zmeden
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- *Abby**
- Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 9. 2009
^^ Meni se zdi to slaba odločitev. Res slaba. Ne samo zato, ker je ta moški (fant?) očitno še vedno navezan na bivšo in je še vedno ona tista, ki si je želi, ne pa ti, ampak tudi zato, ker je očitno povsem brez empatije, brez občutka za sočloveka, ker je egoističen in ne verjamem, da je takšna oseba tisto, kar si želiš v odnosu. Zdaj si zaljubljena, poznaš ga pa pravzaprav sploh še ne. In po mojem se bo tale zveza, tudi če se odloči zate, končala kaj klavrno ...
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Ojej...vprašam se-kak nivo samozavesti imaš, punca, da se tako pustiš enemu fantu, da si samo opcija?
Po šestih letih veze je res težko... ampak da pa nekomu pustiš, da si razjasni stvari in se odloči , če bo s tabo, je pa mimo. Nekaj dni zagotovo ne bo spremenilo stanja, v katerem je zdaj, tako da se mi zdi, da če se že "odloči" zate, boš samo rebound.
Jaz vem, da če bi me, če bi bila na tvojem mestu, to dejstvo preveč razjedalo in mi onemogočalo neko normalno vezo-če je to v tem primeru in v teh okoliščinah sploh možno.
Po šestih letih veze je res težko... ampak da pa nekomu pustiš, da si razjasni stvari in se odloči , če bo s tabo, je pa mimo. Nekaj dni zagotovo ne bo spremenilo stanja, v katerem je zdaj, tako da se mi zdi, da če se že "odloči" zate, boš samo rebound.
Jaz vem, da če bi me, če bi bila na tvojem mestu, to dejstvo preveč razjedalo in mi onemogočalo neko normalno vezo-če je to v tem primeru in v teh okoliščinah sploh možno.
The world is as you are.
- Beya_
- Kofetarica
- Na forumu od: 17. 1. 2013
Ženska, sama sem bila v štiri in pol-letni zvezi in če bi sedaj v teoriji prišel bivši nazaj, bi ga našutirala v rit še zraun, ne pa samo odslovila. Dejstvo je: ta tip nima porihtanega ''podstrešja'', ne ve, kaj bi rad in najpomembneje, ni prebolel zveze. Fant, ki bi imel pri sebi razčiščena čustva, bi ti moral kot iz topa ustrelit, da si ti ta, ki si jo želi. Verjemi, kaj ti govorim. Sem sama v malo drugačni situaciji, ampak s podobnim vedenjem... Pretekli teden sem se samo sekirala, sedaj pa se odločila, da naredim konec temu: postavila ga bom pred dejstva in če bom videla, da ni 100% odločen, potem tu ni več pomoči. Take stvari bolijo, ko vidiš, da si nekomu samo ''tko tko'', ampak (klišejsko) še vsake rane je zacelil čas.
Sassy, Classy & a bit Smart Assy
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
^^Evo točno tako! Se strinjam z vsako tvojo besedo Beya!
Meni se to zdi trapasto 'joj 6 let sta bila skupaj, to je zelo dolga doba'. Če maš ti razčiščeno pri sebi zakaj je bivši bivši, ni važno, če si bil z nekom 6, 10 ali pa 20 let!
Jaz sem bila z bivšim skupaj še kar nekaj več kot 6 let. Mi je bilo sicer hudo, ampak sem vedela zakaj je bivši in zakaj sva šla narazen in sem vedela, da ni šans da bova še kdaj skupaj. Bivši me je potem želel nazaj, mi je govoril same sladke besede, pa se nisem premaknila niti za milimeter in je ostal bivši! Tako, če bi ta tip mel porihtano podstrešje ga bivša ne bi ganila, pa če se na trepalnice meče!
Meni se to zdi trapasto 'joj 6 let sta bila skupaj, to je zelo dolga doba'. Če maš ti razčiščeno pri sebi zakaj je bivši bivši, ni važno, če si bil z nekom 6, 10 ali pa 20 let!
Jaz sem bila z bivšim skupaj še kar nekaj več kot 6 let. Mi je bilo sicer hudo, ampak sem vedela zakaj je bivši in zakaj sva šla narazen in sem vedela, da ni šans da bova še kdaj skupaj. Bivši me je potem želel nazaj, mi je govoril same sladke besede, pa se nisem premaknila niti za milimeter in je ostal bivši! Tako, če bi ta tip mel porihtano podstrešje ga bivša ne bi ganila, pa če se na trepalnice meče!
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
No ja je pa le 6letna zveza nekoliko drugačna od polletne npr., če že druga ne v 6letni zvezi greš čez odbobje zaljubljenosti prek in se spopadaš še s čim drugim kot samo tem, da fant/punca zamudi na zmenek 5minut.
Just sayin'. Sicer pa da ne bo pomote, sem strinjajoča se s podstrešjem, ki ne sam da more bit pospucano, more bit ganc čisto, da lahka pašto ješ dol s podna.
Js odkrito povem, da sicer na zastopim najbolj ljudi, ko so v drugem planu, in jim je to ok. Pa una miselnost, da sej mogoče pa se bo zalubu v mene bolj ko v njo in yay, odrešenje prihaja. No go. Ko se je treba odločat med dvema (tremi? štirimi?) osebami mora bit odgovor jasen, al si ti al nisi ti. Če nisi takoj ti, greš, preden se še tebi zapraši podstrešje.
Men so tipi ki ne znajo/niso sposobni/niso še (okej, nekaj časa je le treba, to je treba priznat) preboleli bivše zveze fuuuul turn off. Sem pred mesci spoznala enga tipa, ko mi je bil v vseh pogledih tak super, da sm bla čist metulčkasta. Ko je spil pa mal preveč pirov pa začel nakladat o bivši, so vsi metuli pocrkal. Niti cifre mu nisn dala, ka šele da bi caplala za njim v ''upanju'' za kaj več.
Just sayin'. Sicer pa da ne bo pomote, sem strinjajoča se s podstrešjem, ki ne sam da more bit pospucano, more bit ganc čisto, da lahka pašto ješ dol s podna.
Js odkrito povem, da sicer na zastopim najbolj ljudi, ko so v drugem planu, in jim je to ok. Pa una miselnost, da sej mogoče pa se bo zalubu v mene bolj ko v njo in yay, odrešenje prihaja. No go. Ko se je treba odločat med dvema (tremi? štirimi?) osebami mora bit odgovor jasen, al si ti al nisi ti. Če nisi takoj ti, greš, preden se še tebi zapraši podstrešje.
Men so tipi ki ne znajo/niso sposobni/niso še (okej, nekaj časa je le treba, to je treba priznat) preboleli bivše zveze fuuuul turn off. Sem pred mesci spoznala enga tipa, ko mi je bil v vseh pogledih tak super, da sm bla čist metulčkasta. Ko je spil pa mal preveč pirov pa začel nakladat o bivši, so vsi metuli pocrkal. Niti cifre mu nisn dala, ka šele da bi caplala za njim v ''upanju'' za kaj več.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov