraj: Las Vegas

Neprebrana objavaNapisal/-a buloncek » 14. Maj. 2008 21:16

ne ni težko ampak je ponavadi odgovor ne dons se mi pa ne da boma jutr in jutr je spet isto ne danes se mi pa ne da bova jutr itd itn....... :?
Uporabniški avatar
Sweet Princess
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 11. 12. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Sweet Princess » 14. Maj. 2008 21:49

...pol pa vibratov u roke pa akcija! :rofl:
Uporabniški avatar
*lilica*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 30. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *lilica* » 14. Maj. 2008 22:09

Jest mislm, da tukej res nekej ni v redu.
Če mu ni za seksat tudi po cel mesec, je tukaj nekaj čudnega.
Kaj pa če ga ne bi nič spraševala in bi preprosto, ko bi se skupaj vlegla, ga začela malo božati tam okoli - mogoče bo pa njegov korenjak za, pa potem on ne bo mogel rečt, da ni :D
buloncek
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a buloncek » 14. Maj. 2008 22:29

*lilica* napisal/-a:Jest mislm, da tukej res nekej ni v redu.
Kaj pa če ga ne bi nič spraševala in bi preprosto, ko bi se skupaj vlegla, ga začela malo božati tam okoli - mogoče bo pa njegov korenjak za, pa potem on ne bo mogel rečt, da ni :D

on velikokrat stoji ko sem jaz v njegovi bližini,samo pač se mu ne da.tudi brez besed spontano sem že posizkusila-"brez haska"-
sej pol pa ko po dolgem mesecu se spravi k stvari pol je pa za 4min fertik :x :roll:
@smrketka@
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 13. 10. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a @smrketka@ » 15. Maj. 2008 20:33

buloncek napisal/-a:ne ni težko ampak je ponavadi odgovor ne dons se mi pa ne da boma jutr in jutr je spet isto ne danes se mi pa ne da bova jutr itd itn....... :?

a mava midve mogoče istega tipa :?: ma ne samo hecam. jst mam tud precej takega, ko mu sex ne pomeni toliko. tud od njega sem že slišala da pač po toliko letih bit skupaj ni več tolk zanimivo. jst nekak poskušam čim manj silit v njega, ker to samo še poslabša zadeve. v
Uporabniški avatar
Urshay
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 18. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Urshay » 15. Maj. 2008 20:40

ko sem jaz zgubla svojo nedolžnost sem bla v zvezi 8mescov. te pa se je pač zgodlo ker je bil pravi trenutek... tak da ti priporočam, da pač počakajta, ko bo bo... pa tudi pogovor dosti pomeni če je za oba prvič, pogovorita se česa vaju je strah, kaj pričakujeta, pa take stvari ...
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 15. Maj. 2008 21:08

*lilica* napisal/-a:Kaj pa če ga ne bi nič spraševala in bi preprosto, ko bi se skupaj vlegla, ga začela malo božati tam okoli - mogoče bo pa njegov korenjak za, pa potem on ne bo mogel rečt, da ni :D
"Je rekla da ji ni, da jo glava boli, sam sm jo pol zacel bozat po klitorisu - pa je mokra ratala, tko da ne more rect, da ji ni blo do seksa" - some asshole.
buloncek
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a buloncek » 15. Maj. 2008 21:12

@smrketka@ napisal/-a:
buloncek napisal/-a:ne ni težko ampak je ponavadi odgovor ne dons se mi pa ne da boma jutr in jutr je spet isto ne danes se mi pa ne da bova jutr itd itn....... :?

a mava midve mogoče istega tipa :?: ma ne samo hecam. jst mam tud precej takega, ko mu sex ne pomeni toliko. tud od njega sem že slišala da pač po toliko letih bit skupaj ni več tolk zanimivo. jst nekak poskušam čim manj silit v njega, ker to samo še poslabša zadeve. v

ja newem :D do sedaj sem mislila da je samo moj nekakšna izjema pa vidm da ni!!!
Uporabniški avatar
*lilica*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 30. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *lilica* » 15. Maj. 2008 21:15

buloncek napisal/-a:
*lilica* napisal/-a:Jest mislm, da tukej res nekej ni v redu.

on velikokrat stoji ko sem jaz v njegovi bližini,samo pač se mu ne da.tudi brez besed spontano sem že posizkusila-"brez haska"-
sej pol pa ko po dolgem mesecu se spravi k stvari pol je pa za 4min fertik :x :roll:

Pol je pa ta tip res čudaški. Ti mu dnkrat direkt povej. Da si želiš več seksa z njimin kaj predlaga. Če bo rekel, da se mu ne da, vztrajaj, da pove, kaj predlaga. Reč, da ga boš drgač posilila :D Hecam se...to bi mu mogoče še bilo všeč..glede na to, da bi pol sam ležal in mu ne bi blo nč treba. Če mu pa še to ne bi blo všeč..pa preveri, če se ni mogoče preusmeril na moške..oz. je prikriti gej :D
Uporabniški avatar
BlackMagicWoman
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 4. 2008
Kraj: Somewhere over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a BlackMagicWoman » 23. Maj. 2008 23:44

Jaz si sploh ne morem predstavljati zveze brez seksa. Če so prisotna čustva, je tu tudi seks. Svojega partnerja hočem čutiti v sebi, ker mi veliko pomeni in se mi zdi da sva s seksom še bolj povezana. Ne vem če bi zdržala v zvezi, da bi ga samo gledala.
Pain is temporary, glory is forever!
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a metuljčica* » 24. Maj. 2008 6:18

V čem je potem sploh poanta biti v zvezi, če ne seksata? Potem sta ravno tako lahko samo prijatelja. :nixweiss: No, saj dejansko to tudi sta.
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 24. Maj. 2008 10:18

metuljčica* napisal/-a:V čem je potem sploh poanta biti v zvezi, če ne seksata? Potem sta ravno tako lahko samo prijatelja. :nixweiss: No, saj dejansko to tudi sta.

zame to tud ni zveza, ampak prijateljstvo.
In ne verjamem, ljudem, ki trdijo da je v zvezi še dost drugega in da jim ostale stvari pomenijo več kot sex.Mnja, lahko je to govorit navzven, kaj pa navznoter čutiš je pa druga.
mislim nevem, jaz osebno nevem če bi lahko furala tako zvezo, ker se bi najprej prašala, če je to zaradi tega ker mu nisem privlačna.namreč, če bi mu bila privlačna bi zihr rad sexal, je človek iz mesa in krvi in privlačnost ga pač ne more odbit.

mene bi lahko tip vozil naokoli, mi nudil svega in svašta, gledal v svet tako kot jaz, ampak hej, tudi sex je velik del zveze in če tega nebi bilo, potem mi lahko ponudiš pol sveta, pa vse to ne bo šlo.
ok sej je razumljivo, da se ne gačiš skos, zarad časa, okoliščin in tega.ampak da si v zvezi in da ne sexaš po cel mesec ali celo več, tukej je pa res neki ornk narobe.
In res je to kar pravijo; dober sex je 10% zveze, slab pa 90%, oziroma če ga sploh ni, še najslabše.taka zveza se sigurno ne bo razvijala v daljavo, ali z ene ali pa z druge strani...
x.anna.x
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a x.anna.x » 24. Maj. 2008 10:32

joj vem kok je to.k je za oba prvič.in pol sta obe2 sramežljiva pa noben se neb pogovarju pa nuben prvi začel.tko sma bla mi2 z mojim lubijem k sma bla prvič skup.sam pol sma pa nehala pa sma se oba nmal razživela pa je un tud prvič mim dau.in pol sma bla spet kup in je blo use bol u izi in sma tud po2 tednih že sexala.če ni prvič je zmiri težk začet.^^.je biu pol tud bol pogumn pa povedu ka hoče.;]
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a metuljčica* » 24. Maj. 2008 10:43

*purple* napisal/-a:In ne verjamem, ljudem, ki trdijo da je v zvezi še dost drugega in da jim ostale stvari pomenijo več kot sex.

Jaz lahko govorim le zase in vem, da mi druge stvari v zvezi pomenijo več kot sex ( :P ), priznam pa, da mi vseeno pomeni toliko, da brez ne bi šlo.
Vem, da bi mi udarilo na samozavest in bi se spraševala, če mu nisem dovolj privlačna. :?

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]