zmeden
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Pussy_ka_
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 5. 2008
hm.. moja kolegica je imela podoben primer ; fant ji je rekel da rabita pavzo zaradi njegove šole oz. mature ki jo je imel tisto leto.. da naj bi bila 3 mesce narazen nato pa bi bilo vse kot prej..v tem času je imel on maturantskega.. kasneje je izvedela da se je na maturantskem dal dol z eno ki jo je takrat prvič videl;njej je dajal lažno upanje..
beden izgovor za mene..
moje mnenje je pač to da če bi te res imel rad, bi se za vajino zvezo še bolj potrudil in kljub temu da bi živela skupaj bi po mojem še vedno lahko imel veliko svobode..
beden izgovor za mene..
moje mnenje je pač to da če bi te res imel rad, bi se za vajino zvezo še bolj potrudil in kljub temu da bi živela skupaj bi po mojem še vedno lahko imel veliko svobode..
-
Tonja - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 12. 2006
Pussy_ka_ napisal/-a:hm.. moja kolegica je imela podoben primer ; fant ji je rekel da rabita pavzo zaradi njegove šole oz. mature ki jo je imel tisto leto.. da naj bi bila 3 mesce narazen nato pa bi bilo vse kot prej..v tem času je imel on maturantskega.. kasneje je izvedela da se je na maturantskem dal dol z eno ki jo je takrat prvič videl;njej je dajal lažno upanje..
beden izgovor za mene..
Amm...Kje pa piše, da se ne sme dol dajet z neznankami, ko masta pavzo?? Nikjer, predvidevam. In če sta mela pavzo ji tudi ni dajal lažnega upanja. Verjetno je samo njej šlo v nos, ker je med pavzo bil z drugo.
Če mata pavzo, nista skupaj, se pravi, da je lahko lih s kom če bit.
- jagoda-malina
- Debatorica
- Na forumu od: 11. 4. 2008
LaBonita napisal/-a:jaz pa se sprašujem, ali obsta še kje kaki bedak, kaki ekstremni primer, ki bo zoped mi obljubljal zvezde, jaz bom za njega vse naredila, on pa bo na koncu stisnil rep med noge....hudo mi je...trpim...ker sem strta, potrta in sama.
tako zelo si želim srečati osebo, ki me bo vredna...pa od vseh fantov ki tekajo za mano in ki jih lahko izbiram vedno izberem neki ekstremni primer človeka, ki mu konec koncev pomenim najmanj in zame ne bi naredil nič.
izdana si in verjemi mi da z njim začeti nazaj mečeš čas stran...tako kot sem jaz vrga zdaj 6 let svojega življenja, ko bi lahko pohajala samska in spoznala nekoga s katerim bi bila zdaj že poročena in srečna....
svetujem ti da pošlješ tipa v ku****, posveti se sebi in stvarem ki si jih do sedaj nevede zanemarjala. tako delam jaz...normaliziram življenje ki so mi ga uničli "idealni" fantje, ki so imeli samo eno vendar ogromno in ekstremno napako, vsak svojo...
lp
Se 100% podpišem pod tole izjavo, ker sem se tudi sama našla v njej.
-
*Sagitt* - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 3. 2008
- Kraj: Maribor
Pozdravljeni, obnavljam staro temo.
Tudi jaz imam problem. Praktično je tako.. Spoznala sem fanta, res super fant, razumljiv, ljubeč, iskren skratka človek, ki ga iščeš. Problem je v tem, da je on imel pred mano zvezo dolgo 6 let. S tisto punco sta lani šla narazno. Na hitro zatem je ona spoznala drugega in katera zveza je kar trajala par mesecev. Sedaj je šla z njim narazno in začela dobesedno nazaj težit svojemu bivšemu torej temu fantu. Moram povedat, da sem s tem fantom preživela najlepše poletje do sedaj. Imam ga rada, tudi on ima mene rad ampak od dneva kaj sta s to bivšo punco srečala, ko mu je povedla čes kako ga pogreša, kako bi ga rada nazaj in vem kaj vse je postal zmeden. Verjemem in čutim da me ima rad tako, kot jaz njega. Povedla sem mu tudi, da ga resnično nočem izgubit, ker je zelo dober fant, vredu človek. Torej vse bi blo lepo in prav če se nebi zdaj ta njegova "bivša" vmešala med naju. Priznam to me zelo potrlo, zelo prizadelo, saj imam fanta rada in ga resnično nočem zgubit. Tudi sem ga vprašala kaj bi zaj on naredo al kako al kaj. Mi je odvrno, da po eni strani bi rad bil spet z njo po drugi strani ima rad mene in je z mano prezivel najlepše trenutke. Rekel je tudi, da nebi rad ponovno istega sranja kot ga je že trpel. Je pa reko, da rabi čas in bi rad prišel stvari do dna. Jaz sem mu rekla da mu dam čas, da naj se pametno odloči in da naj ne pozabi da ga mam rada in nočem da bi ga izgubla.
Strah me je kaj bo ... če me ima resnično rad mi tega ne bo narejo ...
po eni strani imam upanje po drugi strani pa nevem kaj si naj mislim.
Končno me je obiskala sreča po edem grdem razmerju kjer sem bila deležna česar druga kot prevare .... komaj sem se pobrala evo spoznam fanta, do njega začnem čutit oz. se prebudijo tista čustva, ki sem misla, da se več nebojo, da več nebom mogla do nikogar tako čutit oz. imet rada, kot sem imela nekdanjega fanta in spet me zadane. Spet sem tista, ki je prizadeta. Spet se mi para srce. Nevem res očitno ne morem nikol v življenju imet sreče ... počasi bom obupala nad vsem ...
forumašiče, kaj bi ve naredile če bi bile na mojem mestu? jaz bom mu pustla čas ... res pa je da si pošiljava še smse, ker ne morem drugače... tudi pokliče me ... in me tolaži da bo .. da naj se ne sekiram saj bo .. jaz pa se itak kaj drugega, kot sekiram ..
Tudi jaz imam problem. Praktično je tako.. Spoznala sem fanta, res super fant, razumljiv, ljubeč, iskren skratka človek, ki ga iščeš. Problem je v tem, da je on imel pred mano zvezo dolgo 6 let. S tisto punco sta lani šla narazno. Na hitro zatem je ona spoznala drugega in katera zveza je kar trajala par mesecev. Sedaj je šla z njim narazno in začela dobesedno nazaj težit svojemu bivšemu torej temu fantu. Moram povedat, da sem s tem fantom preživela najlepše poletje do sedaj. Imam ga rada, tudi on ima mene rad ampak od dneva kaj sta s to bivšo punco srečala, ko mu je povedla čes kako ga pogreša, kako bi ga rada nazaj in vem kaj vse je postal zmeden. Verjemem in čutim da me ima rad tako, kot jaz njega. Povedla sem mu tudi, da ga resnično nočem izgubit, ker je zelo dober fant, vredu človek. Torej vse bi blo lepo in prav če se nebi zdaj ta njegova "bivša" vmešala med naju. Priznam to me zelo potrlo, zelo prizadelo, saj imam fanta rada in ga resnično nočem zgubit. Tudi sem ga vprašala kaj bi zaj on naredo al kako al kaj. Mi je odvrno, da po eni strani bi rad bil spet z njo po drugi strani ima rad mene in je z mano prezivel najlepše trenutke. Rekel je tudi, da nebi rad ponovno istega sranja kot ga je že trpel. Je pa reko, da rabi čas in bi rad prišel stvari do dna. Jaz sem mu rekla da mu dam čas, da naj se pametno odloči in da naj ne pozabi da ga mam rada in nočem da bi ga izgubla.
Končno me je obiskala sreča po edem grdem razmerju kjer sem bila deležna česar druga kot prevare .... komaj sem se pobrala evo spoznam fanta, do njega začnem čutit oz. se prebudijo tista čustva, ki sem misla, da se več nebojo, da več nebom mogla do nikogar tako čutit oz. imet rada, kot sem imela nekdanjega fanta in spet me zadane. Spet sem tista, ki je prizadeta. Spet se mi para srce. Nevem res očitno ne morem nikol v življenju imet sreče ... počasi bom obupala nad vsem ...
forumašiče, kaj bi ve naredile če bi bile na mojem mestu? jaz bom mu pustla čas ... res pa je da si pošiljava še smse, ker ne morem drugače... tudi pokliče me ... in me tolaži da bo .. da naj se ne sekiram saj bo .. jaz pa se itak kaj drugega, kot sekiram ..
Some things end, some things begin and some things never change ..
-
*Sagitt* - Komunikatorka
Pozdravljeni, obnavljam staro temo.
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
Moje mnenje je, da te tip sploh nima tok rad kot ti pravi! Ker bi če bil res prepričan v vajino zvezo ga ne bi vleklo nazaj k bivši. Meni se tole vse skupaj zdi kot da si ti ves čas bila rezerva in je on ves čas sanjal o bivši.
Pa tudi če se odloči zate, a boš ti lahko mirno spala? Mene bi skoz skrbelo, da bo vedno začel dvomit v vajino zvezo, ko ga bo ena malo lepše pogledala.
Pa tudi če se odloči zate, a boš ti lahko mirno spala? Mene bi skoz skrbelo, da bo vedno začel dvomit v vajino zvezo, ko ga bo ena malo lepše pogledala.
- *Abby**
- Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 9. 2009
Pozabi. Nima te rad. Če si pametna, ga boš obvestila, da ti ni do čakanja in da ima zdaj samo še eno nalogo; razmislit, če hoče nazaj z bivšo ali ne. Glej, eno poletje, resnici na ljubo, ni nič v primerjavi s šestimi leti, on pa s teboj zelo zagotovo ni preživel najlepših trenutkov, ker bi bil, če bi bilo to res, zdaj s teboj.
P.S.: Nekaj pravopisa se bi pa res lahko naučila ... In RAZUMLJIV/RAZUMEN/RAZUMEVAJOČ so besede, ki imajo povsem različne pomene!!!
P.S.: Nekaj pravopisa se bi pa res lahko naučila ... In RAZUMLJIV/RAZUMEN/RAZUMEVAJOČ so besede, ki imajo povsem različne pomene!!!
-
v-e-s-n-a - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 5. 2010
jaz bi rekla, da on v tebi vidi nekoga, s katerim preboleva tole resno zvezo in da s tabo nima nobenih resnejsih namenov. 6 let dolga veza ni kar tako...
jaz bi ti svetovala, da se pogovoris z njim in naj on dobro premisli kaj si zeli...
jaz bi ti svetovala, da se pogovoris z njim in naj on dobro premisli kaj si zeli...
-
Inaa** - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 3. 2013
ah ne vem no. 6 letna veza res ni kar tako, da bi jo takoj pozabil, samo to še ne pomeni da je ne bo nikol. pa da ne bo nikol želel druge resne veze. vsak rab svoj čas da preboli, mogoče še mal rabi, ampak to še ne pomen da tebe nima rad. vsaj js tko mislim no..
You make me smile, please stay for a while
-
v-e-s-n-a - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 5. 2010
Noben ni rekel, da te zveze ne bo tip nikoli pozabil in prebolel...verjetno jo nekoc bo. Ampak za zdaj se meni zdi, da je zanj ocitno prehitro in jaz si ne bi zelela biti takoj naslednja za punco, s katero je bil 6 let...
....ker se pac zna dogajat tocno to, kar se mu dogaja...NE HVALA!
....ker se pac zna dogajat tocno to, kar se mu dogaja...NE HVALA!
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
V nič kaj zavidljivi situaciji nisi, ker si že pregloboko vpletena. Ampak ja, se tudi jaz strinjam s prehodnicami, da si delaš več škode kot koristi s tem, ko ga čakaš, njegov odgovor in da spuca vse v glavi. Tipo lahko da te ima rad, ampak nima te rad dovolj, če ga je bivša takle na vrat na nos zmedla nazaj in mu spipala betico.
Predpostavi si situacijo da ga čakaš zdej.... Ni ti ne lahko, ne prijetno, počutiš se užaljeno, neljubljeno, neželeno.... Pa se odloči zate. In čez 3 mesece mu bivša spet skoči v sliko in se stvar ponovi.... Se ti da? Se ti ne zdi da si več vredna?
Ok, je razumljivo, lahko ne bo. Ampak če hočeš sebi dobro, boš ti njega dala na čakanje za vse večne, ne on tebe, dokler si ne razjasni. Naj bo z njo ali pa preboleva v miru, ne si dovolit bit the rebound girl.
Predpostavi si situacijo da ga čakaš zdej.... Ni ti ne lahko, ne prijetno, počutiš se užaljeno, neljubljeno, neželeno.... Pa se odloči zate. In čez 3 mesece mu bivša spet skoči v sliko in se stvar ponovi.... Se ti da? Se ti ne zdi da si več vredna?
Ok, je razumljivo, lahko ne bo. Ampak če hočeš sebi dobro, boš ti njega dala na čakanje za vse večne, ne on tebe, dokler si ne razjasni. Naj bo z njo ali pa preboleva v miru, ne si dovolit bit the rebound girl.
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Se strinjam s Tearjerker.
Po 6 letih mora bit neverjetno težko it narazen, in verjamem, da mu ni lahko, ko ga ona tako "napada". Da bo s tabo dosegel tako stopnjo bližine kot jo je z njo (ne govorim o fizični bližini, da ne bo pomote) bo verjetno še kar trajalo. Nje je navajen, ona pozna vse njegove dobre/slabe strani, videla ga je žalostnega, utrujenega, potrtega, in ga tolažila. Po koncu nekega obdobja, se ponavadi spominjaš večinoma dobrih stvari, ki so se ti dogajale z nekom. Verjamem, da mu je res do tebe, ampak verjetno on rabi čas da sam pri sebi razčisti, in dokončno dobi nek "closure" in zaključi s prejšnjo zvezo.
Po 6 letih mora bit neverjetno težko it narazen, in verjamem, da mu ni lahko, ko ga ona tako "napada". Da bo s tabo dosegel tako stopnjo bližine kot jo je z njo (ne govorim o fizični bližini, da ne bo pomote) bo verjetno še kar trajalo. Nje je navajen, ona pozna vse njegove dobre/slabe strani, videla ga je žalostnega, utrujenega, potrtega, in ga tolažila. Po koncu nekega obdobja, se ponavadi spominjaš večinoma dobrih stvari, ki so se ti dogajale z nekom. Verjamem, da mu je res do tebe, ampak verjetno on rabi čas da sam pri sebi razčisti, in dokončno dobi nek "closure" in zaključi s prejšnjo zvezo.
-
*Sagitt* - Komunikatorka
Hvala punce za vaše nasvete.. res je 6 letna zveza ni kar tako in ne moreš je kar tako prebolet. Stvar je taka, da sem mu dala čas, da se zjasni, da si spočisti glavo. Bomo videli kaj bo na koncu. Sem pa odločena, da če se odloči zame v tistem hipu takoj izbrisat vse stike od nje. Res je po eni strani me je strah kaj bo, če se bo zgodba spet ponovila, da ga bo s tistim pogledom spet zmedla. Če pa bo pa do tega prišlo tedaj pa mi res bo prekipelo in naj gre tja nazaj k njej.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]