Zgubila sem nedolžnost [ZT]

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

mikino
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a mikino » 28. Nov. 2005 14:33

Applebitecc napisal/-a:To je čist normalno po moje, čeprav men je sam takoj po tem še mal kri tekla. :wink:
Pa valda da te boli, sej je logično, če z eno gromozansko stvarjo razteguješ eno malo luknico. :wink: Po moje nima kaj dost veze s sproščenostjo to... No, jaz ne bi rekla. :gruebel:
Mene je tut bolel in ni melo veze - vlažna ali ne. Po moje te že mora bolet, razen če si že prej ful eksperimentiral s kakšnimi tamponi, dildoti ali rokcami od lubija. itd. Če pa nis prej nikol nič not rinu se mi zdi pa blaaaazno čudno, da te ne bi bolelo. :wink:

Ja sej se strinjam sam glavn problem je ta da sm se jaz pri tem poškodovala-mam natrgano...
bolečino sem prčakovala in vem da je normalna...

Glede naslova pa, ja maš prau, sam u tistem trenutku panike mi je prvo padlo to na pamet :lol:
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 28. Nov. 2005 16:43

ce si se poskodovala, mors zdej neki casa pocakat preden bosta naslednjic! ne vem, ene 14 dni?? sej bos sama vidla kdaj te ne bo vec nc bolel.

da pa naslednic ne bo bolel, pa ne vem, probita da ti da ksn prst notr, najprej enga, pol dva, tri, da ti mal "razsir", ce ves kaj mislm.

drugac pa ne pricakuj da bos ze na zacetku vidla zvezde od uzitka, pr men je kr trajal ene par let!
Uporabniški avatar
Ljubljančanka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Ljubljančanka » 28. Nov. 2005 17:57

Moja prijateljica je krvavela grozno močno, ko je imela 1.spolni odnos,pa potem še pri ta drugem in ta tretjem.Potem je bilo pa ok.
Uporabniški avatar
pjotra
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 25. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a pjotra » 28. Nov. 2005 18:10

Čestitke, tudi pri meni je bilo tako, kri mi je tekla tudi pri drugem odnosu, ampak drugače vse cool. Tako, da se nimaš nič za bat.
Applebitecc
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 12. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Applebitecc » 29. Nov. 2005 7:38

Ej Mikino, sej to se tut pol včasih kaj natrga, če ne paziš, ko maš že mal več prakse, tok da se ne sekirat. :wink:
Mogoče res mal dlje počak, preden bosta naslednjič, da se rana fubi zaceli in se ne bo spet vse ksup ponovilo. :wink:
mikino
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a mikino » 29. Nov. 2005 16:56

ja...pr men je vse isto...sam da sm spet začela krvavet čeprau se je že ustavlo in tud celi se ne.
Tko da sm se naročila pr ginekologinji...sam tko da bom vedla da je res use ok, in da ne pride do kake infekcije al pa kej takega.
Sam kej k sm naročena šele čez en tedn. :(
Preveč aktivna pa tko al tko ne mislm bit te dni :D
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 29. Nov. 2005 19:35

pomoje bo do takrt k si narocena ze vse ok. a po telefonu si ji povedala kaj je narobe, kaj ti je pa rekla?
martiny
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 18. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a martiny » 29. Nov. 2005 19:57

Zvoncica napisal/-a:da pa naslednic ne bo bolel, pa ne vem, probita da ti da ksn prst notr, najprej enga, pol dva, tri, da ti mal "razsir", ce ves kaj mislm.

S tem se strinjam. Tako tud mene ni nič bolelo. Niti prvič.

drugac pa ne pricakuj da bos ze na zacetku vidla zvezde od uzitka, pr men je kr trajal ene par let!

Kar pa se tega tiče, po mojem je pri vsakem drugače. Lahko je že na začetku, je pa res da vaja dela mojstra.

Lp in veliko užitkov :bussi:
It is not the strongest of the species that survive, nor the most intelligent, but the one most responsive to change.
mikino
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a mikino » 30. Nov. 2005 17:44

Ma na žalost nism govorla z zdravnico ampak z sestro, tko da sm se sam naročila.
Ja lahko da se tud uredi...upam da ja! Učjra sm dobila še menstruacijo tko da zdej več ne vem če mi teče kri tud zarad rane...bomo vidli!
Se pa bulš počutim :)
mikino
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a mikino » 06. Dec. 2005 19:32

oi!
sm rekla da napišem še en post in povem ku je...
Danes sm mela pregled, in na srečo ni nič resnega, me je pregledala in rekla da imam natrgano na dveh mestih ampak da se bo zacelilo.
Baje da se to zlo dostkrat zgodi...sm pa tud uzela tabletke, da bo poskrbljeno za varnost. :D
Uglavnem...rada bi se zahvalila vsem k ste mi pomagali z mnenji in nasveti, k so mi bli u veliko pomoč!!!
hvalaaaaaaaaaaaa :gut:
papa*
Uporabniški avatar
sweet_girl
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 8. 2005
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a sweet_girl » 06. Dec. 2005 19:36

like a virgin touch for the very first time.......
čestitam :)
Ne pozabi, da se zemlja veseli dotika tvojih nog in da veter hrepeni, da bi se igral s tvojimi lasmi. Kahlil Gibran
MUMI
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a MUMI » 06. Dec. 2005 19:59

Tako ti bom povedala: pri nekaterih je deviška kožica (himen) nekoliko večja, tj. zastira večji del vhoda v nožnico, zato je prvi spolni odnos nekoliko bolj boleč in tudi krvavitev je večja. To je povsem normalna zadeva.
Nič ni narobe. Če pa te čevedno pestijo skrbi, obišči ginekologa, da te pregleda.
:flower:
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 06. Dec. 2005 20:52

no vids da je blo vse v redu :wink:

lepo da si se oglasla pa povedala!
mikino
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a mikino » 06. Dec. 2005 21:15

Ja ste meli prou k ste mi govorli da bo vse ok :D
Še en dokaz več da je pametno poslušat nasvete drugih!
:flower:
_Nera_
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a _Nera_ » 14. Dec. 2005 14:43

mikino, te lahko prasam koliko casa so trajale bolecine, oziroma kolk casa je porablo da se ti je vse zacelilo?
sej sem ti ze pisala na zasebna sporocila sam ocitno nisi pogledala oz...
karkoli

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov