Zveza brez sexa?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
najprej bi ti svetovala, da se dejta malo pogovorit o takih stvareh (ja vem, spet js in moji pogovori )...pogovor vedno pomaga...ejta si povedat svoje strahove, želje, dejta si zaupat...naj ti pove, česa ga je strah...in ti njemu tudi...
u glaunem pa...se vam ne mudi
u glaunem pa...se vam ne mudi
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
jemina napisal/-a:A ni neka podobna tema že?
Je nekje, ja.
- buloncek
- Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 5. 2008
- Kraj: Las Vegas
ej jzt mam full podobn primer.tud mojmu ni tko do sexa.ravn dons sva mela spet to debato.in res je kar pravte full s temu izgubljaš na samozavesti.Dans mi je reku:CITIRAM!!!!! " glej takole je. Ko si ti že nekaj časa v zvezi se ti enostavno ne da več to je drugače kt če si ti kr tako z nekom če pa ti živiš skupaj(tako kot midva) se ti po določenem času ne da več,sej še imaš vseen rad tisto osebo pa vse ti full pomeni sam sexat se ti pa ne da več tolk pa lahko greš kerga kol moškega to prašat k ti po istop povedu če ti bo po pravic povedu! ker je vse skupi že isto ni nč več novga" Tud jzt sem se počutla tko ko mi je to reku.pol sm itak šla drgam kao da sm full zdej jezna pa sej je pol lazu za menoj sam kaj mi to.tud mi2 recimo sexava 1X na mesec ker se pač njemu ne zdi potreba po večkrat.res zna bit to hudo k neweš kaj bi si mislu, kaj bi naredu da bi izbolšau položaj.pade ti VSEEE dol
- Gost
Meni se to, da zivita skupaj, pa se spolni odnos zgodi le 1x na mesec, slabo. Ne da imam bog ve kako visok libido, dalec od tega, ampak neprestano sanjarim o tem, kako bo lusno, ko bova zivela skupaj in bo seks bolj spontan, se za 20 % bolj bom sproscena, ker doma je vedno 'napeto', da kdo zmoti, zdi se mi, da bi veliko vec skakala po njem, ker bi mi skupno stanovanje dalo res en rajcajoc obcutek. Kako je v realnosti ne vem, mogoce je to samo moja iluzija, sem pa prepricana, da zveza, v kateri en dobiva manj kot drugi, ne more funkcionirati. Zdaj on ti je svoj vidik pojasnil, to, da si recimo ne bi zelel toliko seksa, ker ne cuti vecje potrebe, bi razumela, ampak da ti rece, da je dolgocasno, ker je skoz eno in isto pa je butasto. Tukaj bi se zamislila, poskusila s cim novim, vprasaj ga, kako si zeli, da bi izgledal vajin seks, igrajta se malo ...
- buloncek
- Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 5. 2008
- Kraj: Las Vegas
nevem glej moj fant je po eni strani res prisrčen in zeeelooo dobra duša ampak po drugi strani je pa full čudn.njemu ni všeč da se jaz do njega obnašam newem kako naj se izrazim?! recimo izzivalno ker potem mi reče da se obnašam kot "ena tam"!in tud mu ni do tega da bi uporabljala kakršne koli pripomočke ali kaj podobnega enkrat sem si nabavla res nor kostimček v stilu medicinske sestre.itak sem ga imela samo enkrat gor zato ker se njemu to zdi butasto.newem sploh al ga še privlačim al ne,čeprav sama zase vem da nisem slaba in da bi lahko dobila tudi drugega ampak kaj mi bo če je v mojih očeh le on.kako mu naj pridm do živegaa-kje bi lahko bila njegova šibka točka!SORRY če sm zatežila
- Gost
No ja, v mojih oceh pripomocki tudi niso glavna popestritev. Prej mi pade na misel to, da ga nepricakovano zrajcam, polupckam, ce vem, da mu to pase, pobozam tu in tam, ga vprasam, kaj si zeli ipd. V bistvu ne vem, zakaj delate tako umetnost iz vsega tega ... treba si je vzeti cas, izbrati pravi trenutek in, ce vidis, da tip nima rad neke sekusalne napadalnosti, pricet z neznimi gibi in dotiki, sem 100 %, da se zagreje ... ce ne, in ce je tako vedno, ko se mu posvecas, potem je to rahlo zaskrbljujoce, vsaj v mojih oceh bi bilo. Razumem, da se ti ne da seksati vsak dan, pa pac redkeje, ampak, da bi ga mogla silit k seksu, pa tudi ne gre ... Potem bi mislila, da ima drugo ali pa da ne cuti neke privlacnosti do mene.
- Gost
Ja no, to pa je zdaj ze drugi problem, ce mu ne zaupas. Forum ti bo glede tega bolj tezko pomagal, vidva se morata pogovoriti in urediti kako in kaj je med vama.
-
*little girl* - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 5. 2008
- Kraj: Where the streets have no name
a si mu mogoče ti kdaj omenla sex? pač tip noče bit vsiljiv in vrjetno čaka,da boš sama pripravljena in boš sama hotela...
-
BIBI21 - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 10. 2006
najprej kor prvo, dejta se vsest pa odkrit pogovorit, to se mi zdi izredno bistveno tule
drgač pa si sama zveze brez sexa ne predstavljam in ne vem, če bi zdržala s takim tipom, men sex pomen velik in to rada počnem ... in tu se ne mislim omejevat ... če pa tip ne bi hotel al pa bilokej, poj pa nažalost nisva za skupaj in je boljš da greva narazen ...
mogoč mal egoistično, sama sem taka in tako me sprejmi al pa pejd
drgač pa si sama zveze brez sexa ne predstavljam in ne vem, če bi zdržala s takim tipom, men sex pomen velik in to rada počnem ... in tu se ne mislim omejevat ... če pa tip ne bi hotel al pa bilokej, poj pa nažalost nisva za skupaj in je boljš da greva narazen ...
mogoč mal egoistično, sama sem taka in tako me sprejmi al pa pejd
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov