Zgubila sem nedolžnost [ZT]

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
trepalnica
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 18. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a trepalnica » 09. Avg. 2008 16:59

jaz sem za to "prosila" mojega kolega... sploh ne vem, kaj mi je pomenil... nekaj posebnega, sploh ne znam razlozit... in da ne govorim, kako je bil fant pozoren, prav lepo mi je bilo in ni mi zal, da sem z njim to dozivela, pri mojih 17ih... in od takrat sploh ne morem vec biti brez seksa vec kot teden dni :)...
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a metuljčica* » 09. Avg. 2008 18:02

trepalnica napisal/-a:jaz sem za to "prosila" mojega kolega...

Kako pa to izgleda? :|
Uporabniški avatar
trepalnica
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 18. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a trepalnica » 09. Avg. 2008 18:04

metuljčica* napisal/-a:
trepalnica napisal/-a:jaz sem za to "prosila" mojega kolega...

Kako pa to izgleda? :|

kaj kako izgleda? zato pa je prosila v "prosila"... :)
Uporabniški avatar
*nobody*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 5. 2007
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a *nobody* » 09. Avg. 2008 18:55

žiujo.

jz sm pa pred cca. 3 mesci zgubila nedolžnost s takratnim fantom... ( potem sem sexala še enkrat) in ni bilo nobene krvi in v drugo me tudi ni več bolelo.
včeraj pa sem s fantom šla v spolni odnos in bolelo me ni nič ampak kasneje sem na hlačkah opazila majhen flek krvi...
res mi ni jasno zakaj to... :eek:

je možno da se po treh mesecih lahko zaraste.... :gruebel: krnekii.
pa tudi velikost penisa ni bila pri temu fantu nič večja.... :?
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 4. 10. 2005
Kraj: Prelepa Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a ženska » 09. Avg. 2008 18:58

HAHAHA, "junfr" se nikoli več ne zaraste. :D

Lahko si imela kakšno ranico, vmesno krvavitev ...
Uporabniški avatar
*nobody*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 5. 2007
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a *nobody* » 09. Avg. 2008 19:20

ja dobr to mi je jasno d se ne zaraste... nism dost dobr napisala :D
am tko smmislla... recimo d ni do konca mi takrt pretrgou al pa kei.... al kua jz vem....

jaooo. zarad brez vezne stvari kompliciram :oops: :roll:
Uporabniški avatar
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 30. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Libido. » 09. Avg. 2008 21:50

ma pomojem ni kej resna za se skirat ... meni se je tudi tako zgodilo ... ko sm 4. sexala ... prej nism nikoli krvavela, niti prvič ... takrat sm pa pol ful .. :? in sm se ful sekirala .. ampak ko sm se pol tko pogovarjala s puncami, sm ugotovila, da nism edina ki se mi je to nardilo .. in se nism sekirala več :D
Let's swim to the moon .....
Uporabniški avatar
small_star
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 3. 2008
Kraj: made & heaven

Neprebrana objavaNapisal/-a small_star » 16. Avg. 2008 10:42

*nobody* napisal/-a:žiujo.

jz sm pa pred cca. 3 mesci zgubila nedolžnost s takratnim fantom... ( potem sem sexala še enkrat) in ni bilo nobene krvi in v drugo me tudi ni več bolelo.
včeraj pa sem s fantom šla v spolni odnos in bolelo me ni nič ampak kasneje sem na hlačkah opazila majhen flek krvi...
res mi ni jasno zakaj to... :eek:

je možno da se po treh mesecih lahko zaraste.... :gruebel: krnekii.
pa tudi velikost penisa ni bila pri temu fantu nič večja.... :?

Lahko, da je te je ranil, ko je prodiral vate. Jaz sem nedolžnost izgubila z mojim dragim pa nikoli nisem krvavela. Zdaj, ko sva bila pa ba morju, je pa enkrat prodiral vame in me je malo bolj bolelo. Takoj po sexu pa sva na kondomu opazila rdeče madeže, pa tudi na dnevnem vložku je bila kri. Je moj rekel, če imam slučajno menstruacijo. Pa ni bila. Ko sem se umila, ni bilo več sledi o krvi. Pač me je ranil... Tudi to se dogaja.
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
Uporabniški avatar
bambina x
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 16. 1. 2007
Kraj: mb

Neprebrana objavaNapisal/-a bambina x » 01. Nov. 2008 21:58

tudi meni se zdi čudno, zakaj je to nenapisano pravilo, da je izguba nedolžnosti taka velika stvar .... meni se sploh ne zdi .. edino, kaj je potem problem, vsaj pri meni, da te boli potem ... lahko je dedom ;)

no, da še jaz opišem moj prvič ... bil je ta hitri ... in tudi v vinjenem stanju ... se mi zdi, da je boljše, da sem ga mela mal v riti, ker me je že itak bolelo, ker mislim, da drgač sploh ne bi zdržala ... no, možno, da se mi sam zdi ... bomo vidli, kak bo, ko bo drugič ... :)

in sedaj še pohvala za tale forum: res te pomiri, ko prebereš stare poste oziroma sam postaviš vprašanje in potem prijazne uporabnice lepo odgovorijo nanj ... problem je edino takrat, ko te kdo ostro napade, ko si že itak psihično na dnu, potem pa te še kr nekdo nekaj krega ...

drgač pa, uporabnice tega foruma: :respekt: :flehan:
"so tell me, do you have someone special in your life?"
"yes, I do. . . me"
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a chiqqa » 02. Nov. 2008 21:32

trepalnica napisal/-a:jaz sem za to "prosila" mojega kolega... sploh ne vem, kaj mi je pomenil... nekaj posebnega, sploh ne znam razlozit... in da ne govorim, kako je bil fant pozoren, prav lepo mi je bilo in ni mi zal, da sem z njim to dozivela, pri mojih 17ih... in od takrat sploh ne morem vec biti brez seksa vec kot teden dni :)...

haha true. sam upam da ne zdj usakič enga novga domov prpeleš oz. greš ti pač kamr greš :lol:
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 02. Nov. 2008 21:55

mo.
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 02. Dec. 2010 21:45, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 02. Nov. 2008 22:02

Sicer ne upam trdit, da je al pa ni res, ampak dejstvo ostaja; nedoužnost se zgubi zgolj in samo enkrat in to s spolnim odnosom.
Kožica se sicer lahko (na različne načine) predre že prej, lih tko kt se kasnej mogoče (?!) zaraste, to pa ne pomen, da se je s tem nedoužnost že zgubila oz. se bo zgubila še enkrat ...
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 02. Nov. 2008 22:32

~NIA~ napisal/-a:
ženska napisal/-a:HAHAHA, "junfr" se nikoli več ne zaraste. :D

Lahko si imela kakšno ranico, vmesno krvavitev ...

če sexaš samo enkrat ali dvakrat, potem pa nekaj časa ne, se lahko zaraste nazaj. tko kot se ti koža zaraste nazaj po urezu če pustiš na miru recimo.

jst nevem če je to lih res :? namreč ureznina na koži je dost različna deviški kožici in mislm, da se le-ta skorejda ne more zarastt.
in kot je Aloha napisala, govora je o nedolžnosti in nedolžnost lahko izgubiš samo enkrat :)
Uporabniški avatar
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Šaurini

Neprebrana objavaNapisal/-a p!ka » 03. Nov. 2008 14:41

Dejansko je res, da nedoužnost lahko izgubiš sam 1x, ampak je tud odvisno dosti od razmišljanja osebe, ker drugače ne bi ene plačevale ogromno denarja, da jih kirurško naredijo nazaj nedoužne. :?
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Uporabniški avatar
kosilnica
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a kosilnica » 04. Nov. 2008 15:39

mhm... pri temi o izgubi nedolžnosti imam tudi jaz nekaj za dodati...imam problem, ker s fantom nisva uporabila kondoma...shit in sedaj še nisem nič ukrepala...saj mu ni prišlo, ko je bil v meni, a me skrbi, ker sva se potem še takoalidrugače igrala.. in ah a sem nekaj dni pred menstruacijo...tako da jo sedaj nestrpno pričakujem! :!: nameravam h ginekologu..a bojim se zapletov...no ...hvala za nasvete...[/i]

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov