Zgubila sem nedolžnost [ZT]

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
lakeesha
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 10. 11. 2004
Kraj: domžale

Neprebrana objavaNapisal/-a lakeesha » 04. Nov. 2008 20:56

^ to sm slišala ja, in mi je res bolano...
ampak tko je, enim full pomen nedolžnost, sam ne vidim fore, ker nadolžnost zgubiš samo 1x... that's it!
pol boš pa uprašu: "kdaj si zgubila nedolžnost?"
pa tko: "najprej 5.7.2006, pol ta drgič 10.10.2007, tretjič prejšnji mesec, zdj sm pa s5 nedolžna?" wtf? :roll:
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
Noelia
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 26. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Noelia » 04. Nov. 2008 20:57

p!ka napisal/-a:Dejansko je res, da nedoužnost lahko izgubiš sam 1x, ampak je tud odvisno dosti od razmišljanja osebe, ker drugače ne bi ene plačevale ogromno denarja, da jih kirurško naredijo nazaj nedoužne. :?

Bolj kot od razmišljanje je pogosto odvisno od nerazumevanja definicije. Za poseg se večinoma odločijo tiste, ki sicer zaradi verskih razlogov ne bi mogle dobit moža in žrtve poilstva, ki se s tem najbrž pretvarjajo, da se nič ni zgodilo.
Murphy the housedog
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Murphy the housedog » 04. Nov. 2008 22:11

*mala* napisal/-a:Res ne vem zakaj ene tako obsojate. Če nimate nič pametnega za odgovorit, vam ni treba. Pač punca je malo panična, naslednjič spreglejte tako temo. A ni ta tema tukaj zato, da se kaj vpraša?
Ma ene tle so res kure na kubik...sam neki napizdujejo pa se delajo fine..me prav zanima če ste res take svetnice k se pa delate tle..kure ene treba vas je orng prbit..
Uporabniški avatar
gaby_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a gaby_ » 04. Nov. 2008 22:36

*mala* napisal/-a:Res ne vem zakaj ene tako obsojate. Če nimate nič pametnega za odgovorit, vam ni treba. Pač punca je malo panična, naslednjič spreglejte tako temo. A ni ta tema tukaj zato, da se kaj vpraša?

samo tolko - prosila je za nasvet. in kaj naj ji svetujemo drugega, kot da naslednjič uporabi zaščito? :? no in obišče ginekologa seveda.
saj ni to neko obsojanje, ampak dejansko je miljon takih tem, kjer punce jokajo, če so noseče. :? ok, nihče ni popoln in se zgodi napaka, ampak si bo pa vsaj zapomnila za naslednjič.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 04. Nov. 2008 22:52

^^ Sej ni to nate letelo.
Mislm da se vsakemu kdaj ponesreči in takrat zažene paniko in išče kak izhod iz tega.
Mislm da se zaveda, da je naredila napako, kot vsi v taki situaciji, ni ji treba zdej tega očitat.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
veronika_
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 30. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a veronika_ » 04. Nov. 2008 23:50

..
Zadnjič spremenil veronika_, dne 16. Sep. 2010 12:54, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
cukr8
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a cukr8 » 05. Nov. 2008 0:18

veronika_ napisal/-a:
p!ka napisal/-a:Dejansko je res, da nedoužnost lahko izgubiš sam 1x, ampak je tud odvisno dosti od razmišljanja osebe, ker drugače ne bi ene plačevale ogromno denarja, da jih kirurško naredijo nazaj nedoužne. :?

kokr sm jst dojela, to delajo ženske k so mele že par otrok in so se jim nožnice zarad porodov raztegnile in si potem z operacijo skrčijo, ne da bi ble spet nedolžne :roll: ampak, da lahko bolj uživajo v sexu, ker postane spet bolj intenzivno, ker so pač ožje. in men se s tem ne zdi čist nč narobe.

Nope, gre za več različnih operacij intimnih predelov.. Nekatere ženske se odločijo za poseg zaradi npr. teh fizičnih razlogov, ki jih omenjaš zgoraj, druge si privoščijo lepotno operacijo vulve (ker jih npr. motijo prevelike male sramne ustnice), tretje pa si zaželijo rekonstrukcijo deviške kožice (iz kakršnihkoli razlogov že) itd. :wink: ..
Saj je bila o tem tudi enkrat tema na forumu :ja: ..
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 05. Nov. 2008 8:17

:)
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 02. Dec. 2010 21:40, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Šaurini

Neprebrana objavaNapisal/-a p!ka » 05. Nov. 2008 14:45

veronika_ napisal/-a:

kokr sm jst dojela, to delajo ženske k so mele že par otrok in so se jim nožnice zarad porodov raztegnile in si potem z operacijo skrčijo, ne da bi ble spet nedolžne :roll: ampak, da lahko bolj uživajo v sexu, ker postane spet bolj intenzivno, ker so pač ožje. in men se s tem ne zdi čist nč narobe.

Jz sm govorila o nedoužnosti in deviški kožci, to pa ma bolj malo veze s tem kar si ti napisala. Pazi na oči. :wink:
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Uporabniški avatar
messfox
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 6. 2008
Kraj: Nebesa

Neprebrana objavaNapisal/-a messfox » 26. Jan. 2009 10:02

Včeraj sem tudi jaz zgubila nedolžnost :) problem je bil le v tem, da me je zelo bolelo, ker nisem bila dovolj mokra. Ok, za naslednjič vem, da se bo mogel moji muci bolj posvetiti. Vhod v nožnico zgleda napihnjen, odebeljen..kot da bi bilo otečeno. Je kateri to kaj znano? :? Hvala.
Love is for sharing
Nannya-1
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Nannya-1 » 26. Jan. 2009 11:20

~NIA~ napisal/-a:sej razumem, pri 16ih da punca počaka mesec, dva, tri.. (nekatere vlečejo v leto ali več..) ampak da bi zdej jst (alpa kera starešja od mene) fantu rekla da bi rada čakala 1 leto in da če jo pusti jo pač nima rad - to se mi zdi pa bovno s starni punce. Že 1 mesec čakat pri starosti 20+ se mi zdi 'otročje'
Poznam primer, v katerem je tip star 22 (pa še devičnik), pa mu je punca rekla, da bo moral na seks z njo še malce počakat, kljub temu da ona šteje 20 let, pa je seksala že s 7 tipi.
Uporabniški avatar
trapa
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 8. 2005
Kraj: Koper

Neprebrana objavaNapisal/-a trapa » 26. Jan. 2009 11:29

messfox napisal/-a:Včeraj sem tudi jaz zgubila nedolžnost :) problem je bil le v tem, da me je zelo bolelo, ker nisem bila dovolj mokra. Ok, za naslednjič vem, da se bo mogel moji muci bolj posvetiti. Vhod v nožnico zgleda napihnjen, odebeljen..kot da bi bilo otečeno. Je kateri to kaj znano? :? Hvala.

Bi rekla, da je to normalen odziv na pretrgan himen. Počakaj par dni, pa ne uporabljaj preveč intimnega mila, ker je agresivno. Raje si recimo izperi mednožje z mlačno kamilico.
Imaš, da me vikaš!
Uporabniški avatar
messfox
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 6. 2008
Kraj: Nebesa

Neprebrana objavaNapisal/-a messfox » 26. Jan. 2009 16:19

Hvala trapa, sem se že ustrašila. :)
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 15. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a fun » 26. Jan. 2009 17:29

messfox napisal/-a:Včeraj sem tudi jaz zgubila nedolžnost :) problem je bil le v tem, da me je zelo bolelo, ker nisem bila dovolj mokra. Ok, za naslednjič vem, da se bo mogel moji muci bolj posvetiti. Vhod v nožnico zgleda napihnjen, odebeljen..kot da bi bilo otečeno. Je kateri to kaj znano? :? Hvala.

Nič ni narobe, tud jaz sem bla mal zatečena po prvem seksu.

Jaz bi na tvojem mestu nekaj časa nosila kakšne bolj mehke (bombažne) hlačke, da se vse skušp malo pomiri. Pa počakaj z naslednjim spolnim odnosom dokler "oteklina" ne izgine.
lorelaj
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a lorelaj » 26. Jan. 2009 19:35

Nannya-1 napisal/-a:
~NIA~ napisal/-a:sej razumem, pri 16ih da punca počaka mesec, dva, tri.. (nekatere vlečejo v leto ali več..) ampak da bi zdej jst (alpa kera starešja od mene) fantu rekla da bi rada čakala 1 leto in da če jo pusti jo pač nima rad - to se mi zdi pa bovno s starni punce. Že 1 mesec čakat pri starosti 20+ se mi zdi 'otročje'
Poznam primer, v katerem je tip star 22 (pa še devičnik), pa mu je punca rekla, da bo moral na seks z njo še malce počakat, kljub temu da ona šteje 20 let, pa je seksala že s 7 tipi.

In kaj je narobe s tem? Očitno je imela v preteklosti slabe izkušnje ali pa je bila osebno prizadeta in se je sedaj odločila, da ne bo prehitro imela spolnih odnosov.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]