Zlomljeno srce

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 09. Sep. 2013 21:49

^^Je tudi veliko obratnih primerov, ko tipi delajo sceno. Imam tudi sama take izkušnje. Tako, da ne delajo samo punce drame!
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 09. Sep. 2013 21:53

^^ sevedej da ne. ma govora je o tipih, ki pišejo sms-e. nekateri jih ne zaradi otročjosti. that's all. če ma tip normalno žensko, bo sprejela njegovo ustno izrečeno košarico, če ne je pa pač bolj varno stisnit send.

se pa, ofkors tudi mačoti vesijo z vej, skačejo v dravo, kličejo s tisočih telefonskih, pojejo arije in se vrtijo na glavi.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 09. Sep. 2013 22:37

^^ Napisat sms in tako končati zvezo, je v vsakem primeru otročje. Otročje je tudi to, namreč, da si se sposoben zaplest s histerično žensko in je potem drugače kot s skrivanjem nisi sposoben ''odgnat''.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 11. Sep. 2013 9:09

^^ dejstvo je, da se histeričnost v 99% primerih odkrije ko je že prepozno. težko ena zganja histerijo še preden se sploh prav spoznata. hočem rečt, da se mi zaplesti se z osebo, ki zganja cirkuse ne zdi nič otročje, ker človek na začetku kaže svoje adute, šele pozneje pa tudi slabosti!

Kakorkoli, sms je občasno super opcija.
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 11. Sep. 2013 9:47

Nihče se ne more pretvarjati v popolnost, vsakomur vsaj malce spodleti, pa tudi večno to ne traja ... če ob prvi sceni pustiš osebo, si nezrel že zato, ker nisi sposoben delat na odnosu/nisi sposoben empatije/nisi sposoben se vprašat, zakaj se je to zgodilo ... itd. In če se zadeva ponavlja in se kljub pogovoru ne spremeni, potem si nezrel že zato, ker je končat zvezo preko smsa izogibanje odnosu in odgovornosti.

Ne, to ni nikoli super opcija in preklemansko otročji moraš biti, da lahko vidiš to kot dobro rešitev za zaključek zveze, ne glede na to, kakšen je bil odnos pred tem.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 11. Sep. 2013 10:14

^^ noben ne govori o pretvarjanju v nedogled, saj si velika punca, veš kaj govorim.

whatsoever, ne vem za vse ostale zemljane, zase pa definitivno vem, da bi bla napisala sms v kolikor bi lahko ob pogovoru pričakovala grožnje o vlakih, klečeplazenje ali pištolo na glavo (ja, tudi to se je zgodilo, ne le v amreriki, tudi dovolj blizu mene, da se s psihičen ne bi hotla soočat in tvegat klofut). ofkors, naivna bi bla se zaplest s takim tipom, definitivno, ampak sama veš, da se kaj hitro lahko zgodi, da pokažejo pravi obraz ko je rahlo prepozno... briga me moja neodgovornost, če se jaz bojim za lasten lajf. izogibanje odnosu in neodgovornost je pripisati izpadom in ne mojemu morebitnemu sms-u.

tak da v vsaj enem primeru bi bil sms super opcija. mojem.

in da se razumemo, ne zagovarjam takih koncev, le pravim, da v sili hudič še muhe žre.

(kar se tiče "razumevanja" in ujčkanja osebka ob prvem izpadu... zelo odvisno od prve scene - ja, bi pustila človeka ob prvi sceni, če bi presodila, da je čez vse meje. prva scena je le zametek tega, kar je človek kasneje sposoben zganjati. če bi se človeka ob prvi sceni bala, bi šla. za vedno. in ne govori mi, da sem zato neodgovorna in nesposobna graditi odnos.)
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 11. Sep. 2013 11:10

Histerična ženska, ki joka in klečeplazi =/= agresiven moški, ki je zmožen udarca ali morda še česa hujšega. V prvem primeru je primeren zrel, nepopustljiv pogovor, v drugem pa klic na policijo in tožba do prepovedi približevanja.

Kakšno sceno pa doživiš v vsakem odnosu ... je pa seveda odvisno spet ali gre za jokanje/užaljeno popivanje in tečnarjenje ali pa udarec/brco. Ne verjamem, da lahko dobiš človeka v zgodnji odrasli dobi brez ene frustracije, brez ene težave, brez ene zadeve, ki jo je treba uredit ... pri enih je ljubosumje, pri drugih strah pred odgovornostjo ... vprašanje je potem, koliko je komu do odnosa, do dela na njem in koliko je človek pripravljen priznat napake in jih odpravit.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov