Zoofilija :(((

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Ali vas seks z živalmi vzburja?

da
41
7%
ne
510
93%
Skupaj glasov : 551

Uporabniški avatar
rEbEcCa
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 7. 8. 2005
Kraj: okolica Celja

Neprebrana objavaNapisal/-a rEbEcCa » 26. Apr. 2007 20:29

Se strinjam z LARIKO, nism sploh pomisla na zlorabo živali, ampak zdj k pomislim sj mate prav! Boga žival se ne more branit... :roll:
Neeah
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 6. 1. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Neeah » 26. Apr. 2007 21:27

D naute misnle, da popiram to p nevem kaj :D ampak, žival se lahko brani.. v trenutku ko bo psu/psici neprijetno bo ugriznla al ktertakol žival(krava, prašič, vse lahko postanejo agresivne in se umaknejo)ampak, ker majo v nagonu razmnoževanje, s tem namenom tud pustijo, sj nevejo da sperma enga tipa nebo nrdila mladiča.. Pes tud neve, da ženska nemore zanosit z njim, pač nagon. Tle negre za nbeno trpinčenje al mučenje, ampak kvečjemu moralo, da žival in človek ne sodita skupej, kar tud res ne..
Uporabniški avatar
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 11. 2004
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a no angel » 26. Apr. 2007 22:10

Neeah napisal/-a:D naute misnle, da popiram to p nevem kaj :D ampak, žival se lahko brani.. v trenutku ko bo psu/psici neprijetno bo ugriznla al ktertakol žival(krava, prašič, vse lahko postanejo agresivne in se umaknejo)ampak, ker majo v nagonu razmnoževanje, s tem namenom tud pustijo, sj nevejo da sperma enga tipa nebo nrdila mladiča.. Pes tud neve, da ženska nemore zanosit z njim, pač nagon. Tle negre za nbeno trpinčenje al mučenje, ampak kvečjemu moralo, da žival in človek ne sodita skupej, kar tud res ne..

Itak da gre za mučenje živali! In ne, ne morjo se vse živali branit!
Oh groza kak je to bolano, tisti ki to počnejo so pa itak psihopati, druga ne morm rečt. :? :roll:
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
Neeah
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Neeah » 26. Apr. 2007 22:14

aha..sej če ti dobermana udariš, te bo samo milo gledal ane.. branil se bo, napadel in najverjetneje boš rabla zdravniško pomoč ;P. Krava tud napade, če ji ni prijetno, brca in z gobcm okol opleta, še huj konj.. Drugo je pa, ko resnično mučijo eno žival, npr da jo prsiljo v spoln odnos.. Tle pr zoofiliji pa ni prisiljenega spolnga odnosa ampak se žival pač nagonsko hoče parit..
Seveda se lahko brani kaj vam je.. Sicer pa je, kt sm že povedala, tle stvar nagona..Ljudje ubistvu " preslepijo" žival.
Uporabniški avatar
marateja
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 6. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a marateja » 27. Apr. 2007 1:25

Naj se s tem živali muči ali ne, naj gre za nagon ali pa karkoli...to je preprosto nagnusno. Se že raj sama s sabo poigram, kot pa da se nastavim psu. :roll: Dobr rauzmem živali, da se ravnajo po svojemu nagonu, sam ljudje, ki naj bi bili neka razvitejša vrsta, pa ne razumem. Mislm, da se na eno kuro, ovco,...karkoli že spraviš, ne vem če ti to ravno prinese nek užitek. Ljudem se vsak dan bolj cufa.

Sem tud jaz pred kratkim čist slučajno najdla en forum (iskala sem neke zdravilne rastline), kjer taki odfukanci pišejo te zgodbe (je forum). Iz samga firbca sem šla brat eno zgodbo in zraven se mi je dobesedno obračal želodec.

In ko ne3katere že tako "zagovarjate" oz. v tem ne vidite mučenja živali in govorite kako se živali ravnajo po nagonu, zakaj potem nikoli ne vidimo, da bi bik nategnil kobilo?

Očitno ljudje le nimamo tako razvitih možganov.
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Uporabniški avatar
rEbEcCa
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 7. 8. 2005
Kraj: okolica Celja

Neprebrana objavaNapisal/-a rEbEcCa » 27. Apr. 2007 8:20

marateja napisal/-a:Očitno ljudje le nimamo tako razvitih možganov.

Jah očitno res nismo tako inteligentni kot mislimo da smo... :roll:
Neeah
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Neeah » 27. Apr. 2007 10:12

Očitno res ja, da v prvem postu nista vidli k sm napisala, da tega NE podpiram in da se mi čist isto gnus to kot vama. Edino kar sm trdila,je to da se žival lh brani da je to nagonsko(vidve sta pa v tem vidle, da je to čist ql počet z živaljo..pa še napisala sem, da to ni normalno..)..tk da berta celoto predn komentirata..
kafrca
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 24. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a kafrca » 27. Apr. 2007 10:17

sam tole je pa že res bolano ... :evil:

pa daj ka si ne morejo najdit vsaj človeka... fak ka si psi mislijo jaooooo
Pravi prijatelj je tisti, ki ve, da si dobro jajce, četudi si malo počen!
Uporabniški avatar
***Ally***
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 7. 2006
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a ***Ally*** » 27. Apr. 2007 11:28

omg :eek: in to se dogaja v Sloveniji?!?! Ravno zadnjič smo se s kolegicami pogovarjale kako je Slovenija v primerjavi z nekaterimi varna država, da ni toliko iztirjencev in tega, zdaj pa vidim to...bruh res.
Houd de wereld tegen
norolescentka
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 8. 2005
Kraj: štajerska

Neprebrana objavaNapisal/-a norolescentka » 27. Apr. 2007 21:39

a je kdo vidu un mail, ko tip natepava (al kok naj temu rečem) neko dolgo kačo, mislim da je bla pitonka???oprostite, ampak njena luknjica je bla krvava pol...tko da...samo BRUH BRUH BRUH
življenje je treba uživat! ne veš, kaj te čaka za naslednjim vogalom...
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a metuljčica* » 28. Apr. 2007 8:28

Lahko trdite kolikor hočete, da se ima žival možnost braniti, ampak jaz vseeno to smatram kot neke vrste posilstvo. In to še toliko bolj izprijeno in bolano. Mislim GNUS :heul: Kako lahko koga rajca krava/ovca/whatever? :stupid:
Uporabniški avatar
bolhica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 16. 4. 2006
Kraj: somewhere

Neprebrana objavaNapisal/-a bolhica » 28. Apr. 2007 14:45

Ko sem začela seksati s psom, me je precej skrbelo za moje zdravje. je napisala avtorica te internetne strani..mene bi bl skrbel za mentaln zdravje k pa za fizičn!! fuj ej..
... ι αм ωнαт ι αм ...
Rose-marie
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Rose-marie » 28. Apr. 2007 16:06

Mene je to kok je zadeva popularna presenetl pred parimi mesci ko sm začela delat v videoteki v kateri mamo (nazalost) tud 2 kaseti s tako vsebino in sta precej sposojeni in je res težko obravnavat nekoga k si to sposod kot običajno stranko (bit prijazen, nasmejan, jim zaželet lep dan) pa nočem imet predsodkov, sam men se taki ljudje res gnusijo.....
Uporabniški avatar
..aNia*.
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a ..aNia*. » 02. Maj. 2007 16:03

ahahahaha :D aj lhka folk še bl zabit?? pa očitn mamo nekaj takih primerkov tud med nami (anketa!)..đoke
Don''t care what people say, just follow your own way...
Uporabniški avatar
*Kitten*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 19. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *Kitten* » 02. Maj. 2007 16:25

Bolano... :stupid:

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov