Zlomljeno srce
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- InnesCaH
- Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 8. 2013
lep pozdrav!
S fantom sva bila skupaj zdaj 1 leto in prej kratkim sva šla narazen, največji problem pa je, da sama sploh nevem razloga, hotela sem priti do njega, da bi se pomenila kot dve normalni osebi ampak ne on nima časa, moji prijateljici pa je povedal, da želi uživat in nevem kaj Prej nikoli nisva imela problemov in sva se res vredu razumela, če komu kaj ni bilio vredu, sva razrešila vse sproti. No v tem času sem odkrila tudi, da je vpletena njegova mama in da je več ali manj ona kriva za to.. kaj naj naredim? Ga naj poskušam poklicati ali mu naj pišem ali kaj? Sem totalno zmedena in nevem kaj naj naredim, prosim če ima kdo kakšen nasvet, naj napiše
hvala vsem že vnaprej
S fantom sva bila skupaj zdaj 1 leto in prej kratkim sva šla narazen, največji problem pa je, da sama sploh nevem razloga, hotela sem priti do njega, da bi se pomenila kot dve normalni osebi ampak ne on nima časa, moji prijateljici pa je povedal, da želi uživat in nevem kaj Prej nikoli nisva imela problemov in sva se res vredu razumela, če komu kaj ni bilio vredu, sva razrešila vse sproti. No v tem času sem odkrila tudi, da je vpletena njegova mama in da je več ali manj ona kriva za to.. kaj naj naredim? Ga naj poskušam poklicati ali mu naj pišem ali kaj? Sem totalno zmedena in nevem kaj naj naredim, prosim če ima kdo kakšen nasvet, naj napiše
hvala vsem že vnaprej
Zadnjič spremenil InnesCaH, dne 25. Avg. 2013 16:05, skupaj popravljeno 1 krat.
-
katy. - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 4. 2010
Hej.
Ta beseda uživati, me je pripravla do tega, da pišem v to temo. včasih se zgodi, da nekdo še pač ni pripravljen na resno zvezo in želi pač dobesedno še nekaj časa uživati. To ti vem povedat kr se je zgodilo tudi meni... v takem primeru je edina pametna rešitev dat tej osebi svobodo, naj uživa punca, očitno v resni zvezi trenutno ne bo srečen. Ti pa v tej situaciji tudi ne.
Ta beseda uživati, me je pripravla do tega, da pišem v to temo. včasih se zgodi, da nekdo še pač ni pripravljen na resno zvezo in želi pač dobesedno še nekaj časa uživati. To ti vem povedat kr se je zgodilo tudi meni... v takem primeru je edina pametna rešitev dat tej osebi svobodo, naj uživa punca, očitno v resni zvezi trenutno ne bo srečen. Ti pa v tej situaciji tudi ne.
- InnesCaH
- Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 8. 2013
Najprej sma se ful pogovarjala nasploh, potem pa je rekel da želi domov in je šel, pa mi napiše sms da me ne želi več videti, ko pa sem ga prosila če se lahko dobiva da se normalno pomeniva pa ne on nima časa.. jaz sem 19, on pa 18
Jaz mu nikoli nisem odvzela svobode in če je šel s prijatli mu nisem rekla da ne sme, ampak on je bil tisti, ki ni hotel biti sam zunaj in brez mene, vedno če je šel kam me je vprašal če grem zraven.. V glavnem ne gre mi to skupaj, nemorem pa rečt da sva se kregala, res nikoli nisva imela problemov..
Jaz mu nikoli nisem odvzela svobode in če je šel s prijatli mu nisem rekla da ne sme, ampak on je bil tisti, ki ni hotel biti sam zunaj in brez mene, vedno če je šel kam me je vprašal če grem zraven.. V glavnem ne gre mi to skupaj, nemorem pa rečt da sva se kregala, res nikoli nisva imela problemov..
-
Trouble - Debatorica
- Na forumu od: 30. 7. 2008
Fant želi mal svobode (to ne pomeni, da si ga ti omejevala), ampak da nasplošno želi biti samski in poskusit še kej novega...
Ne krivi pa njegove mame, saj je odločitev sprejel on. Mogoče ga je ona malo "usmerila" k takšni odločitvi, ampak to še ne pomeni, da je kriva ona. Če bi bil on prepričan v svojo ljubezen do tebe, da želi biti s tabo in blablabla, ga tudi mama nebi "prepričala".
O čem pa sta se pogovarjala preden je odšel domov?
Ne krivi pa njegove mame, saj je odločitev sprejel on. Mogoče ga je ona malo "usmerila" k takšni odločitvi, ampak to še ne pomeni, da je kriva ona. Če bi bil on prepričan v svojo ljubezen do tebe, da želi biti s tabo in blablabla, ga tudi mama nebi "prepričala".
O čem pa sta se pogovarjala preden je odšel domov?
Motiti se je človeško, v napaki vztrajati pa slaboumno.
-
s0nckic4 - Cosmofrik
- Na forumu od: 29. 7. 2009
- Kraj: Over the Rainbow
on je en nezrel froc, zato se tudi nezrelo obnaša. verjetno še sam ne ve, kaj je šlo narobe in ti tega niti povedat ne zna. pojdi dalje in si najdi nekoga resnejšega. včasih se razmerje pač konča, čeprav ne narediš nič narobe in ne bi mogla ničesar bolje narediti. zdaj se osredotoči nase, svoje želje in cilje, zapolni si dan, spoznavaj nove ljudi, obudi hobije in čez čas boš prebolela.
predvsem pa izključi tega fanta iz svojega življenja.
predvsem pa izključi tega fanta iz svojega življenja.
Vsak raj ima svojo kačo.
-
CorrectionPen - Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 4. 2013
babo je pustu prek sms-a, haha. Če je model na ta način trolov punco potem ok, sploh pa je to dobra gesta, ker je omenjen način puščanja partnerja zelo priljubljen med ženskami( btw, naketere še msg-ja ne pošljejo, tip dobi sporočilo preko prijatelja, po tem ko je njegova punca čudežno za več dni izgila). Če pa tip ni trolov je pa čista p#cka ker bi se lahko komot z babo dobil in rešil zadevo 1 na 1, kot se za deca spodobi.
Ne vem kaj je bol lol - tale mama ali da si ti to resno vzela.
InnesCaH napisal/-a:lep pozdrav!
... No v tem času sem odkrila tudi, da je vpletena njegova mama in da je več ali manj ona kriva za to..
Ne vem kaj je bol lol - tale mama ali da si ti to resno vzela.
-
Mishela - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 6. 2012
InnesCaH napisal/-a:Jaz mu nikoli nisem odvzela svobode in če je šel s prijatli mu nisem rekla da ne sme, ampak on je bil tisti, ki ni hotel biti sam zunaj in brez mene, vedno če je šel kam me je vprašal če grem zraven.. V glavnem ne gre mi to skupaj, nemorem pa rečt da sva se kregala, res nikoli nisva imela problemov..
med svodobo spadajo tudi druge punce. da pa sta v odprti zvezi pa dvomim.
ali pa mu je postala kera druga všeč
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
disketa napisal/-a:trust, pri 18ih to še ni tako grozno, meni je to naredil 26-letnik.
Potem pa sem iz njega iztisnila, da sem bila premalo zrela zanj.. sam se je pa res grozno izkazal na tem področju.
ni da zagovarjam to sms sceno, ampak žal je tako, da so/ste ene punce tako zatežene, da se tip ne more izviti drami, ki bi nastala ob razhodu (jokavost, želja ležati pod vlakom, razna prepričevanja, da naj ostane), in je fajn en sms napisat in adjos.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov