Zoofilija :(((

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Ali vas seks z živalmi vzburja?

da
41
7%
ne
510
93%
Skupaj glasov : 551

Uporabniški avatar
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 3. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Sugar_baby » 27. Apr. 2006 20:10

Jao men je to bolno do konca :tot: nism mogla niti prebrat do konca!!
In kao živali pr tem uživajo :roll:
Ma nimam zadržkov glede ničesar kar se tiče sexa..sm odprta za marsikej pa sm že marsikej probala..sam to je pa reeees bolano...me ful zanima kako sploh razmišla ta folk...mislm od kje jim sploh to???ker jst tud če se trudm ne morm razumet..sick do konca :eek: :pale: :stumm:
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 27. Apr. 2006 22:46

freaky napisal/-a:Kako lahko nekateri trdijo, da so zelo odprti glede sexa, ne poznajo zavrtosti in sramu, potem pa ob odklonskem mišljenju, drugacnem sexu lahko recejo le bljak, fuj.....
Moje skromno mnenje
lp :)

sam to je pa res.tud zoofilija je sex :roll:
Uporabniški avatar
rinca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 27. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a rinca » 28. Apr. 2006 8:54

freaky napisal/-a:Kako lahko nekateri trdijo, da so zelo odprti glede sexa, ne poznajo zavrtosti in sramu, potem pa ob odklonskem mišljenju, drugacnem sexu lahko recejo le bljak, fuj.....
Moje skromno mnenje

sej najbrž posiljevalec tud misli da seksa, a ne? pa mi še ni ratal bit tok odprta glede seksa, da bi se mi zdelo posilstvo normalno. in če mene vprašaš, pa loh da bom zdj neumna izpadla ker se pač ne spoznam na to, je to tud neke vreste posilstvo nad psom. fak, odurno! :pale:
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
Uporabniški avatar
freaky
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a freaky » 28. Apr. 2006 9:18

A se pes slucajno upira? Sj tud js se ne spoznam na to, ampk mislm de se vsako zivo bitje brani, ce mu kaj ne pase. Torej, ce se pes ne brani, to zame ni posilstvo.
Uporabniški avatar
rinca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a rinca » 28. Apr. 2006 9:27

ja, pes najbrž reče vuf vuf (kar pomeni: seveda bom seksal s človekom, sej na to čakam celo življenje). lej, to je pač zloraba živali. in ne vem, če se pes upira, še nikol nisem tega počela/vidla. najbrž pa tud ne pride sam do tebe, te sleče in ti ga not vtakne, pol k mu pride, pa reče kok je blo dobr, ok?
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 28. Apr. 2006 10:28

rinca napisal/-a:ja, pes najbrž reče vuf vuf (kar pomeni: seveda bom seksal s človekom, sej na to čakam celo življenje). lej, to je pač zloraba živali. in ne vem, če se pes upira, še nikol nisem tega počela/vidla. najbrž pa tud ne pride sam do tebe, te sleče in ti ga not vtakne, pol k mu pride, pa reče kok je blo dobr, ok?

:lol:

mislm da če šsu sede ni zloraba živali.zloraba je primeru, če psa poškoduješ oz. mu storiš neki na silo.če te pa pes sam želi posexat pa to ni nobeno mučenje....
kakorkoli jst tega ne odobravam sicer, ampak če psu sede, kaj naj rečem, pač naj mu pa sede a ne...druga zgodba je pa ta da psa al pa psico človek sexa.to pa ni odobravljivo... :!:
Uporabniški avatar
freaky
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a freaky » 28. Apr. 2006 11:11

Verjetno bi pes grizu ce bi se hotu brant, nism misla de zdj zalaja in misl s tem de bi rd sexu :roll:
In ce ze govorimo o zlorabi....Clovek psu omejuje svobode ze s tem ko ga ima na vrvici.
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 28. Apr. 2006 11:21

sam res.o tem ko imamo ljudje pse na vrvicah lahko že govorimo o zlorabi.sicer pri nas niso tolerirane take zlorabe, ampak zloraba in mučenje je, ker psu omejimo njegov življenski prostor.kot da bi dali ljudje na vrvice :roll:
Uporabniški avatar
rinca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a rinca » 28. Apr. 2006 11:34

freaky napisal/-a:Verjetno bi pes grizu ce bi se hotu brant, nism misla de zdj zalaja in misl s tem de bi rd sexu :roll:
In ce ze govorimo o zlorabi....Clovek psu omejuje svobode ze s tem ko ga ima na vrvici.

psa maš na vrvici najbrž z namenom. zato da ti ne skače pod avte (in mu s tem rešiš življenje), zato ker se nekateri ljudje psov bojijo in potem psi ne skačejo po njih, jih ovohavajo (sorry, ampak človek pred psom). in to men ni zloraba. sej pol k ga pelješ ven, ga najbrž spustiš, ne?
seksat s psom pa najbrž ni isto kot ga met na vrvici. psi itak ne seksajo iz užitka, ampak pes naskoči psico zarad nagona. in če bi blo to tok naormalno, bi pes nagonsko naskoču tud človeka (pa ne mislim na une mini kužke, ki natepavajo vse možno, od tvoje noge, do plišaste igračke). mal sem šla brat za nazaj in je ena napisala, da je gledala filmček, ko je pes prasku žensko in ga je en tip prijel za k.... in ga stlaču v žensko...sej to je najbrž upiranje?
sej psu tud najbrž ne paše, ko ga gospodar tepe, pa ga pes vsaj v večini primerov ne napade nazaj?
Uporabniški avatar
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Sugar_baby » 28. Apr. 2006 11:48

rinca napisal/-a:
freaky napisal/-a:Verjetno bi pes grizu ce bi se hotu brant, nism misla de zdj zalaja in misl s tem de bi rd sexu :roll:

psa maš na vrvici najbrž z namenom. zato da ti ne skače pod avte (in mu s tem rešiš življenje), zato ker se nekateri ljudje psov bojijo in potem psi ne skačejo po njih, jih ovohavajo (sorry, ampak človek pred psom). in to men ni zloraba. sej pol k ga pelješ ven, ga najbrž spustiš, ne?
seksat s psom pa najbrž ni isto kot ga met na vrvici. psi itak ne seksajo iz užitka, ampak pes naskoči psico zarad nagona. in če bi blo to tok naormalno, bi pes nagonsko naskoču tud človeka (pa ne mislim na une mini kužke, ki natepavajo vse možno, od tvoje noge, do plišaste igračke). mal sem šla brat za nazaj in je ena napisala, da je gledala filmček, ko je pes prasku žensko in ga je en tip prijel za k.... in ga stlaču v žensko...sej to je najbrž upiranje?
sej psu tud najbrž ne paše, ko ga gospodar tepe, pa ga pes vsaj v večini primerov ne napade nazaj?

Se strinjam se tem!!

Psi večinoma vse delajo iz nagona.Ko se psica gon,oddaja vonj in ko pes to zavoha,jo naskoč!
In sploh ne štekam tega kako nej bi pes posexu človeka?? :stupid:

Pa k ste rekl da če psu neki ne paše bi se zihr uprl.Tko kokr je rekla rinca: psu tud ne paše če ga tepš pa te vseen ne bo napadu..običajno bo hotu it stran al pa kej tazga ker se ustraš že če sam dvignš roko nad njega!!

Pa zame zoofilija ni sex!!Jst sm do zdej vedno delila sex na tko da se človek razmnožuje med sabo,žival pa med sabo!! Sej kam bomo pa pršli če se bo to zdej že mešal pa da bo to kr naenkrat normalno da bo človek imel spolne odnose z živaljo :roll:

Eni še gejev pa lezbijk ne odobravajo,zdej pa tole.... :roll:
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
Uporabniški avatar
freaky
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a freaky » 28. Apr. 2006 12:01

Kar se tice vrvic, ne bi razglabljala, ker sem popolnoma proti temu, kot sem proti temu, da imajo ljudje zivali doma zaprte z omejenim gibanjem.
Kar se pa tice zoofilije, js sm samo izrazila svoje mnenje, in ne glede na to, kuk se bomo trudili da bi zlorabe (cloveka kot tudi zivali) odpravili, zmeraj bodo ostale v nasi druzbi.
Uporabniški avatar
rinca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a rinca » 28. Apr. 2006 12:12

pol mi pa razlož kaj nej nardi moja kolegica, ki ma fobijo pred psi, če pes ni na vrvici in pride do nje in jo začne ovohavat. v tem primeru jst nikakor ne odobravam "svobode", ker s tako svobodo kratiš pravice drugih ljudi okol sebe. še zmer so pa to DOMAČE živali, ja kje drugje nej pa bojo kot doma. ne rečem, če bi se mi zdj o udomačenih žirafah al pa gepardih pogovarjal. pa sorry za tale off topic.
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 28. Apr. 2006 21:22

rinca.kolegica naj gre h psihologu in naj fobijo pozdravi..no zdej e to brezveze razglablat o psih na vrvicah in to, ker tle nikamor ne pridemo......

in če je v filmu tip tlaču pasji lulček v babo, to je mučenje ja.če pa pes sam naskoči babo in ji poliže lulo ki je namazana s pasjo hrano pa ni to nobena zloraba....
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 28. Apr. 2006 21:49

ej jz sm enkrat slisala a si je tip namazu lulcka z senfom pol je dal pa macku da ga polize... :?

aja pa se to: a ce das to samcu macku si gej? ce das pa samici macki si pa straight? :D

a mislte da kej gledajo na to? :D
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 28. Apr. 2006 22:09

ja itaq, če daš istmu spolu živali si gej al pa lezbika ja.a še nisi vedla tega :roll:

:lol: :lol:

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov