Zmedeni glede punce

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Sp3lca
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 15. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Sp3lca » 27. Jan. 2009 22:29

Ma to, da moreš to nrdit na zabavi se meni zdijo ena sama jajca. Seveda, pjana bo, ajde.. mogoče se bosta poljubla-naslednji dan boš pa na istem, ker itak ne boš vedu al so ji popustile zavore zaradi alkota al zaradi tebe. Odrasel človek bi mel dovolj poguma, da bi to urihtal nekje na samem, ne pa na žurki, kjer verjetno ne bosta mela zasebnosti. In ne vem zakaj je nisi vprašu zakaj je to nrdila-pač to, da je tvoji "prijateljici" zatežila.
Ja, fant brez malo poguma boš ostal sam-ker očitno se ti ta ženska ne bo kr vrgla pod noge (torej, kaj čakaš?!).
And if your head explodes with dark forebodings too
I'll see you on the dark side of the moon.
Uporabniški avatar
AniMaLisTik
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 6. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a AniMaLisTik » 27. Jan. 2009 23:51

Let me get this straight...

Si že itak frend z njo dolgo časa ... povedal si ji VEČKRAT da ti je všeč , ona te skoz odbije in ti jasno pove da nimaš šans...
In ti misliš da boš kaj dosegel?
Dude a si resn?
Že stem ko si prijatelj znjo je narobe , zlo malokrat se z nekom ki si prijatelj sploh več let kaj splete skup , se dogaja vendar redko , že prej ko si jo spoznal bi očitno mogel drugače postopat ne v smeri prijateljstva ampak flirtanje pa tako dalje , tu pa zdaj sta že prijatelja pa še direktno ti je povedala da noče met nič z tabo večkrat in ti še kr vztrajaš?
Edina stvar ki se lahko zgodi je da uničiš prijateljstvo , meni je itak vseeno če je tebi pol go for it , drugač pa pusti in si idi iskat drugo , razn če maš res tak nizko samozavest pa samospoštovanje da morš letat za punco ki te večkrat odbije pa reče da jo enostavno ne zanimaš.
Zadnjič spremenil AniMaLisTik, dne 28. Jan. 2009 0:10, skupaj popravljeno 1 krat.
____AniMaLisTik____
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a marypa » 27. Jan. 2009 23:53

ne silit vanjo, pa ne ji omenjat, da ti je zelo všeč... Dosti je, da si ji že povedal... samo ponižuješ se..... kok malo samospoštovanja mate eni.. hmmmm
Uporabniški avatar
kiny
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 8. 2007
Kraj: over the rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a kiny » 28. Jan. 2009 15:09

Ma si ji všeč zato, ker ji paše da laziš za njo..ker sori če bi ji bil tko všeč bi ona s tabo že bila ne pa da se to vleče že eno leto... nimaš šanse pr njej, na teb si ženska samo ego dviguje. Čist tko povedan brez olepševanja.
Live your life like you want
Nannya-1
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Nannya-1 » 28. Jan. 2009 15:41

AniMaLisTik napisal/-a:Že stem ko si prijatelj znjo je narobe , zlo malokrat se z nekom ki si prijatelj sploh več let kaj splete skup , se dogaja vendar redko , že prej ko si jo spoznal bi očitno mogel drugače postopat ne v smeri prijateljstva ampak flirtanje pa tako dalje
Se strinjam, potreben je drugačen pristop. Vendar kaže, da ravno to dela fantiču težave, ne zna zadevo napeljevat po poti k nečemu več kot le prijateljstvo.
*srčica*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 22. 10. 2005
Kraj: okolica ljubljane

Neprebrana objavaNapisal/-a *srčica* » 28. Jan. 2009 18:31

kok je pa stara tale tvoja bejbi? da se gre kr neki spravlat na bejbo s kero si bil??? ja WTF?? men se ne zdi najbl gladka.
velika verjetnost je da si bejba na tebi pumpa ego, kot že omenjeno. vsak ma rad mal občudovanja, in ti si v tem primeru njem vlivalec samozavesti.
kaj boš naredu je pa na tebi. slej ko prej ti bo to začelo pit energijo in boš primoran neki nardit. mogoče ideja da jo kušneš niti ni tok zgrešena, boš verjetno takrat zvedel več kot v tem enem letu, je pa riziko da se stvar ne konča v tvoj prid, pa tut tvoj ponos bo neki časa bol pri tleh...
kdor ne razkira, ne profitira pravijo :wink:
Uporabniški avatar
študentka20
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 10. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a študentka20 » 28. Jan. 2009 20:24

ja ti bom pa tak rekla. najbolše da ti kuj pozabiš na tole deklino in se začneš ukvarjati z drugimi. zakaj? zato,ker če v enem letu ni pokazala da bi rada bla s tabo, da samo govori in te zavaja, potem ne bo niti zdaj s tabo. samo paše ji da nekdo za njo skače in to je to. pač noče met tipa. ker to da je sramežljiva in ne vem kaj še vse...ne, ne drži. če bi te htela met, bi že zdavnaj bla s tabo.
sem sama bla taka, dobro mi je blo da je tip norel za mano, malo sma ga bluzla,samo par pa nisma nikol bla. tako da sma na koncu prekinla vse stike, ker mi je blo butasto da bi mu lažno upanje dajala. tako da...idi naprej brez nje, bo dosti bolše! :D trust me! :D
življenje je igra,igraj jo,
življenje je izziv,sprejmi ga,
življenje je iskanje,razišči ga,
življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)
Nass
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 24. 12. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Nass » 28. Jan. 2009 22:58

Če ti je res všeč, bi ti jst tudi predlagala, da ji enkrat (pa ne na žuru, no) kr daš ljupčka. Če ne odreagira, bi se začela na tvojem mestu za drugimi ozirat (čeprav ni rečeno, da je ne bo ravno to privleklo).
Ampak v resnici bi pa rekla, da najdeš eno, ki je malo bolj normalna. :?
suzika18
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 1. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a suzika18 » 30. Jan. 2009 11:16

vidi te samo kot kolega, iskrice privlačnost poželenje tega z njene strani ni. in tudi ne bo. je imela priliko, in ti je pokazala da ni zaiteresirana.
preprosto.
Misek22
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Misek22 » 03. Feb. 2009 1:56

ja no...glejte mogoče mate prav..je res da je stara 17 let, in se tudi sam čisto strinjam da je možno da ji samozavest nabijam. Drugače pa sem zvedel da še ni imela resnega fanta, razen ko je bila stara 14 ali 15 let pa še to zelo starejšega od njega. Po mojem še ta punca ni seksala, in mislim da jo je malo strah. Drugače pa jst sem v lj (študij) ona pa daleč doma in se bolj malo vidiva, se pa slišiva po tel. In nevem kaj je to narobe če fant punco občuduje, logično da bo punca mela raje tistega fanta ki se lepo obnaša do nje in se trudi, kot pa da bi imela nekega ki je razpuščen ter jo zmerja, ali se motim? kakor koli že...sem tudi sam ugotovil ko sem malo bolj pritiskal na njo da mi je povedala da bova samo prijatelja, sem pa vseeno vztrajal ter ji pač povedal da bi rad bil z njo in pa pač da bova skupaj ko bo kakšna priložnost pa mi je odgovorila da točno tako...po mojem če nebi hotela z mano bit nebi tega omenila...nevem no, enih stvari pa res ne razumem :)
Misek
Uporabniški avatar
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 11. 2004
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a no angel » 03. Feb. 2009 2:37

Tak kot je že dost ostalih reklo - verjetn ji ugaja da ma enga oboževalca in te zato zavaja z raznimi dvoumnimi izjavami, s tabo pa definitivno nima namena nč met, ker drugač bi v enem letu že zdaaaavni kej blo. Žal.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
Fantin
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 7. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Fantin » 03. Feb. 2009 15:28

Misek22 napisal/-a:ja no...glejte mogoče mate prav..je res da je stara 17 let, in se tudi sam čisto strinjam da je možno da ji samozavest nabijam.
Tudi sam sem bil v podobni situaciji. Preko prijatelja sem spoznal neko punco, izmenjala sva si fotografije in telefonske številke. Po kakšnem mesecu dni sva se dobila na pijači. Že dan zatem sem od nje dobil sms. Tako sva si dopisovala preko sms-ov in msn-ja, dostikrat je ona mene prva kliknila ali prva poslala sms, tudi je bila panična če ji nisem odpisal. Ko pa sem jo vprašal, kdaj se bova spet dobila, sem vsakič dobil enak odgovor:
- se bova zmenila
- ne vem, kdaj bo imela čas, itd.
Kakorkoli, po dobrih 3 mesecih sem izgubil zanimanje zanjo, in po 4 mesecih čisto prekinil stike. Očitno ni spoznala, da se železo kuje, dokler je vroče.
Tako tudi tebi Mišek22, glede na to da v roku enega leta ni bilo nič, ti svetujem, da končaš svoj boj z mlini na veter, in začneš gledat za drugimi puncami.
lindick
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 8. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a lindick » 03. Feb. 2009 16:21

GeorgeConstanza napisal/-a:Mislim, da ji izjemno ugaja to da si ti čisto nor na njo in ti zato tudi včasih posreduje dvoumne signale - ravno toliko, da ne obupaš saj potem izgubi občudovalca. Sem pa sto posto, da nimaš tukaj prav nobene možnosti in je najbolje da pozabiš na vse skupaj.

podpis...isto pocnejo nekatere moje kolegice,ki imajo fanta,a ga vsem svojim obozevalcem prikivajo in jih vrtijo okol prsta ter od njih dobijo 'ego boost'...zal mi je,ampak sem enako 99,9%,da ne bo 0 iz tega.
The nights I waited up for you...promises about coming through...so much time you wasted, that's why I had to replace you!
Uporabniški avatar
Blair
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 10. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Blair » 03. Feb. 2009 19:04

če mene uprašaš, te ma punca za rezervo.. če bo najdla kerga, k bo bolš kt ti, bo z njim, če ne, bo pa tebe ponucala in to je to.. pomoje je en let cajta čist dost, da bi se odločla a bi bla s tabo al ne.. pač sede ji pozornost, to je pa tud vse, kar želi od tebe.
Misek22
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Misek22 » 03. Feb. 2009 23:03

no takole je...danes sem govoril z punco...in sva se pač pogovarjala kako so nekateri fantje in dekleta, ter kakšna sva midva...in potem sem ji pač povedal da že ve da mi je všeč in bi rad bil z njo, samo pac nemoreva ker bi se premalo videla, bi pa bilo lepo ce bi ko bi bila skupaj kda pac skupaj bla tko bluzila, in sem ji rekel da bi bilo lepo ce mi pove kaj si ona misli o tem, da bom vsaj vedel kje sem. in mi je povedala da neven, da sama vidi da sem ji zelo vredu fant, samo da trenutno ji ni do fanta in bedarij.

Ne razumem zakaj vsi govorite tisto eno leto...saj pa meni se zdi normalno da si z nekom najprej prijatelj da ga spoznaš in potem nadaljuješ zvezo. In poznam tudi veliko parov ki so tak, v srednji šoli so bili pač prijatelji so se zafrkavali, potem pa so postali pari ki so jim drugi zavidali, in sedaj ko študirajo skupaj živijo. Jst vsaj tako gledam na te stvari...vi pa vidim da drugače.
Misek

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov